Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 12 of 12

Thread: Card TVR

  1. #1
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default Card TVR

    Vreau sa imi iau card de TVR pentru HD-ul lor. Merge in Dream 800? Mentinonez ca am cccam 2.2.1/ oscam 1.00...
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da merge, trebuie configurat astfel incat sa-l deschida oscam.
    [dvbapi]
    enabled = 1

    DVB API: -1 # cccam.cfg

    Liniile C preferate se trec in oscam.server( sa fie primite in hops1), se face legatura in oscam.server cu cccamul personal pentru a avea acces si la restul liniilor C...Bafta.

  3. #3
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mersi mult!
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  4. #4
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    80
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu mi-am mai facut update pe cardul de tvr hd de 4-5 luni, trebuie sa sun neaparat la ei sau ma ajuta si pe mine cineva mai direct, adica eu trimit un pm cu seria cartelei si binevoitorul se ocupa mai departe?

  5. #5
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,600
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by zebrone96 View Post
    nu mi-am mai facut update pe cardul de tvr hd de 4-5 luni, trebuie sa sun neaparat la ei sau ma ajuta si pe mine cineva mai direct, adica eu trimit un pm cu seria cartelei si binevoitorul se ocupa mai departe?
    pune scam si lasa pe tvr hd si tvr1 cate 5 min. pana se face lumina..
    VU+Solo2, Samsung ue40D7000,ue37D5700,Diablo Wifi, Offset 0,9m - 9E-13E-19E-23E, Offset 1.2m -28 E , 1.2m - 36 E, Offset 0.9m - 1w

  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    503
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu mai fac update cartelele TVR decat dupa 20 februarie cand va fi urmatoarea activare.

  7. #7
    Moderator Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Undeva in Bucuresti
    Posts
    109
    Posts Thanks / Likes

    Default Viaccess

    Quote Originally Posted by zebrone96 View Post
    nu mi-am mai facut update pe cardul de tvr hd de 4-5 luni, trebuie sa sun neaparat la ei sau ma ajuta si pe mine cineva mai direct, adica eu trimit un pm cu seria cartelei si binevoitorul se ocupa mai departe?
    seria cartelei sa nu astepti pana in februarie
    Niciodata nu te certa cu un idiot
    Te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta!

  8. #8
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    80
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by nic_v View Post
    seria cartelei sa nu astepti pana in februarie
    trimis PM

  9. #9
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am reusit sa il activez in mgcamd 130d/newcs 1.6.2 insa cu CCcam/oscam nu vrea sa il deschida. De ce?
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  10. #10
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Se poate sa ma ajute cineva diseara pe mess sa il fac sa mearga? Cine se ofera? Multumiri in avans
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  11. #11
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nici acum nu am reusit sa il fac sa mearga in cccam/oscam. Bun deci asta e... dar as vrea sa fac dreamul 500s un server pentru cardu asta. Merge facut?
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Bucuresti
    Posts
    244
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu am server Newcs1.67/Ccam2.1.4 si merge fara probleme
    Pentru a vedea insa, trebuie Mgcamd 1.31/NEwcs1.67 si /sau CCCam (setat cu dvbapi=-1)
    Spun si/sau Cccam doar pentru a vedea linistit pe TVR HD fara sa intrerupi serverul de CCcam...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top