Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Location
    philippines
    Posts
    316
    Posts Thanks / Likes

    Default Internet cu Casablanca

    Hi All!

    Merge la cineva?

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    292
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut.
    Ultima data cand am incercat (acum o luna) mergea . One way binenteles .
    Cred ca merge si acum , insa semnalul e foarte slab seara si noaptea , asa ca incearca pe la amiaza sa gasesti transponderul
    Fluxul e undeva pe la 3Mbits/sec (down)... deci destul de rapid
    Spor la treaba!

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    742
    Posts Thanks / Likes

    Default

    da merge chiar foarte bine...........
    TV LCD TOSHIBA fullHD 82", DM800+1.4m offset MST-tabla cu 4 lnb+ toroidala cu 12 lnb =>>> acces 53est-5vest

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Location
    philippines
    Posts
    316
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La mine nu merge
    Ce ar trebui sa mai setezi?

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    292
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai transponderul in aplicatia de date a placii DVB , instalezi softul
    si gata .
    Fii mai explicit cu ce nu merge sau ce ai facut pana acum

    Toate cele bune!

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Location
    philippines
    Posts
    316
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am SS2 + driverele 4.2.11 si casablanca instalat , in setup4pc am bifat [email protected] dar totusi nu prea se descarca nimic.

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    292
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ai semnal suficient cand bifezi transponderul ? Verifica daca ai bifat Update Cache pe iconita de la Casablanca pe taskbar. Daca primeste date trebuie sa isi schimbe culoarea (in verde deschis parca) . Nu stiu ce sa zic in rest ... Eu am SS1 si difera aplicatia placii DVB .
    Mai incearca si vei reusii .

    Numai Bine!

  8. #8
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Romania
    Posts
    7
    Posts Thanks / Likes

    Default

    si cam ce vine cu Casablanca ?

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Location
    philippines
    Posts
    316
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Semnal 85%.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. ATP Barcelona ,Casablanca
    By raduchi in forum Sport
    Replies: 0
    Last Post: 24th April 2006, 21:59
  2. casablanca...
    By ovidiumarius in forum Placi DVB
    Replies: 21
    Last Post: 3rd November 2005, 14:29
  3. Casablanca redivivus
    By Nashu in forum Placi DVB
    Replies: 1
    Last Post: 31st August 2005, 11:08
  4. ATP Casablanca
    By loko in forum Sport
    Replies: 1
    Last Post: 4th April 2005, 20:51
  5. Casablanca
    By marianplus in forum Placi DVB
    Replies: 14
    Last Post: 10th February 2005, 22:57

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top