Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    725
    Posts Thanks / Likes

    Default Maxdigital vs. Argolis @savin stelian

    @savin stelian
    cred ca esti cel mai in masura sa ne dai un raspuns.
    Maxdigital vs. Argolis
    Stiu ca ar trebui sa fie una si aceeasi treaba. La voi pe site satmultim.... sunt Smargo smartreader+ si Maxdigital si Argolis; preturi diferite; mai scump Maxdigital.
    Poti sa-mi spui daca exista diferente intre ele?

    Si acuma intrebare de baraj. Eu de care am? Are pe el label cu Maxdigital dar dreamul il identifica ca fiind Argolis. Ce e asta?

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Karlsruhe- Arad
    Posts
    425
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @bono

    Are pe el label cu Maxdigital dar dreamul il identifica ca fiind Argolis. Ce e asta?
    Eu am si maxdigital si Argolis- dar nu imi arata - ce Firma este- sau Nu sunt eu in stare sa vad asta

    Ai putea sa imi spui si mie- unde se vede asta


    PS:_ nu vorbim de progul Smartreader , ptr. ca ala normal iti arata Argolis- - ptr. ca de Max Digital nu stiu eu sa existe astfel de prog.

  3. #3
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    725
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @bomber
    Vorbesc de dream blue panel ->information ->hardware
    Apare asa

    Type: USB (Device)
    Model: Smartreader plus
    Producer: Argolis BV
    ID: Reader 0

    si pe el scrie Maxdigital (eticheta)

    Ia vezi si la tine le diferentiaza sau e la fel?

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Karlsruhe- Arad
    Posts
    425
    Posts Thanks / Likes

    Default

    hai ca m-ai facut curios acuma

    spun drept inca NU m-am uitat eu acolo-
    problema este ca nu am avut nevoie

    am vreo 9 buc. de Smargo si merg toate- si de Argolis si de maxDigital

    Eu in mom de fatza nu am bagat nici unul pe Dream- dar am sa ma sacrific si am sa bag unul

  5. #5
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    725
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nici eu nu mi-am pus problema asta pana acum. Stiam ca exista Smargo atat Maxdigital cat si Argolis si ma gandeam ca ar trebui sa fie la acelasi pret. Asta m-a facut curios si vroiam sa-l intreb pe savin.
    Daca el a postat clarificare receptoare originale ... sa mai puna un post cu clarificare Smargo ...

  6. #6
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2009
    Location
    rio
    Posts
    87
    Posts Thanks / Likes

    Default re

    Quote Originally Posted by bono View Post
    Nici eu nu mi-am pus problema asta pana acum. Stiam ca exista Smargo atat Maxdigital cat si Argolis si ma gandeam ca ar trebui sa fie la acelasi pret. Asta m-a facut curios si vroiam sa-l intreb pe savin.
    Daca el a postat clarificare receptoare originale ... sa mai puna un post cu clarificare Smargo ...
    Salutare,

    iti spun eu,

    ambele sunt argolis ..asta e producatorul, care vinde la diversi, printre care este si lui maxdigital care a promovat si descoperit produsul sa spunem asa, si sa ocupat de partea soft, de aceea se spune ca maxdigital e originalul.
    Diferenta de pret reflecta acest lucru..traseul marfii...argolis vine din china, maxdigital..olanda, germania..

    asta e!

    Numai bine!

  7. #7
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    725
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Bun si eu de care am (maxdigital ca are eticheta pe el) ?

  8. #8
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    18
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am si eu un maxdigital si am incercat sa-i fac un downgrade from 1.4 to 1.3 version cu un crack gasit pe net iar acum nimic nu-l poate citi ( nici calc. nici recceiver-ul ) .Il arunc sau mai pot face ceva cu el?

  9. #9
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Karlsruhe- Arad
    Posts
    425
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Il arunc sau mai pot face ceva cu el?
    incearca pe alt Calculator- dar sa ai programele puse- Smartreader si updaterul care vrei sa folosesti

    poate te ajuta- - eu mai am patit treaba asta

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Timisoara - Austria
    Posts
    299
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by live2dmax View Post
    Am si eu un maxdigital si am incercat sa-i fac un downgrade from 1.4 to 1.3 version cu un crack gasit pe net iar acum nimic nu-l poate citi ( nici calc. nici recceiver-ul ) .Il arunc sau mai pot face ceva cu el?
    Da sti sigur ca nu e clon ?
    De obicei la clone se intämpa asa ceva, daca nu e se mai poate face



    Iar un clon arata asa :
    Si e recomandat sa nu se faca upgrade




    Functioneaza la fel de bine si clonele dar e ca la loterie nu toate

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top