Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 29

Thread: Dm8000 wirless

  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    412
    Posts Thanks / Likes

    Smile Dm8000 wirless

    Va Salut!
    dupa mai multe incercari nu reusesc sa gasesc cum se activeaza si dezactiveaza WRLESS DM8000 (ATENTIE NU USB) dm8000 are wirless incorporat,am incercat pe multe imagini si nimic.

    Multumesc!

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by valy_tizu View Post
    Va Salut!
    dupa mai multe incercari nu reusesc sa gasesc cum se activeaza si dezactiveaza WRLESS DM8000 (ATENTIE NU USB) dm8000 are wirless incorporat,am incercat pe multe imagini si nimic.

    Multumesc!
    Din moment ce functioneaza wlan, nu vad rostul pentru care vrei sa-l dezactivezi ( schimbi pe lan) Sau nu reusesti sa configurezi wlan
    Pe Gp 5.1.0 si Dream Elite 1.33 functioneaza perfect...
    Editezi cu telecomanda ssid sau wap2...codarea routerului tau.
    Se da reboot, sau restart network...

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Timis
    Posts
    362
    Posts Thanks / Likes

    Default DM Wireles

    Quote Originally Posted by valy_tizu View Post
    Va Salut!
    dupa mai multe incercari nu reusesc sa gasesc cum se activeaza si dezactiveaza WRLESS DM8000 (ATENTIE NU USB) dm8000 are wirless incorporat,am incercat pe multe imagini si nimic.

    Multumesc!
    Salut
    Cu newnigma 3.1.4.
    La instalare automat detecteaza, WIRELES si LAN. Bifezi wireles si dezactivare LAN.
    Optezi pentru a instala automat si debifezi DHCP, pui o adresa din clasa locala a routerului.
    Pui Gateway adresa routerului, si DNS server.
    Faci teste sa fie ok conexiunea, si routerul sa fie cit mai aproape de DM.
    La mine merge foarte bine cu router Sweex wireles.
    Succesuri si sa nu ai esecuri.
    DM 8000, card Focus OSCAM,120 dish, H-H Strong,

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    412
    Posts Thanks / Likes

    Exclamation Dm 8000 wirless

    in acest caz cred ca am o problema la wirless,nu i-mi apare la instalare optiunea de a selecta lan sau wirless,i-mi apare doar lan,posibil sa fie o problema hardwear?

  5. #5
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu e defect wirelessul , e problema de imagine si drivere , la fel si la mine pe dm800 cu stick wifi , stick ok pe pc si confirmat ca merge pe GP 5.1 si Nabilo BH 0.12 nu se activeaza din meniu wlan nici sa-l impusti , pe Nabilo nu am sapat mai adinc deoarece e nou instalat dar in GP am instalat si reinstalat drivere dar pauza wlan in meniu .

    Later edit : Nabilo BH 0.12 instalat ieri , camurile sint la locul lor in addons server

  6. #6
    Pe lângă Mentor
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    De-Cj
    Posts
    566
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Arunca o privire in box si vezi daca realmente cardul wifi este acolo si ce tip este.
    The Bible is like a software license, no one actually reads it, they just scroll to the bottom and click I agree!

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    ((( Scandinavian Area )))
    Posts
    278
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incearca sa bagi stickul si sa-l scoti.Vezi daca a sesizat ca e introdus,daca nu scoate-l si mai baga-l odata.Ar trebui sa o ia pana la urma.
    Respect!

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    412
    Posts Thanks / Likes

    Default dm8000

    Quote Originally Posted by search View Post
    Arunca o privire in box si vezi daca realmente cardul wifi este acolo si ce tip este.
    da este in dream, poate trebui driver?

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    412
    Posts Thanks / Likes

    Default dm8000

    Quote Originally Posted by search View Post
    Arunca o privire in box si vezi daca realmente cardul wifi este acolo si ce tip este.
    da este in dream,poate trbu instalat driver?

