Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    la tzara, langa capitala
    Posts
    399
    Posts Thanks / Likes

    Default Newenigma 3.1.2 Settings donwload

    am pus newenigma pe noua scula dm800hd SE

    am o problema: si la nabilo dar si la gemini 5.1 aveam direct de pe serverul lor de unde sa downloadez settings ... 2 butoane si ... voiala aveam eu settings in sistem

    need help: cum donwloadez in newenigma new settings? vreau sa downloadez nu sa stau sa le pun cu dreamboxedit... etc

    pls help!

    apropos -> iCVS (GP3) SUCKS. am pus-o, dupa ce am luat niste settings facute de ei schimba programul dupa o vesnicie...

  2. #2
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,600
    Posts Thanks / Likes

    Default

    s-a mai discuta de n ori..

    la dm800 daca vrei sa n am pb de tuned failed sau schimbat greu canale e bine sa ti faci propriile settings uri..

    personal am respectat aceasta regula si merge f bine..

    am 8 sateliti maxim, si pe fiecare doar posturile care ma intereseaza nu 3000 de servicii pe 1 satelit..de ex la 28.2 am doar posturile hd, mtv urile si inca vreo 5-10 canale, deci maxim 50-60 posturi..

    scaneaza 2-3 frecvente manual, salveaza pe pc, apoi aduagi dintr-un settings complet doar ce te intereseaza..

    personal scanez toate posturile hd si adaug ce ma intereseaza din RDI settings.. si nu am pb..
    VU+Solo2, Samsung ue40D7000,ue37D5700,Diablo Wifi, Offset 0,9m - 9E-13E-19E-23E, Offset 1.2m -28 E , 1.2m - 36 E, Offset 0.9m - 1w

  3. #3
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    725
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca tu nu vrei sa ai tot ce misca si sa fii cat de cat la zi, e treaba ta. Sunt altii care nu se multumesc cu putin. Folosind dreamset in cateva minute ai pe dream totul actualizat, sortat si adus la zi si boxul (dm800) se misca normal cu vechea gp2 5.1 (iul. 2010). La noile imagini cu GP3 nu se intampla asta. Adica rasnita. Lucru care nu e normal.
    Tu nu ai inteles nimic. Nu este vorba de nici un tune failed. Problema este in imagine (e vorba de cele noi)

  4. #4
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,600
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by bono View Post
    Daca tu nu vrei sa ai tot ce misca si sa fii cat de cat la zi, e treaba ta. Sunt altii care nu se multumesc cu putin. Folosind dreamset in cateva minute ai pe dream totul actualizat, sortat si adus la zi si boxul (dm800) se misca normal cu vechea gp2 5.1 (iul. 2010). La noile imagini cu GP3 nu se intampla asta. Adica rasnita. Lucru care nu e normal.
    Tu nu ai inteles nimic. Nu este vorba de nici un tune failed. Problema este in imagine (e vorba de cele noi)
    eu vorbeam de pb mai vechi gen tuned failed..

    tu preferi cantitate, eu calitate..

    ce sa faci cu "tot ce misca" ? nu ma intereseaza albanezi, arabi, bulgari, si lista poate continua..

    "cat de cat la zi.." iar te pripesti.. de unde stii ca nu sunt la zi?

    cei 3-4 operatori premium acopera 3-4 sateliti si daca am rec hd, nu ma intereseaza 29125 de posturi sd..

    bafta.. eu am dat doar o solutie.. fiecare isi face cum vrea favorites..
    VU+Solo2, Samsung ue40D7000,ue37D5700,Diablo Wifi, Offset 0,9m - 9E-13E-19E-23E, Offset 1.2m -28 E , 1.2m - 36 E, Offset 0.9m - 1w

  5. #5
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    725
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ok, no problems.
    La zi nu poti sa fii niciodata.

  6. #6
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    1,147
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dai un search pe forum la "Dreambox settings" si o sa gasesti setari foarte bine facute, particularizate pe Romania.

  7. #7
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    725
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Te bagi si tu ca musca in lapte. Am cerut eu settings?

  8. #8
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    1,147
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by bono View Post
    Te bagi si tu ca musca in lapte. Am cerut eu settings?
    Ma adresam celui ce a deschis thread-ul, @cristimate si a pus intrebarea despre settings, fiindca nu am vazut ca i s-a raspuns constructiv pana acum. Ok?

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    la tzara, langa capitala
    Posts
    399
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu am cerut ceva da nimeni n-a raspuns la subiect? se poate downloada direct de pe serverul newenigma (direct din enigma din meniu) niste settings decente - cat mai actuale ca de ex la GP 5.1?

    daca da ... cum
    daca nu ... asta e, le voi face sau voi schimba imaginea

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top