Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 18
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    4
    Posts Thanks / Likes

    Default Va rog ajutatima

    This service could not be descrambled! ce pot sai fac sa mearga

  2. #2
    soy madridista! Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Regatul Unit
    Posts
    937
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Mankey View Post
    This service could not be descrambled! ce pot sai fac sa mearga
    poti da mai multe informatii ca sa stim ce sa raspundem?
    "Lumea este condusa de cu totul alte persoane decat cele pe care le vad neinitiatii" - Benjamin Disraeli

  3. #3
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    popescu bogdan PE FACEBOOK
    Posts
    1,096
    Posts Thanks / Likes

    Default

    more info, plz

  4. #4
    nuca de cocos Mentor
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    SV.Romania
    Posts
    502
    Posts Thanks / Likes

    Smile ????

    Quote Originally Posted by Mankey View Post
    This service could not be descrambled! ce pot sai fac sa mearga
    dupa parerea mea ,acesta este un dreambox 500-s la un incepator,care nu stie ce a cumparat
    OCTAGON SF4008 4K the best receiver enigma2 , VU+ultimo 4K,Vu+solo2,Xtrend9200 , Dream500 S , Sky Star HD2 , Antena 1.8 Circulara Al motorizata, Antena 1.6 Circulara Al Fixa Lnb Twin , 2 Antene 1.2 Ofset Fe Lnb Quad , Antena 1.0 Ofset Fe Lnb Quad , Focus Sat Full HD , FreeSat TVR HD

  5. #5
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    4
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da sunt incepator si l-am luat de la cineva.Mai multe informatii nu am ce sa va dau deci doar atat ca incerc sa schimb canalul si la fiecare canal imi spune chestia asta . da coconut ai dreptate este un dreambox 500-s

  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Ardeal
    Posts
    869
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cauta sa deschizi posturi tv FTA . antena ii reglata bine ?
    Last edited by ghita_49; 27th January 2011 at 22:47.

  7. #7
    soy madridista! Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Regatul Unit
    Posts
    937
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cel mai bine e ca sa inveti ABC-ul dreamboxului. nu de alta dar sa stii cum functioneaza. informatii gasesti si pe acest forum dar si pe altele.

    dupa ce stii cat de cat acest ABC cu siguranta vor fi oameni care sa-ti dea o mana de ajutor ca sa iti dispara acel mesaj "nedorit"
    "Lumea este condusa de cu totul alte persoane decat cele pe care le vad neinitiatii" - Benjamin Disraeli

  8. #8
    timplar Expert
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Crişana
    Posts
    1,229
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ghita_49 View Post
    cauta sa deschizi posturi tv FTA . antena ii reglata bine ?
    poate cardu este "inactiv"....
    dm500s Vu+Zero hss1170...ş maxim şasă cai frumoşi

  9. #9
    Senior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    179
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am impresia ca acest mesaj iti apare cand ai o lista de canale de pe un satelit si tu momentan esti pe altul si nu exista acel program
    Incearca sa faci o scanare automata la satelitul pe care esti acum si mai vedem.
    Meniu>Services>services scan>automatic transporder scan
    Ceva de genul asta ar trebui sa ai nu mai stiu sigur

  10. #10
    nuca de cocos Mentor
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    SV.Romania
    Posts
    502
    Posts Thanks / Likes

    Post This service could not be descrambled!

    Quote Originally Posted by malefycu View Post
    Am impresia ca acest mesaj iti apare cand ai o lista de canale de pe un satelit si tu momentan esti pe altul si nu exista acel program
    Incearca sa faci o scanare automata la satelitul pe care esti acum si mai vedem.
    Meniu>Services>services scan>automatic transporder scan
    Ceva de genul asta ar trebui sa ai nu mai stiu sigur
    This service could not be descrambled! acest mesaj apare doar cind nu are card valid ptr.programul respectiv sau o linie in sharing(daca este conectat la net) sau se apuca omul sa faca schimb free(fara local)ceea ce este f.greu sa obtii linii !

    fa ce a spus iezuit777:cel mai bine e ca sa inveti ABC-ul dreamboxului. nu de alta dar sa stii cum functioneaza. informatii gasesti si pe acest forum dar si pe altele.
    OCTAGON SF4008 4K the best receiver enigma2 , VU+ultimo 4K,Vu+solo2,Xtrend9200 , Dream500 S , Sky Star HD2 , Antena 1.8 Circulara Al motorizata, Antena 1.6 Circulara Al Fixa Lnb Twin , 2 Antene 1.2 Ofset Fe Lnb Quad , Antena 1.0 Ofset Fe Lnb Quad , Focus Sat Full HD , FreeSat TVR HD

  11. #11
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    4
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Deci nu ma puteti ajuta ? ca imi trebuie urgent

  12. #12
    zzzzzzzzzzzzz Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    rdi
    Posts
    4,384
    Posts Thanks / Likes

    Default

    freaca lampa lui Aladin poate reuseste el sa faca vreo magie ceva.

    In caz ca nu reuseste raspunde la urmatorul quiz

    Ai antena reglata bine?
    Ai imagine pe un canal gratuit tip otv?
    Ai cartela oficiala?
    Daca raspunzi da ignora intrebarile urmatoare
    Ai internet?
    Ai cartela virtuala disponibila in server?
    Ai vorbit cu cel care ti-a vandut decodorul sa-l intrebi de ce si cum?

    In mai putine cuvinte pune mana si citeste si o sa afli foarte multe


  13. #13
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    249
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cel mai rapid rezolvi achizitionand un card valid. Fara card, asa cum s-a mai afirmat nu stiu daca vei gasi o linie activa pentru prea mult timp.

  14. #14
    soy madridista! Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Regatul Unit
    Posts
    937
    Posts Thanks / Likes

    Default

    i s-a rezolvat problema. trebuia un restart la CCcam
    "Lumea este condusa de cu totul alte persoane decat cele pe care le vad neinitiatii" - Benjamin Disraeli

  15. #15
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    4
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Problema rezolvata datorita lui iezuit777

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top