Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17

Thread: o mica problema

  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2009
    Location
    alba
    Posts
    177
    Posts Thanks / Likes

    Default o mica problema

    buna
    dm 500s
    cccam213
    gp 4.7
    card focus
    cum pot vedea de pe local programele ce u sunt in baza
    ce este in baza vad de pe local cand schimb pe alt canal care ui in baza imi deschide de pe sh

  2. #2
    Senior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    179
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ai focus total? si nu vrea sa iti deschida din local?

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2009
    Location
    alba
    Posts
    177
    Posts Thanks / Likes

    Default sal

    deschide numai baza
    adica famili restul nu merge
    dar daca opresc netul merge tot
    tot ce ii in focus famili merge de pe local restul nu deschide din local numai daca opresc netul
    ms

  4. #4
    Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Ineu-ARAD
    Posts
    94
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Deschide probabil canalele codate doar conax,la cele multicript se pare ca cccam prefera sa deschida cryptoworks.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2009
    Location
    alba
    Posts
    177
    Posts Thanks / Likes

    Default sal

    ms
    nu ma deranjeaza
    doar am crezut ca se poate face ceva
    ms oricum

  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    577
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ibaginean View Post
    ms
    nu ma deranjeaza
    doar am crezut ca se poate face ceva
    ms oricum
    incearca sa pui in cccam prio,caidul conax de la focus,si vezi ce se intampla
    Un om valoreaza exact cit cuvintul sau
    a man worth exactly how the word or

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Brasov
    Posts
    343
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ibaginean View Post
    buna
    dm 500s
    cccam213
    gp 4.7
    card focus
    cum pot vedea de pe local programele ce u sunt in baza
    ce este in baza vad de pe local cand schimb pe alt canal care ui in baza imi deschide de pe sh
    Chestiile astea se intampla din cate stiu eu datorita frecventei cardului, prost setata. Si eu am Focus dar la mine nu face asa ceva. Pune-l la frecventa asta:
    SMARTCARD CLOCK FREQUENCY: /dev/sci0 4000000

    Eu asa il am pus si nu-mi face probleme.

    Sau Varianta 2:
    Nu ai facut bine Update la card si se poate ca unele programe din baza sa-ti mearga, altele nu.
    Last edited by ionut_m_bv; 30th January 2011 at 21:53.
    Numai bine ! @ Ionut_m_bv

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2009
    Location
    alba
    Posts
    177
    Posts Thanks / Likes

    Default sal

    Quote Originally Posted by ionut_m_bv View Post
    Chestiile astea se intampla din cate stiu eu datorita frecventei cardului, prost setata. Si eu am Focus dar la mine nu face asa ceva. Pune-l la frecventa asta:
    SMARTCARD CLOCK FREQUENCY: /dev/sci0 4000000

    Eu asa il am pus si nu-mi face probleme.

    Sau Varianta 2:
    Nu ai facut bine Update la card si se poate ca unele programe din baza sa-ti mearga, altele nu.

    ai dreptate fregventa o aveam la 4500000
    update s-a facut cu scam
    deci repet tot ce ii in baza vede din local
    dar restul nu vrea din local
    daca opresc netul imi vede tot din local pe aceleasi setari la cccam.cfg
    multumesc

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Brasov
    Posts
    343
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ibaginean View Post
    ai dreptate fregventa o aveam la 4500000
    update s-a facut cu scam
    deci repet tot ce ii in baza vede din local
    dar restul nu vrea din local
    daca opresc netul imi vede tot din local pe aceleasi setari la cccam.cfg
    multumesc
    Nici la tn la 4,5 nu e rau, incearca la 4 dar nu cred ca o sa fie diferenta. Dar din cate explici tu acum se pare ca ai blocaj pe caidurile cu 0b02, inseamna ca se poate sa fie o problema in cccam.prio.

    Fa un alt test, sterge tot continutul din cccam.prio si lasa doar asta:
    P: 0B02:0000

    Si spune apoi daca se simte vreo diferenta.
    Numai bine ! @ Ionut_m_bv

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2009
    Location
    alba
    Posts
    177
    Posts Thanks / Likes

    Default sal

    Quote Originally Posted by ionut_m_bv View Post
    Nici la tn la 4,5 nu e rau, incearca la 4 dar nu cred ca o sa fie diferenta. Dar din cate explici tu acum se pare ca ai blocaj pe caidurile cu 0b02, inseamna ca se poate sa fie o problema in cccam.prio.

    Fa un alt test, sterge tot continutul din cccam.prio si lasa doar asta:
    P: 0B02:0000

    Si spune apoi daca se simte vreo diferenta.
    merge
    ii ok

    deschide tot
    ms

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2009
    Location
    alba
    Posts
    177
    Posts Thanks / Likes

    Default sal

    zimi ce sa fac daca merge sa renunt la cccam.prio? Multumesc

  12. #12
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    De ce sa renunti la cccam.prio e chiar utila in cazul providerilor cu 2 sau mai multe caiduri exemplu :

    Focussat :

    P: b02:0, d02:0

    Akta :

    P: 500:22f00, 500:24f00, b00:0

    JSC sport :

    P: 500:42400, 603:0

    Si exemplele pot continua.

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2009
    Location
    alba
    Posts
    177
    Posts Thanks / Likes

    Default sal

    va cer cea mai buna solutie in cazul meu .

  14. #14
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si ionut si eu ti-am dat solutia.
    Ce vrei mai mult Invitatii speciale sau vreun premiu sa folosesti solutia

  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2009
    Location
    alba
    Posts
    177
    Posts Thanks / Likes

    Default sal

    Quote Originally Posted by ovidiumarius View Post
    Si ionut si eu ti-am dat solutia.
    Ce vrei mai mult Invitatii speciale sau vreun premiu sa folosesti solutia
    un premiu pe vremea asta ii bine venit { dar sa fie cascaval in euro}
    ar fi o solutie

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top