Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Wels
    Posts
    195
    Posts Thanks / Likes

    Angry dream 500+ internetprobl.

    Am un dreambox 500+ cu care nu ma pot cupla la internet.....

    am incercat mai multe img-uri
    Net adapter este ok
    legatura internet nu e ok
    DHCP ..am incercat cu el activ si manual este ok
    adresa IP este recunoscuta de router si confirmata de dreambox
    Serverul este recunoscut ..ok

    am incercat pe doua routere fara firewall si cu firewall .......!Nu intra in net sub nici o forma.......stie cineva ce sa-i mai fac?

    va multumesc anticipat
    Dreambox 8000 , T90 < 8 Lnb >

  2. #2
    Mi se rupe Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    incearcä cu IP static si DNS manual , trebe sä meargä.
    un restart la Enigma dupa configurare face minuni.

    baftä

  3. #3
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,358
    Posts Thanks / Likes

    Default

    schimba cablu dm-router

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Wels
    Posts
    195
    Posts Thanks / Likes

    Question

    incearcä cu IP static si DNS manual , trebe sä meargä.
    un restart la Enigma dupa configurare face minuni.

    baftä
    am incercat si acceasi problema.....mersi ptr. sugestie!

    schimba cablu dm-router
    cablu l-am verificat cu alt dream si e bun.....mersi ptr. ajutor !

    posibil sa fie defect ceva in dream ?... sau e numai din conf.soft ..! ...?
    Dreambox 8000 , T90 < 8 Lnb >

  5. #5
    Black Sheep Teacher
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Timisoara
    Posts
    264
    Posts Thanks / Likes

    Default

    DM raspunde la ping?
    Ai incercat sa dai ping de pe DM spre router?
    Se aprind Ledurile de pe placa de baza a DM (vazut din fata in stanga sunt 2 leduri)?

    Daca vre-un ping functioneaza e strict problema de configurare.
    In rest posibilitatile sunt larg deschise...

  6. #6
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,358
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by nelke View Post
    am incercat si acceasi problema.....mersi ptr. sugestie!



    cablu l-am verificat cu alt dream si e bun.....mersi ptr. ajutor !

    posibil sa fie defect ceva in dream ?... sau e numai din conf.soft ..! ...?
    Ce nu ai inteles ....din ce ti-am spus eu ? Am zis schimba cablu nu sa il verifici cu alt dream daca e bun sau nu . E chiar asa de greu de inteles ?

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Wels
    Posts
    195
    Posts Thanks / Likes

    Default dream 500+

    Sa fiu mai explicit....acasa la amicul meu cu un router Thomson la Aon-at nu mergea, l-am adus la mine si l-am pus la un router Huawei cu net 3at (in locul unui dream care functiona)si acelasi rezultat nu se cupleaza la net ...deci alte cabluri alte routere alt internet !
    IP-ul l-am pus manual la fel ca in dreamul care functioneaza ..img-ul l-am schimbat direct cu cablu RS232 ..... ! routerul il vede,ping este,ledurile se aprind ..! dar internet nu este...!
    Last edited by nelke; 9th February 2011 at 00:26.
    Dreambox 8000 , T90 < 8 Lnb >

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Arad
    Posts
    463
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by nelke View Post
    Sa fiu mai explicit....acasa la amicul meu cu un router Thomson la Aon-at nu mergea, l-am adus la mine si l-am pus la un router Huawei cu net 3at (in locul unui dream care functiona)si acelasi rezultat nu se cupleaza la net ...deci alte cabluri alte routere alt internet !
    IP-ul l-am pus manual la fel ca in dreamul care functioneaza ..img-ul l-am schimbat direct cu cablu RS232 ..... ! routerul il vede,ping este,ledurile se aprind ..! dar internet nu este...!
    Trebuie sa schimbi un condensator care e sub capacitate,am schimbat la aparate mai multe si e ok.E pe langa procesorul ce tine de lan,condu e de 33 si trebuie sa puio de 220 microfarazi,condensator electrolitic.condensatore C65 con uno da 220uF 16v
    http://www.siennacountach.net/media/LAN_DM500.pdf
    Not Me!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top