Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    187
    Posts Thanks / Likes

    Default restrictie linie ccam

    salut
    am facut un schimb de linie ,iar cel care mi-a dat linia c avea 2 locale
    problema este ca eu nu ii vreau un local de-a lui ca merge cu frez si sa folosesc celalat local

    pot sa scriu in linia c a lui o anumita restrictie sa primesc numai o cartela de la el?

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    424
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by adimosu View Post
    salut
    am facut un schimb de linie ,iar cel care mi-a dat linia c avea 2 locale
    problema este ca eu nu ii vreau un local de-a lui ca merge cu frez si sa folosesc celalat local

    pot sa scriu in linia c a lui o anumita restrictie sa primesc numai o cartela de la el?
    restrictionezi cardul pe care nu-l vrei de la el ,la sfarsitul liniei c va aparea genu: { 0:0:1, 093b:000000 } aici am exemplificat cu cardul de nds u pui pe cel aferent cardului pe care vrei sa-l blochezi ,succes
    Dreambox_82

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    187
    Posts Thanks / Likes

    Default linie c

    multumesc DREAMBOX_82
    ii tocmai cardul acela
    deci eu am linia lui
    no { 0:0:2 } si pun no { 0:0:2, 093b:000000 }
    si inca o intrebare
    daca pun unele linii la inceputul ccam ecm este mai mic sau am observat ca daca am mai multe carduri cu acelasi local creste fata de unul singur
    care este explicatia

  4. #4
    EXPERT GIGABLUE & IPTV Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    912
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu exista asa ceva
    iar pune ti o mie de zerouri,daca e asa 93b:0 are ceva?

  5. #5
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,600
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by iooon View Post
    nu exista asa ceva
    iar pune ti o mie de zerouri,daca e asa 93b:0 are ceva?
    exact e de ajuns 93b:0

    sau daca vrei sa iei doar hop1 si un sg card din hop2 { 0:0:1 , 93b:0:2 }

    sau mai multe dupa caz..{ 0:0:1 , 93b:0:2, 1702:0:2, 963:0:2, 500:3315:2, 500:41700:2 }
    VU+Solo2, Samsung ue40D7000,ue37D5700,Diablo Wifi, Offset 0,9m - 9E-13E-19E-23E, Offset 1.2m -28 E , 1.2m - 36 E, Offset 0.9m - 1w

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top