Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 34

Thread: dm 800 wlan

  1. #1
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default dm 800 wlan

    Salut, am cumparat un stick usb wifi Tp Link
    TL-WN321G care cautind pe net am gasit ca merge
    pe dm800 GP 5.1 dar ghinion: este versiunea 6 , merg
    doar cele pina la versiunea 4 . Introduc stickul, apare
    mesajul ca e detectat, la info hardware este in lista dar
    nu se activeaza partea de wifi in meniu la network
    settings nici dupa un reboot, in kernel am verificat
    sint active toate optiunile legate de wlan. Intrebarea
    mea este ce stick sa cumpar si sa mearga pe configuratia
    mea? Multumesc.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    122
    Posts Thanks / Likes

    Default sal

    Sper sa nu gresesc.

    Pt stckul tau e nevoie de driverele rt3070sta care merg doar pe kernel 2.6.18-7.4-dm800.

    Si eu am patit la fel cu un TPLINK WN727N pe GP2 5.1. Am instalat icvs cu GP3 si am pus driverele rt3070_2.3.0.4-kernel-2.6.18-7.4-r1_dm800.ipk.

    Merge brici conexiunea doar ca face figuri cand faci setarile din meniu. Eu l-am configurat pe telnet.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2008
    Location
    cimpia turzii
    Posts
    317
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si la mine e aceeasi problema dar cu EW 7711utn cu cip RALINK 2870 il recunoaste dar nu apare meniul de configurare WLAN .Am vazut ca ar trebui pus un driver dar nu prea stiu cum .Pe IHAD zic ca e compatibil cu E2 .Cine e boier si ne invata si pe noi .Multumim
    VU+DUO2

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    122
    Posts Thanks / Likes

    Default pe scurt

    De aici iei driver:

    http://dream.altmaster.net/showpost....&postcount=927

    il instalezi cu: ipk install

    modprobe rt3070sta

    Trebuie sa editezi fisierele /etc/network/interfaces si /etc/Wireless/RT2870STA/RT2870STA.dat
    http://dream.altmaster.net/showthread.php?p=89732

    iwconfig

    ifconfig wlan0 up

  5. #5
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ok , mersi , am sa incerc si revin cu rezultatul

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2008
    Location
    cimpia turzii
    Posts
    317
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ilicikid View Post
    De aici iei driver:

    http://dream.altmaster.net/showpost....&postcount=927

    il instalezi cu: ipk install

    modprobe rt3070sta

    Trebuie sa editezi fisierele /etc/network/interfaces si /etc/Wireless/RT2870STA/RT2870STA.dat
    http://dream.altmaster.net/showthread.php?p=89732

    iwconfig

    ifconfig wlan0 up
    Am uitat sa specific eu am 500 hd ,e acelasi lucru ca si la 800 ?hd.multumesc
    VU+DUO2

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    187
    Posts Thanks / Likes

    Default Linksys WUSB54GC v3

    salut
    pentru Linksys WUSB54GC v3 merge cu acele drivere?
    mersi

  8. #8
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am instalat driverul , am editat fisierul bootup , cu comanda cat /proc/bus/usb/devices apare la Driver=(none) iar in fisierul interfaces nu e nimic legat de wlan doar auto lo si auto eth0

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    122
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by raks67 View Post
    Am instalat driverul , am editat fisierul bootup , cu comanda cat /proc/bus/usb/devices apare la Driver=(none) iar in fisierul interfaces nu e nimic legat de wlan doar auto lo si auto eth0
    Incearca cu driverul rt2870sta

  10. #10
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pentru cei care au incercat si nu au reusit cu stick wifi
    pe dm800, dupa mai multe incercari si instalari de diferite
    imagini am reusit cu un stick Edimax EW-7318USG pe
    toate cele 3 imagini instalate mai exact: GP 5.1 , DE BH 1.33 si
    Nabilo BH 0.12 dar doar in felul urmator: infipt stickul intr-un
    port usb liber ( nu prin vreun hub ) , scos cablul lan din mufa
    de lan al boxului si repornit dreamul prin reboot ori scos din
    priza si reintrodus, apoi intrind in meniu la network settings
    se va observa aparitia submeniului wlan. In cazul in care nu
    este afisat acest submeniu inseamna ca imaginea nu are
    driver inclus pt. acel stick si trebuie instalat manual daca bineinteles
    se poate gasi pe net driverul adecvat, acesta fiind cazul stickului
    Tp-Link TL-WN321G care s-a dovedit a fi o versiune mai noua
    ca cele suportate nativ de imagini, in zilele urmatoare voi incerca si
    cu acesta si voi reveni cu rezultatul

    P.S. : Pe aceasta cale doresc sa multumesc vreunui admin pt. ca am fost
    banat chiar si temporar si userilor delsat si ovidiumarius care m-au ajutat sa revin

  11. #11
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,600
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @ raks67

    ai reusit cu TP-Link TL-WN321G ?

    vreau sa comand 2 bucati, sa folosesti pe o clona cu gp.5.1 si pe dm800se..

    merci.
    VU+Solo2, Samsung ue40D7000,ue37D5700,Diablo Wifi, Offset 0,9m - 9E-13E-19E-23E, Offset 1.2m -28 E , 1.2m - 36 E, Offset 0.9m - 1w

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2008
    Location
    cimpia turzii
    Posts
    317
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Asus WL-167G v.2 asta merge sigur la mine pe 500 HD cu icvs
    VU+DUO2

  13. #13
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,600
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by tjd1971 View Post
    Asus WL-167G v.2 asta merge sigur la mine pe 500 HD cu icvs
    ? cum adica pe 500 HD?

    cum l ai conectat ?

    chiar m ai facut curios?
    VU+Solo2, Samsung ue40D7000,ue37D5700,Diablo Wifi, Offset 0,9m - 9E-13E-19E-23E, Offset 1.2m -28 E , 1.2m - 36 E, Offset 0.9m - 1w

  14. #14
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mark21 View Post
    @ raks67

    ai reusit cu TP-Link TL-WN321G ?

    vreau sa comand 2 bucati, sa folosesti pe o clona cu gp.5.1 si pe dm800se..

    merci.
    Nu merge , doar daca gasesti V3 , V4 cum am eu nu se poate folosi pe nici o imagine

  15. #15
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,600
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by raks67 View Post
    Nu merge , doar daca gasesti V3 , V4 cum am eu nu se poate folosi pe nici o imagine
    scrie pe el? ca merg maine la magazin.. de unde stiu daca e v3, v4?

    ca poate nu ma lasa sa l bag in laptop..

    merci.
    VU+Solo2, Samsung ue40D7000,ue37D5700,Diablo Wifi, Offset 0,9m - 9E-13E-19E-23E, Offset 1.2m -28 E , 1.2m - 36 E, Offset 0.9m - 1w

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top