Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    132
    Posts Thanks / Likes

    Default Tune Failed DM800HD pe DigiTv

    Salutare,
    Am un DM 800HD original si de ceva timp imi da mesajul Tune Failed pe toate canalele din pachetul Digi Tv de pe Thor. canalele din pachetele UPC si Focusat merg ok. Am in flash Oozoon ultima imagine iar pe stick am incercat cu NewDE-1.0-Final-dm800, Gemenii 510, Dream Elite BH 1.3.3, etc. Am incercat sa scanez manual aceste canale si practic nu le gaseste. Multumesc anticipat pentru orice informatie.
    Ai grijă să obţii ce ţi doreşti n viaţă sau vei fi obligat să te mulţumeşti cu ce primeşti.

  2. #2
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,600
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cati dB ai semnal pe FocusSat?

    daca nu ai cel putin 13 dB pe Focus nu prea intra Digi..

    ai scanat si 11900 la digi? asta trebe sa intre..
    VU+Solo2, Samsung ue40D7000,ue37D5700,Diablo Wifi, Offset 0,9m - 9E-13E-19E-23E, Offset 1.2m -28 E , 1.2m - 36 E, Offset 0.9m - 1w

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    206
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by nicco View Post
    Salutare,
    Am un DM 800HD original si de ceva timp imi da mesajul Tune Failed pe toate canalele din pachetul Digi Tv de pe Thor. canalele din pachetele UPC si Focusat merg ok. Am in flash Oozoon ultima imagine iar pe stick am incercat cu NewDE-1.0-Final-dm800, Gemenii 510, Dream Elite BH 1.3.3, etc. Am incercat sa scanez manual aceste canale si practic nu le gaseste. Multumesc anticipat pentru orice informatie.
    pai daca iti scaneaza toate canalele V si H de la Focus , inseamna ca tunerul e OK , nu ? Ori dupa tine a incetat Digi emisia ? Si daca tunerul e OK unde e buba atunci - in semnal , corect . Ce tre sa faci ? Sa reglezi antena , chiar daca e si mare , tot una trebuie reglata bine.
    Spor la treaba.

  4. #4
    iphone unlocker Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Costa Tropical(ESPAA)
    Posts
    1,561
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Trebuie sa adaugi satelitul thor5/6/intelsat10-02(0.8W).
    La tine sigur apare thor2/3/intelsat10-02(1W)
    If you want unlock your iPhone contact me.

    Nobody is Perfect
    I am Nobody


  5. #5
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    80
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pune-ti ultimul satellites.xml, reboot si rescan.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    132
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc tuturor pentru informatii.
    Am sters totul de pe stick, am formatat si am pus in flash o noua imagine OoZooN si in sfarsit ... problema s-a rezolvat. Nu stiu unde a fost problema,dar stiu sigur ca LNB-ul este ok iar antena este reglata bine.
    Ai grijă să obţii ce ţi doreşti n viaţă sau vei fi obligat să te mulţumeşti cu ce primeşti.

  7. #7
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    63
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am aceeasi problema cu Dm800hd cu newnigma2 - se intampla a doua oara acest lucru si tot pe digi - ce se intampla?

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    132
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu stiu care este problema. eu am avut probleme si a doua oara asa ca am pus in flash DreamEliteBH_DM800_133D iat pe stick tot DreamEliteBH_DM800_133D si Gemenii 510. Nu am mai folosit ultimele imagini si vad ca totul este in regula acum.
    Ai grijă să obţii ce ţi doreşti n viaţă sau vei fi obligat să te mulţumeşti cu ce primeşti.

  9. #9
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    63
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am innebunit motorul de la antena si nu se mai duce la pozitia satelitilor ca inainte - cum sa procedez sa functioneze dinnou? Multumesc!

  10. #10
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    80
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mici probleme cu motorul le am si eu in ultima vreme (am un motek), la ultima scanare l-am plimbat de cateva ori din buton nu din dream. iti sugerez,daca sunt temperaturi sub 0 grade sa nu il mai bazai momentan, asteapta sa se incalzeasca putin. apoi ce am zis mai sus ramane valabil, satellites.xml, reboot si rescan manual fiecare satelit.

  11. #11
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    63
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Posibil sa fie din cauza gerului! Il las linistit! Care sunt pasii pentru "rescan manual fiecare satelit" - la un DM 800HD VA ROG!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top