Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    bucuresti
    Posts
    2,482
    Posts Thanks / Likes

    Default Router nou , problema noua

    Mi-am schimbat vechiul router ( Asus WL-500gP ) cu unul nou de la TP-LInk TL-WR1043ND , deoarece aveam prb. cu cel vechi la limitarea benzi de net si pe wifi
    In schimb cu cel nou imtampin o noua prb. si nu stiu de unde provine , dar despre ce este vorba
    Cu plug-inul cccam.info 1.1 nu imi mai afiseaza clienti si nici daca incerc pe browser-ul de internet ( ie8 ) cu adresa dreamului : 16001 , imi afiseaza doar serverele atat cu plug-inul in cauza cat si pe ie8
    Am in prezent instalat dyndns updater pe care il foloseam si inainte pe routerul vechi , am incercat sa fac si forwarding la portul de cccam
    Noul router are la optiunea forwarding virtual server acest meniu ( de fapt aceasta este interfata web a routerului ) : http://tp-link.biz/emulation/TL-WR1043ND/index.htm
    Asa arata optiunea Add new : http://picasaweb.google.com/lupull08...80809764340770 si unde trebuie sa selectez la Common Services Port intre : DNS, FTP, GOPHER, HTTP, NNTP, POP3, PPTP, SMTP, SOCK, TELNET
    In functie de ce serviciu am ales va fii si portul in cauza selectat automat ( ex. HTTP - portul 80 )
    La Protocol am selectat TCP , problema este ca nu am cum ( sau nu stiu eu ) cum sau unde trebuie sa scriu portul de cccam , tcp-ul asa cum scriam la routerul vechi
    Pt. cei care au linie cu mine ( mario08 ) aceasta este prb. in caz ca sint afisat cu prb. la voi si a rog o mana de ajutor pt. rezolvarea acestei prb.
    Multumesc anticipat de raspunsuri/idei/sugesti

  2. #2
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La Service Port treci portul cccam, la IP adress
    treci IP dreambox, la Protocol alegi All , la Common. ...
    alegi DNS sau nimic si apoi Save

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    258
    Posts Thanks / Likes

    Default re

    Quote Originally Posted by lupull View Post
    Noul router are la optiunea forwarding virtual server acest meniu ( de fapt aceasta este interfata web a routerului ) : http://tp-link.biz/emulation/TL-WR1043ND/index.htm
    Asa arata optiunea Add new : http://picasaweb.google.com/lupull08...80809764340770 si unde trebuie sa selectez la Common Services Port intre : DNS, FTP, GOPHER, HTTP, NNTP, POP3, PPTP, SMTP, SOCK, TELNET
    In functie de ce serviciu am ales va fii si portul in cauza selectat automat ( ex. HTTP - portul 80 )
    La Protocol am selectat TCP , problema este ca nu am cum ( sau nu stiu eu ) cum sau unde trebuie sa scriu portul de cccam , tcp-ul asa cum scriam la routerul vechi
    Pt. cei care au linie cu mine ( mario08 ) aceasta este prb. in caz ca sint afisat cu prb. la voi si a rog o mana de ajutor pt. rezolvarea acestei prb.
    Multumesc anticipat de raspunsuri/idei/sugesti
    Browserul tau arata izbitor de mult cu ce am eu acum si o sa iti scriu ce am facut eu, am intampinat aceleasin probleme cu el.

    Forwarding -> Virtual server -> Add new:
    Service port : - portul din cccam
    Ip Addres : - Ip dreambox
    Protocol : - eu am lasat all
    Status : enable
    Common service port : am lasat asa cum e : select one
    Save
    Pe urma dupa ce mi-a salvat setarea, am buton "enable all" pe care trebuie sa il apesi.!

    Sper sa te ajute cat de cat.

    Succes.

    dacianfh.
    RESPECT YOURSELF

  4. #4
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    in oras
    Posts
    1,462
    Posts Thanks / Likes

    Default

    deci:
    la forwarding se pune:
    ip dreamului
    portul pe care iese el
    protocol-all
    save
    la dynamic dns
    alegi dyndns sau unde ai hostul
    userul
    parola
    domeniul
    si dai login
    daca totul e ok o sa iti apara succesful
    asta e tot
    boy2good

  5. #5
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    bucuresti
    Posts
    2,482
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc , sa rezolvat chiar cu 1-ma varianta a lui Raks67
    Initial cand am setat DNS la Common...... imi setase automat un port - 53
    Apoi l-am modificat din nou , Save si Enable All si gata rezolvarea
    Pe mine ma derutat ca am incercat daca nu ma insel cu alt Common Serv..... la care el si-a setat automat portul ( ca si la DNS ) , insa cand am vrut sa il modific din nou imi dadea eroare
    Astfel am mers pe ideea ca la alegerea unui Common Serv..... el singur isi aloca portul si astfel nemai putand sa scriu portul de cccam folosit

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Posts
    344
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Esti multumit de el? Probleme, ceva la conectarea clientilor?
    vreau sa-mi iau si eu unul
    This post has been edited 86 times; Last edited by bmv_mihai; Today at 19:61..

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top