Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 22
  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2003
    Posts
    850
    Posts Thanks / Likes

    Default cccam 2 porturi....??

    am 2 dm dau linii cu ele din 2 porturi.
    acum as vrea sa adun toate liniile in unul.
    dar ce fac? eu am dat linii din ambele ,cccam-ul poate da din 2 porturi?
    liniile primite stiu nu e problema

    ....................multumesc anticipat...............

  2. #2
    Memento Mori Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    489
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu poate da.

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    27
    Posts Thanks / Likes

    Default cccam

    salut!cred ca trebuie sa faci schimb de linii intre cele doua servere!daca le ai retea nu trebuie sa ai doua hostrui in loc de host pui adresa ip celui de al doilea dream!odata ce ai facut schimb de linii o sa reusesti sa dai mai departe dlee doua abonamente!bafta!

  4. #4
    Non Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    185
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by sirius View Post
    am 2 dm dau linii cu ele din 2 porturi.
    acum as vrea sa adun toate liniile in unul.
    dar ce fac? eu am dat linii din ambele ,cccam-ul poate da din 2 porturi?
    liniile primite stiu nu e problema

    ....................multumesc anticipat...............
    Incearca sa forwardezi portul cccam al DM-ului care nu-l mai folosesti catre portul celuilalt DM. Vei avea doua porturi extrene forwardate catre acelasi port intern. Teoretic ar trebui sa mearga...

  5. #5
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,794
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca ai 2 port-uri si un host nu e bai, daca ai 2 port-uri si 2 host-uri e cam bai
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2003
    Posts
    850
    Posts Thanks / Likes

    Default 2 porturi cccam

    poate nu am explicat bine:
    acum am 2 dm500 si totul e ok,dar vreu sa renuntz la unul .
    am primite si date linii diferite.

    la ruter am decshise 2 porturi pentru 2 ip-uri.
    las in continuare cele 2 porturi decshise pentru un singur ip.
    pun liniile din cele 2 dm DOAR in unul.
    ?dar ce fac liniile date au fost din 2 porturi diferite
    in cccam pot pune ambele porturi 12000 si 12020
    C: xxxxnoip.bix 12000 .....
    C: xxxxnoip.biz 12020 .....
    ..................NU MERGE pus in cccam un interval intre 12000 si 12020..?

    liniile c primite nu e problema merg

    ...........bafta si mersi mult.......sirius........

    ps. clar vorbesc cu lumea sa schimbe portul......
    .....dar intre timp pired liniile ma vede client si server off

  7. #7
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,794
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by sirius View Post
    poate nu am explicat bine:
    acum am 2 dm500 si totul e ok,dar vreu sa renuntz la unul .
    am primite si date linii diferite.

    la ruter am decshise 2 porturi pentru 2 ip-uri.
    las in continuare cele 2 porturi decshise pentru un singur ip.
    pun liniile din cele 2 dm DOAR in unul.
    ?dar ce fac liniile date au fost din 2 porturi diferite
    in cccam pot pune ambele porturi 12000 si 12020
    C: xxxxnoip.bix 12000 .....
    C: xxxxnoip.biz 12020 .....
    ..................NU MERGE pus in cccam un interval intre 12000 si 12020..?

    liniile c primite nu e problema merg

    ...........bafta si mersi mult.......sirius........

    ps. clar vorbesc cu lumea sa schimbe portul......
    .....dar intre timp pired liniile ma vede client si server off
    Ca sa intzelegi cccam nu poate functiona ca server decat pe un singur port. Acum daca ai un singur host si 2 porturi deschise se poate rezolva. Adica mai pe intzeles daca acum ai www.server.com:12000 si www.server.com:12020 te hotarasti care il lasi si tranferi linile de pe cel care il elimini pe cel care il lasi si port-ul care l-ai eliminat il forwardezi catre cel ramas, adica exemplu intern ai IP 192.168.1.2 cu cccam 12000 si 192.168.1.3 cu cccam 12020. In router 12000 se duce catre ip 192.168.1.2 si 12020 se duce catre 192.168.1.3. Ce tre sa faci e sa ii zici la portul extern 12020 sa nu se mai duca catre 12020 pe ip3 ci sa se duca catre 12000 la IP 2. Sper ca m-am facut intzeles. Daca ai 2 host-uri diferite sub acelasi IP (prostie mai mare ca asta nu am mai vazut pana acum si vad ca multi o practica) atunci nu ai decat sa iti anunti toti parteneri de modificarea facuta.
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Vestul Romaniei
    Posts
    233
    Posts Thanks / Likes

