Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Ardeal
    Posts
    873
    Posts Thanks / Likes

    Default Configurare cccam dream ?!

    salut,
    am avut dreamul 8000 in sharing si un dream 7020 pe care-l foloseam f.rar pe post de client la dm 8000.
    astazi am schimbat rolurile lor si :
    dm 8000 nu se conecteaza ca si client,asta-i normal
    la dm 7020 nu am nici un client online.
    configurarea cccam cfg o am la fel,asa cum este mai jos.rog un un sfat,incerc orice.
    SERVER LISTEN PORT : 13000 si 12000
    INFO LISTEN PORT : 16000
    HTML INFO LISTEN PORT : 16001
    ZAP OSD TIME : 0
    OSD USERNAME : root
    OSD PASSWORD : xdxxxxv
    SHOW TIMING : yes
    DEBUG : no
    NEWCAMD CONF : no
    DISABLE EMM : no
    EXTRA EMM LEVEL : no
    AU = yes
    #SHOW TIMING : no
    #SMARTCARD CLOCK FREQUENCY: /dev/sci0 xxxxxxx
    #SOFTKEY FILE : /var/keys/SoftCam.Key
    #AUTOROLL FILE : /var/keys/AutoRoll.Key
    #STATIC CW FILE : /var/keys/constant.cw
    #CAID IGNORE FILE : /var/keys/CCcam.ignore
    #LOG WARNINGS : /tmp/warnings.txt
    va multumesc.
    Last edited by ghita_49; 7th February 2011 at 12:01.

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    In gura lor..
    Posts
    1,155
    Posts Thanks / Likes

    Talking

    Dom' teacher,
    de ce nu pui mata mana sa studiezi!E asa de greu? Sa inversezi capra cu varza?

  3. #3
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In dreamul 8000 da-i linie C : cu IP -ul dm7020 iar in router deschide portul 13000 pentru IP -ul lui 7020 si o sa functioneze.




  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Auckland
    Posts
    322
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mie cel mai mult imi place setarea asta !

    AU = yes

    Si culmea e ca apare la tot mai multi in cfg!
    Last edited by hackoo; 7th February 2011 at 14:11.

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Ardeal
    Posts
    873
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Didi,eu asa am avut linia si cu dm 7020 de client. acum ajunsei acasa. problema-i ca nu am nici un client online cu dm 7020 in sharing . am pus iar dm 8000 in sharing si dm 7020 de client . nu mai am nici aici clienti online . mai fac un reset la router. daca nici asa nu conecteaza,Preasfintitul Daniel sa-i faca slujba. ce ma'sa sa-i mai fac ?

    router si porturi modificate dupa cum imi trebuie.
    Last edited by ghita_49; 7th February 2011 at 19:34.

  6. #6
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ghita_49 View Post
    Didi,eu asa am avut linia si cu dm 7020 de client. acum ajunsei acasa. problema-i ca nu am nici un client online cu dm 7020 in sharing . am pus iar dm 8000 in sharing si dm 7020 de client . nu mai am nici aici clienti online . mai fac un reset la router. daca nici asa nu conecteaza,Preasfintitul Daniel sa-i faca slujba. ce ma'sa sa-i mai fac ?
    Verifica la Dyndns daca hostul a facut update la IP-ul curent.




  7. #7
    timplar Expert
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Crişana
    Posts
    1,229
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ghita_49 View Post
    Didi,eu asa am avut linia si cu dm 7020 de client. acum ajunsei acasa. problema-i ca nu am nici un client online cu dm 7020 in sharing . am pus iar dm 8000 in sharing si dm 7020 de client . nu mai am nici aici clienti online . mai fac un reset la router. daca nici asa nu conecteaza,Preasfintitul Daniel sa-i faca slujba. ce ma'sa sa-i mai fac ?

    router si porturi modificate dupa cum imi trebuie.
    nu ai card activ.....
    dm500s Vu+Zero hss1170...şî maxim şasă cai frumoşi

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top