Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 4 of 4

Thread: M6 music hits

  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    May 2008
    Location
    Suceava
    Posts
    479
    Posts Thanks / Likes

    Default M6 music hits

    Salut! Am o linie C de proba de la cineva, si am o problema ciudata exact cu ce ma intereseaza pe mine mai tare si anume, M6 MUSIC HITS! Mai exact imi merge cateva secunde (deschide din hops 3) si apoi ingheata! Cand intepeneste apare ca "deschide" din local de la mine in hops 0! Am scos si cardul din receptor, eu am un amarat de focus, dar tot la fel face! Stie cineva de unde ar putea fi problema? Am incercat si cu alta linie de la altcineva dar se manifesta la fel, si numai pe acest canal face asa, restul merg bine! Folosesc Cccam 2.2.1 si am instalat 2.1.3 la sugestia cuiva dar la fel face si cu ala! Va multumesc!

    Asa apare cand nu mai merge:
    Triax TDA110, LNB Inverto black ultra 0,2dB, H-H Optibox DM 3800S, NEO-095 & Conrad rotor, DM800 HD PVR, Optibox Raptor, Amiko 8800, Optibox CX PVR, General Satellite VA-7200, 90E-30W!

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    424
    Posts Thanks / Likes

    Default re

    Quote Originally Posted by Florynsv View Post
    Salut! Am o linie C de proba de la cineva, si am o problema ciudata exact cu ce ma intereseaza pe mine mai tare si anume, M6 MUSIC HITS! Mai exact imi merge cateva secunde (deschide din hops 3) si apoi ingheata! Cand intepeneste apare ca "deschide" din local de la mine in hops 0! Am scos si cardul din receptor, eu am un amarat de focus, dar tot la fel face! Stie cineva de unde ar putea fi problema? Am incercat si cu alta linie de la altcineva dar se manifesta la fel, si numai pe acest canal face asa, restul merg bine! Folosesc Cccam 2.2.1 si am instalat 2.1.3 la sugestia cuiva dar la fel face si cu ala! Va multumesc!

    Asa apare cand nu mai merge:
    cauta un card la distanta 1 maxim 2 de la acel privider...verifica pingul la net dupa ,asta ca o idee suprimentara
    Dreambox_82

  3. #3
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ai cumva chei invalide in var/keys? Stergele si da cam restart.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    May 2008
    Location
    Suceava
    Posts
    479
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mersi mult, mult de tot chris-walter! De la key era problema! Am sters tot folderul de keys si acum merge bine! Toata ziua m-am chinuit sa-l fac sa mearga pe programul ala! Multumesc inca odata!
    Triax TDA110, LNB Inverto black ultra 0,2dB, H-H Optibox DM 3800S, NEO-095 & Conrad rotor, DM800 HD PVR, Optibox Raptor, Amiko 8800, Optibox CX PVR, General Satellite VA-7200, 90E-30W!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top