Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 15 of 15
  1. #1
    Time to update ? Mentor
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Global Village
    Posts
    602
    Posts Thanks / Likes

    Default Problema Receptie Digi TV.Cine ma ajuta?

    Am Digi cu receiver HSS 1160 cu softul din august.
    Pana acum imi mergea bine, insa de vreo 3 saptamani a aparut urmatoarea problema.
    Merge cateva ore bine, apoi, desi am semnal 80% si calitate 98% pe toate cele 4 transpordere, apare urmatoarea problema,care persista iarasi ceva timp (zeci de minute poate) si nu am ce mai face, chiar de scot receiverul din priza si apoi il alimentez iarasi.

    PROBLEMA: apare mesajul de semnal lipsa, sau apar macroblocuri multe, ecran negru, lipsa sunet(ca si cum ar fi semnal de calitate slaba, desi repet pe indicatorii receiverului am 80 la semnal cu 98 la calitate
    (Si asta in conditiile in care vecinul meu, avand calitate si semnal mult mai prost ca mine, prinde Digi perfect. )
    Apoi tot singur isi revine receptia la mine.
    Am verificat si cablul, e Ok.

    Problema e deci fie de la receiver, fie de la LNB?

  2. #2
    Hockey Fan Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Chikago / HR
    Posts
    366
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incearca sa-l duci conserva la vecin, si vezi, daca si acolo face figura asta. Daca nu, atunci la LNB tre sa ai problema, desi io nu cred in aceasta varianta.
    Daca conserva e de vina, tre sa-l schimbi. E in garantie, asa ca nu fa problema
    3 X DIGI TV in chirie (2X1120 + 1X1160), două receptoare analogice (Teletronic Kopernikus şi Fuba) nefolosite, tuner KWORLD-DVBS-300U.

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Aboard the Destiny
    Posts
    3,184
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu am patit la fel si problema venea de la cablul care leaga LNB-ul cu receptorul. in locul unde intra in casa, langa usa, cablul era rupt si nu facea contact din cand in cand - si atunci pierdeam semnalul...

  4. #4
    Time to update ? Mentor
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Global Village
    Posts
    602
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Voi schimba cablul, daca nu mere asta e, la garantie cu ele...

  5. #5
    Time to update ? Mentor
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Global Village
    Posts
    602
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Vere, nu era de la cablu.Era de la soft.
    La ultimul update, cu softul din 8.8.2005 cred ca nu l-a facut prea bine.
    Am facut update din nou - faza cu P+ si P- apasate in acelasi timp, pe canalul TVR1, si mi-a incarcat acelasi soft din nou, si acum m,erge fara probleme.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    dublin
    Posts
    188
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cum se face update la soft. si eu am aceiasi problema . Multumesc !

  7. #7
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    iasi
    Posts
    78
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Apesi P+ si P- simultan. Daca ai 1120il pui pe tvr2 daca ai 1160 il pui pe tvr1

  8. #8
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Deutschland
    Posts
    26
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am aceeasi problema cu conserva mea.Semnal pe Intelsat am avut de 94% dupa citeva minute schimbind pe Astra s-a dus dracu semnalul de pe Intelsat.Curioasa chestie ca numai cu timpitul asta de Satelit imi face probleme CONSERVA.Antena are un motor si 2 LNB.Astra,Hotbird si Sirius au semnal maxim si nu mi-au facut nici un fel de problema.Unde ar putea fi problema atunci?!

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    dublin
    Posts
    188
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mersi alecu .

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    dublin
    Posts
    188
    Posts Thanks / Likes

    Default

    i-am dat si lam tinut cam o ora si jumatate si nimic . decat; please wait progres 0% si atat dupa atata timp

  11. #11
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    iasi
    Posts
    78
    Posts Thanks / Likes

    Default

    E de vina sursa de alimentare dar se rezolva cu un condensator.Uitate pe forum la SOLUTIE UPDATE HSS1120 si vezi acolo unde se pune condensatorul.Baietii au facut update cu condensatoare de 10000 dar la mine a mers cu unul de doar 2200 la16 v.Metoda nu este recomandata incepatorilor.Ai grija sa nu ai intreruperi de curent in timpul incarcarii softului

  12. #12
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Romania
    Posts
    2,781
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pe 11.687 e soft pt 1120
    pe 11527 e soft pt 1160
    Cand esti mort , nu stii ca esti mort . E greu doar pentru ceilalti !
    La fel si cand esti prost ...
    __________________________________________________ _____________________________________________


  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    dublin
    Posts
    188
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am reusit asa cum mia spus armandino . mersi !

  14. #14
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Deutschland
    Posts
    26
    Posts Thanks / Likes

    Default

    update la mine nu a mers atita timp cat a fost legata conserva prin motor,acum am legato direct la LNB fara motor si nu mi-a trebuit condensator.apasasind cele doua butoane si-a facut updateul.

  15. #15
    Time to update ? Mentor
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Global Village
    Posts
    602
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si sa revenim la mine.Dupa update a mai mers o zi si s-a dus draque receptorul.
    Mi-au dat altul.
    Asta inseamna ca au fost superdragutzi cu mine, nu?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. problema receptie ss2
    By tasejob in forum Placi DVB
    Replies: 11
    Last Post: 30th November 2006, 18:38
  2. problema receptie
    By djcristi in forum RDI - Satelit
    Replies: 2
    Last Post: 15th August 2006, 09:44
  3. cine ma ajuta?
    By justme_yo in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 5
    Last Post: 18th January 2005, 12:24
  4. Problema de Receptie
    By satdan in forum Placi DVB
    Replies: 16
    Last Post: 13th October 2004, 20:16

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top