Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Brasov
    Posts
    343
    Posts Thanks / Likes

    Default Nelamurire dupa incarcarea unei liste de canale tv

    Mentionez ca am DM500 si am urmatoarea nelamurire: prima data am scanat satelitii, apoi am descarcat lista de canale din DM in PC si am editat-o cu DreamBoxEdit 4.0.1.2, dupa ce trimit lista de ce nu dispar "!" de la canalele scanate? Ma enerveaza sa vad acest semn "!" la canale. Cum as putea sa scap de el? Multumesc!
    Numai bine ! @ Ionut_m_bv

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    1,590
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ! le pune la canale noi ca sa le diferentieze.Cind se editeaza cu dreamedit era parca un flag care se modifica ,sa nu le vada ca servicii noi.
    DM 500S,Hyundai Digicablu,Humax DIGI C HD,Diablo CAM,VU+ UNO,HH DM3800s,Triax TDA110,Inverto single black

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Brasov
    Posts
    343
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by yo3fuu3 View Post
    ! le pune la canale noi ca sa le diferentieze.Cind se editeaza cu dreamedit era parca un flag care se modifica ,sa nu le vada ca servicii noi.

    Asta este problema mea, cand trimit lista nu dispar "!" de la canale.
    Numai bine ! @ Ionut_m_bv

  4. #4
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    aproape de tine...
    Posts
    909
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Exista un plugin, cred ca se numeste "new found remover" care sterge automat aceast semn la fiecare rulare din toate listele.


    Notă: Vizionarea programelor Pay TV fără un abonament valabil este ilegală
    Discuţiile purtate si fişierele disponibile aici sunt în scop experimental şi educaţional !

  5. #5
    Black Sheep Teacher
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Timisoara
    Posts
    264
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In Dreamboxedit selectezi toate canalele, dai click dreapta si selectezi "Clear all "N" and "X" flags si faci un upload din nou.
    Flagul "N" e cel care da semnul exclamatiei...

  6. #6
    Member Mentor
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Gammapolis
    Posts
    588
    Posts Thanks / Likes

    Default Dreamset

    Inainte sa incarci lista de canale sa dai un reboot (poate ajunge si un restart enigma) pune in standby si atunci sa incarci lista de canale, bineinteles fara FLAG-ul NEW. Propun sa folosesti un alt soft de editat canale este mult mai "user frendly", etc. Softul gasesti aici: http://www.dreamset-editor.com/

    [DIGI-S/C Extra Complet] [0.8m Fe, LNB 0.2dB 1W+19.2E, DM500S] [0.9m Al, LNB 0.2dB Quad 1W, HSS-1160NA] [1.5m Al Motorized (15W-53E), LNB 0.2dB, Sunray4 SR4 TripleTuner] [Humax DIGI+C][15W-68.5E]

  7. #7
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    3,755
    Posts Thanks / Likes

    Default Daca cauti, gasesti !

    Pentru a sterge "flagurile" individual (una cate una) intri in Menu Servicii, cu :
    OK/Verde si te pozitionezi pe un canal al unui satelit care are flagul de nou gasit, apesi tasta Menu si dai OK la 1-Sterge marcaj "nou gasit".





    Pentru a le sterge in "bloc", se face asa :

    OK/Verde si marchezi satelitul dorit cu -Nou gasit :





    Apoi din nou Menu :




    Dai OK pe 1 remove all"new found" flags.

    Am pus printuri, ca eu am Nabilo, poate la alte imagini e putin diferit, si sa se poata deduce pasii de facut.
    Succesuri.
    .

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Brasov
    Posts
    343
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cat de simplu era, o chestie minora de care eu nu stiam, trebuia sa dau pe satelit(in lista) apoi sa apas Meniu si aparea fix ca in imaginile de mai sus. Multumesc mult tuturor pt ajutor!
    Numai bine ! @ Ionut_m_bv

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top