  10. #10
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    94
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu am o alta problema.In wireless numai pe canale SD i-mi apare ecranul negru,10 secunde(mereu 10 secunde) aleatoriu.In timpul acesta dispare si OSD.Am schimbat placa wireless si tot la fel i-mi face.Specific ca in LAN nu face problema asta, indiferent de ce imagine am pus.Astept o parere.

  11. #11
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    27
    Posts Thanks / Likes

    Default wlan

    Slaut la otata lumea!in 8000 inca nu m probat wlanul dar in 800 cu stick da!pe scurt trebuie sa ai un usb wifi cu cipset ralinck aici o lista cu o parte dintre firmele care produc D-Link AirPlus G DI-524
    Belkin F5D7050de mit Zydas 1211b
    D-Link DWL-G122 Revision C1
    Linksys WUSB54GC
    Minitar ZD1211B - Zydas
    MSI US54EX
    Ovislink - RA 73 Chipset
    MSI US54SE II chip RT73 Chip va con WPA2
    Lutec WLA-54L Chip: Zydas ZD1211b
    Sweex LW053 Chip RT2571WF
    Alfa AWUS036s
    AftertheMac G54SL (Rebadged CNet dongle)
    Asus WL-167G v.2
    Belkin F5D7050 v3000uk
    Belkin F5D7050 v3001 & v3002
    Belkin F5D9050 ver 4000uk \
    Buffalo WLI-U2-G54HP
    Conceptronic C54RU
    D-Link DWL-G122 Rev. C1 (F/W.:v3.00)
    D-Link DWL-G122 Rev. C1 (F/W.:v3.10)
    D-Link WUA-1340
    Edimax EW-7318USg
    Engenius EUB-3701 EXT
    Hama 00062764
    Hawking HWUG1
    Hawking HWUG1A
    Hercules HWGUSB2-54-V2
    Hercules HWGUSB2-54-V2-AP
    Linksys WUSB54GC
    Linksys WUSB54GR
    MSI US54SE II
    Ovislink W54USB v. 2
    Ovislink WT-2000USB
    Quickertek Quicky Jr
    Sitecom WL-113
    Sitecom WL-172
    TP-Link TL-WN321G
    se instaleaza imafgine new dream elite 1.0
    ostata intrudus usb -ul wihi in dream se merge in blu panel se apasa dupa tasta rosie (utilitate de sistem) si la gestiune kernel se apasa on cele doua periferice wihi (se activeaza)
    restart si se merge la setari /retea /iar la inerfata apare si wlan ,odata aparut in lista se pune codificarea pass etc!
    bafta!

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2008
    Location
    cimpia turzii
    Posts
    316
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Asa ca fapt divers azi am pus si eu wireles pe un DM 500 HD modificat cu doua usb -uri ,merge brici adaptorul e Asus WL-167G v.2 .Atentie la versiune ,il gasiti la pc garage .Sa auzim de bine
    VU+DUO2

  13. #13
    Pe lângă Mentor
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    De-Cj
    Posts
    566
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by valy_tizu View Post
    da este in dream,poate trbu instalat driver?
    De aceea te-am intrebat ce tip este, sau ce scrie pe el. in principiu pentru cardul wifi montat de producator driverele sint incluse incepind cu prima imagine.


    @restul care aveti treaba cu dm800 lasati topicul omului in pace caci nu are nici o legatura.
    The Bible is like a software license, no one actually reads it, they just scroll to the bottom and click I agree!

  14. #14
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by valy_tizu View Post
    in acest caz cred ca am o problema la wirless,nu i-mi apare la instalare optiunea de a selecta lan sau wirless,i-mi apare doar lan,posibil sa fie o problema hardwear?
    Posibil sa fie o problema de skin. Imi aduc aminte aveam un skin pe dream elite, nu mai stiu care, unde nu puteam deschide optiunea network. cum dadeam pe ea pica dreamul.
    Pe icvs Gp3 in prima faza nu functiuna wlan la nimeni, intre timp cu un nou icvs s-a remediat.
    Ce image si ce skin folosesti?

  15. #15
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    94
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ultima icvs la care merge wireless-ul cu skinul ru-infinity-hd.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top