Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 19
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2005
    Posts
    251
    Posts Thanks / Likes

    Default Cam Matrix Reloaded si emulare N2

    Bun gasit! Probabil ca s-a mai discutat dar n-am gasit nimic de data recenta aici. M-ar interesa daca Matrix Reloaded poate emula N2 pentru un televizor cu DVB-C. Eventual cu ce firmware?

    Multumesc pentru sprijin!

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by liviurosioara View Post
    M-ar interesa daca Matrix Reloaded poate emula N2

    Multumesc pentru sprijin!
    N2 este istorie...

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    132
    Posts Thanks / Likes

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2005
    Posts
    251
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Inclusiv pe reloaded? Ca vad acolo reborn...

  5. #5
    MuSic & So mucH MoRe! Expert
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Svishtov
    Posts
    2,793
    Posts Thanks / Likes

    Default Dvb-c

    Quote Originally Posted by chris-walter View Post
    N2 este istorie...
    E istorie dar nu si pe cablu. Despre asta era vorba.
    Thanks.
    DVB-S:
    Offset Emme Esse (Alu.) 1.25
    Offset Emme Esse (Alu.) 1.15
    Prime focus (Alu) 1.50m, 1.90m
    Offset 1.50m Fe, Triax TDS 1.10m, Visiosat BIG-BISAT, TechniSat SATMAN 85cm, Gibertini OP100L, etc
    Offset 35.cm (Camping), Triax BSKYB (72x58 cm), etc
    DM 800 HD V2, DM 500 V2, DM 800 HD, Amiko X-Finder, GigaBlue 800 HD, Sab Sky 4800 Mini Hd,
    Abo: Focussat, Dolce, HD+, TivuSat, Freesat, etc.
    DVB-T:
    TechniSat MultyMedia TS 1, Televes DAT HD, DIGIALITY OUTDOOR ANTENNA, etc

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2005
    Posts
    251
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @maurice: mersi pentru link, am dat jos ce trebuia insa am probleme de genul: pun cam-ul la treaba, deschide... dar daca ma apuc sa schimb canalele s-a dus, adica se pierde legatura cu interfata comuna din meniu si nu mai deschide nimic nici daca opresc si repornesc tv-ul.

    Singura solutie este sa rescriu soft-ul cu cas-ul.

    Am mai incercat o alta varianta "mrb "307 for matrix reloaded", dar are fix acelasi comportament.

    Mi-ati putea da si alte sugestii, va rog?

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Toate softurile pentru matrix reborn (mrb) fac chestia asta daca sunt scrise pe un matrix reloaded sau revolution. Singura solutie este un soft pentru reloaded, dar cam de mult nu mai este nimic nou.

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2005
    Posts
    251
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am gasit un mrb307 for mr ... e bun de ceva? o sa incerc maine din nou, acasa nu am cum sa testez... am omis faza cu dezactivarea au din meniu... sa vad ce iese.

  9. #9
    Moderator Expert
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    1,590
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si Diablo se mai blocheaza la zapare rapida,dar isi revine face singur restart,dureaza max 10 secunde.
    DM 500S,Hyundai Digicablu,Humax DIGI C HD,Diablo CAM,VU+ UNO,HH DM3800s,Triax TDA110,Inverto single black

  10. #10
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    4
    Posts Thanks / Likes

    Default Un mic ajutor!

    Salut,

    Sunt nou pe aci asa ca sper sa nu pun intrebari aiurea.

    Am luat de curand o plasma de la panasonic un tx p64 gt30e. Momentan am cablu analogic de la akta. Daca sacanez DVB-C televizorul vede toate canalele digitale 83 la numar, doar otv si tv1000 le vede ok celelalte sunt codate.

    Televizorul are port de CI si as vrea sa folosesc acest port ca sa pun un card pt akta sau dolce ce o fii ca am inteles ca akta a fost cumparata de dolce(romtelecom). Stiu ca am nevoie de un CAM si de card. Eu am niste CAM-uri mai vechi un Matrix Reloaded si un Aston nu stiu dca sunt bune sa le rescriu sau reprogramate habar nu am exact.

    Intrebare ce CAM am nevoie si ce cartela de unde pot cumpara, Pot resofta CAM-uriel mele mai vechi si sa le folosesc?

    Daca stie cineva cum sa o rezolv si eu sa vada toate posturile folosind doar televizolrul fara cutia de la ei.

    De unde iau un card AKTA ca de la ei nu se poate fara BOX-ul lor. Si ce CAM stie sa citeasca cartele lor.

    As vrea sa stiu daca vinde cineva card akta neactivat,rog sa ma contacteze(0763/672/984)

    CU respect,
    Last edited by qweqwes; 22nd June 2011 at 22:14.

  11. #11
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    bucharest
    Posts
    3,414
    Posts Thanks / Likes

    Default

    din cite stiu eu akta cablu nu a fost cumparat de dolce,doar platforma de pe satelit
    nu cred ca merge sa pui cam si cartela in camul din tv/eu am lg care are cam dar cred ca e inutil deocamdata...poate in viitor/la ce nivel e la noi transmisia digitala mai avem de asteptat
    1,2 offset dish/lnb inverto/dream 500hd/dream 525 hd

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2009
    Location
    turnu magurele
    Posts
    127
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu am cablu de la rcs si un tv lcd lg lh 5000 si cu diablocam bagat in slotul CI de la tv deschide toate canalele digitale hd si sd
    nu stiu daca si cele de la akta merg dar poti incerca

  13. #13
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    4
    Posts Thanks / Likes

    Default Cam

    Quote Originally Posted by valygbox View Post
    eu am cablu de la rcs si un tv lcd lg lh 5000 si cu diablocam bagat in slotul CI de la tv deschide toate canalele digitale hd si sd
    nu stiu daca si cele de la akta merg dar poti incerca

    Salut, cat a costat diablocam? Si ti-ai cumparat cartela de la Romtelecom?Sau ce cartela ai bagat in cam?

  14. #14
    Moderator Expert
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    1,590
    Posts Thanks / Likes

    Default

    da,si cartela de romtelecom a bagat-o apoi la telefonul public.pai ce legatura are ,cind omul a scris ca e abonat la rcs-rds?
    DM 500S,Hyundai Digicablu,Humax DIGI C HD,Diablo CAM,VU+ UNO,HH DM3800s,Triax TDA110,Inverto single black

  15. #15
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    4
    Posts Thanks / Likes

    Default Fuck off !!!

    Quote Originally Posted by yo3fuu3 View Post
    da,si cartela de romtelecom a bagat-o apoi la telefonul public.pai ce legatura are ,cind omul a scris ca e abonat la rcs-rds?
    In primul rand, nici nu trebuia sa imi raspunzi,ca nu pe tine te-am intrebat ceva si mai ales, sa ma iei "la mishto", asa ca FUCK OFF !

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top