Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 12 of 12

Thread: carduri false

  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    45
    Posts Thanks / Likes

    Default carduri false

    Cum pot sa vad daca cineva cu care am schimb de linii are carduri false?
    Sunt convins ca sa mai discutat ... poate ma ajutati cu un link.

  2. #2
    EXPERT GIGABLUE & IPTV Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    912
    Posts Thanks / Likes

    Default

    linie cu linie si verifici

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Arad
    Posts
    463
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by dresorul View Post
    Cum pot sa vad daca cineva cu care am schimb de linii are carduri false?
    Sunt convins ca sa mai discutat ... poate ma ajutati cu un link.
    CCcamInfo V.1.2 cauta si instaleaza in comp
    Not Me!

  4. #4
    Strajernic Expert
    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,884
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cel mai bine este sa verifici linie cu linie, exista posibilitatea sa fie ok cardul dar sa nu fie activ.

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    45
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Bun...am instalat CCcamInfo V.1.2 ,mersi twetty,si acum ce caut ?
    Am vazut la unele carduri (id not use) ...asta sa fie?

  6. #6
    EXPERT GIGABLUE & IPTV Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    912
    Posts Thanks / Likes

    Default

    neeee,pai tu crezi ca cccam info a fost creat sa vezi ce carduri fake aineeee are cu totu alta utilizare,poti sa o faci si cu ajutorul lui insa trebuie sa cunosti multe,caiduri vechi,anumiti provideri ce merg pe anumite cartele etc

    ti am zis si eu si militianu,e de munca dar iei linie cu linie si verifici daca ai antena fixa e si mai simplu termini repede

    insa ca o sugestie atata timp cat aceste carduri fake nu iti fac probleme lasa le in pace ca nu merita iar daca iti da semn de deschidere din carduri fake exista o alta solutie mai simpla de a bloca acel card,o blochezi in linia c

  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    45
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Imi facea freeze la unele posturi si am crezut ca din cauza cardurilor false.Este din cauza cardurilor false sau din alta cauza?Eu nu vreau sa-mi dau de lucru dar este neplacut sa se intrerupa cam 3 secunde din 5 in 5 minute.Si unde sa caut si la ce sa ma uit pt a vedea cardurile false?

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Auckland
    Posts
    322
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca primesti din Hop 3 e normal sa fie asa.
    Daca programul vine dintr-o linie cu 256 in coada care vine dintr-un Hop nu se stie de unde, aceleasi freeze ai.

  9. #9
    Strajernic Expert
    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,884
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Acum depinde si ce carduri ai, ce sistem face freeze sunt multe de facut pt a avea un servar curat si stabil.

  10. #10
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    45
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Poate ca ar trebui sa spun ca programele care imi fac freeze sunt: antena1,discovery,discovery sci, si altele ...
    @hackoo Am primit si in hop3 dar acum doar in hop2 dar tot face freeze,nu asa de des,dar tot face.Programul nu vine dintr-o linie N ci dintr-o linie C.
    @Militianu La ce te referi cand zici 'depinde si ce carduri ai'?Reciverul este optibox 550s cu imagine gemini 4.2 .Reciverul este bun si sunt multumit de el,face freeze doar cand pun o anumita linie C ...asta asa ca sa nu-i fac reclama proasta.Nu stiu cat de curat este dar de stabil este stabil.
    Eu pot sa renunt la linia C cu probleme dar mai am servere si nu am timp sa le verific periodic daca face freeze vre-un post tv.Ce-i de facut?

  11. #11
    Strajernic Expert
    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,884
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu e bine, chiar deloc, mai muuuult ca sigur linia C respectiv cardul din care iti deschide este o linie N , care ajunge la tine ca hop1, dar real el este hop2, dar iti deschide pentru ca are un ping foarte bun, zici ca este linie C? Esti asa sigur ca acel card nu este o linie N care apare la respectivul ca local si cu tine a facut schimb ca are local respectivul card?
    Blocheaza cardul respectiv din linia C si vezi daca mai face freeze.

    La linia C pune no {0:0:2, 1802:0:0} in cazul in care este 1802, daca nu 1880! ca sa nu blochezi toata linia si vezi daca mai face!

    Bafta!

  12. #12
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    45
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Acum este bine.Am blocat cu # celelalte linii C ca sa ramana doar linia cu probleme si nu a mai inghetat imaginea.

    Mersi militianule.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top