Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9

Thread: Cs studio 4.2.3

  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2010
    Posts
    129
    Posts Thanks / Likes

    Default Cs studio 4.2.3 ------Last used share--- PROBLEM

    Salutare la toti am CS studio 4.2.3 si la sectiunea clients la ,Last used share in loc sa imi apara canalul la care se uita clientul si numele providerului imi apare caid si provider id de la canal precizez ca am dm 800 si am puse CCcam.channelinfo si CCcam.providers cu chmod 755 in folderul /etc fisierele sunt de pe rdi si sunt actualizate daca ma puteti ajuta as fi recunoscator va multumesc
    Last edited by HDextreme; 23rd January 2011 at 19:59.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Karlsruhe- Arad
    Posts
    425
    Posts Thanks / Likes

    Default

    CCcam.channelinfo si CCcam.providers cu chmod 755
    pune 644 este suficient

    in mod normal ar trebuii sa mearga

  3. #3
    EXPERT GIGABLUE & IPTV Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    912
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu se da atribut la aceste fisiere,incearca si cu un restart la dm

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Timisoara - Austria
    Posts
    299
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nar fi rau daca ai face un update si la Cs Studio + un restart
    .

    .

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2010
    Posts
    129
    Posts Thanks / Likes

    Default Am facut

    am facut cum zici emil si nici un rezultat nu stiu unde sa fie problema la cs studio sau la dreambox ,la dreambox e totul ok

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2010
    Posts
    129
    Posts Thanks / Likes

    Default Gata am rezolvat

    Am rezolvat problema eu cand am copiat fisierele cccam.channelinfo si cccam.providers cu total comanderul le-a copiat cu litere mici si apoi am editat cu file manager din dreambox manual si am schimbat am scrisa as CCcam.channelinfo si CCcam.providers ms ca ma-ti ajutat cu ce a-ti stiut multe multumiri

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    la tzara, langa capitala
    Posts
    399
    Posts Thanks / Likes

    Default ecm time

    buna...

    cum fac sa se vada si la mine ECM-ul?
    am DM800SE, Newenigma 3.1.5 si cccam 2.2.1

    n-am vazut niciodata nici cu dm800-le vechi si cu GP 5.1

    am vazut ca la unii se vede, de ex la un coleg forumist cu vu duo...

    Last edited by cristimate; 27th February 2011 at 18:22.

  8. #8
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    S-W RO
    Posts
    1,571
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In CCcam.cfg adauga :
    SHOW TIMING : yes
    Probabil o ai comentata aceasta linie sau nu exista...
    Succes !

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    la tzara, langa capitala
    Posts
    399
    Posts Thanks / Likes

    Default

    n-o aveam, daca default e no, am pus-o

    sarut mana!

    acu sa traga cineva de la mine

    Late Edit: merge - sarut mana again
    Last edited by cristimate; 27th February 2011 at 20:15. Reason: merge

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top