    Default Forward

    Forwardezi porturile intr-unu singur catre un singur IP din Router.
    Acum depinde si ce router ai si daca are aceasta optiune.
    Vu+ Solo2 + 1.1m Famaval + HH Speedy + LNB 0.2db Inverto Black Ultra Single

  9. #9
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2003
    Posts
    850
    Posts Thanks / Likes

    Default cccam

    da frate cu ruterul nu e problema
    problema e la cccam:
    am asa in primul dm ...SERVER LISTEN PORT : 12000
    si in al doilea ............SERVER LISTEN PORT : 12020

    vreu cu un SINGUR cccam.cfg sa dau din ambele porturi
    ce pun in cccca.cfg...............SERVER LISTEN PORT : 12000 12020......asa?
    cum
    se poate ?

    multumesc sirius

    @stailus
    am citit dar e greu ....incerc
    AM un singur HOST
    VOI utiliza doar un singur dm500 in care pun TOTUL
    DECI:
    las ambele porturi 12000 si 12020 deschise i router pentru 192.168.1.2
    si in cccam.cfg las doar 12000
    asa

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Vestul Romaniei
    Posts
    233
    Posts Thanks / Likes

    Default NU poti.

    Greu de inteles ?
    Vu+ Solo2 + 1.1m Famaval + HH Speedy + LNB 0.2db Inverto Black Ultra Single

  11. #11
    nuca de cocos Mentor
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    SV.Romania
    Posts
    502
    Posts Thanks / Likes

    Default

    faci schimbare de Host sau Port , sau de ambele daca este cazul si le trimiti celor cu care ai facut schimb !trebuie sa renunti la un host(port),si la host-ul (portul) care renunti le modifici cu host-ul(portul) cu care o sa ramai ! sper ca am fost inteles .......asta este dupa mine solutia cea mai buna
    OCTAGON SF4008 4K the best receiver enigma2 , VU+ultimo 4K,Vu+solo2,Xtrend9200 , Dream500 S , Sky Star HD2 , Antena 1.8 Circulara Al motorizata, Antena 1.6 Circulara Al Fixa Lnb Twin , 2 Antene 1.2 Ofset Fe Lnb Quad , Antena 1.0 Ofset Fe Lnb Quad , Focus Sat Full HD , FreeSat TVR HD

  12. #12
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2003
    Posts
    850
    Posts Thanks / Likes

    Default 2 port

    [email protected]
    ori eu nu explic bine ori voi nu cititi

    NU schimb HOSTUL va remine la fel
    acum am 2 porturi la cccam pentru ca dau din 2 dm500
    renuntz la unul daca e posibil ce vreau , daca nu NU renuntz..


    ..............bafta....SI MULTUMESC SIRIUS

  13. #13
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    169
    Posts Thanks / Likes

    Default

    forwadezi ambele porturi catre acelasi ip : port. si ai un singur .cfg care reuneste setarile din cele doua, mai vechi.
    yippie kay ey motherfucker!




  14. #14
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    31
    Posts Thanks / Likes

    Default

    lasi in cfg doar un listen port
    daca ai ales 12000 ii zici lu router sa forwardeze catre ip-ul dream-ului la care NU vrei sa renunti catre portul 12000 tot ce vine spre router pe portul 12000 si 12020
    Si din internet vor fi deschise cele 2 porturi 12000 si 12020, ce face routeru mai departe e treaba ta.

  15. #15
    nuca de cocos Mentor
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    SV.Romania
    Posts
    502
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by techcenter View Post
    forwadezi ambele porturi catre acelasi ip : port. si ai un singur .cfg care reuneste setarile din cele doua, mai vechi.
    am facut test la mine,si nu merge...am facut forward la port 12000 si 12020 ,13000 si nu merge ....parerea mea sa schimbi portul 12020 la liniile date cu acest port in port 12000 !este cel mai simplu , daca ai cum sa ei contact cu ei ...............de asta e bine cind faci schimb de linii sa ai si adresa de email .....................poate merge pe alt model de router ,eu am de la RTC Modem Huawei HG 520s . bafta !
    OCTAGON SF4008 4K the best receiver enigma2 , VU+ultimo 4K,Vu+solo2,Xtrend9200 , Dream500 S , Sky Star HD2 , Antena 1.8 Circulara Al motorizata, Antena 1.6 Circulara Al Fixa Lnb Twin , 2 Antene 1.2 Ofset Fe Lnb Quad , Antena 1.0 Ofset Fe Lnb Quad , Focus Sat Full HD , FreeSat TVR HD

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top