Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8

Thread: Dm800 hd se

  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Belgia
    Posts
    177
    Posts Thanks / Likes

    Default Dm800 hd se

    Sti cineva cum se flasheaza DM800 se ?
    Cu ce imagine?
    Se poate folosii DreamUp? Vad ca nu are serial ci numai USB dar cu ce driver ?

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    26.12E / 44.42N
    Posts
    473
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cu driverul de la dream-multimedia
    download

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Timisoara - Austria
    Posts
    299
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sal @Niky

    Imagini snt destule pentru 800se depinde ce vrei
    Imaginea noua o pui exact cum e la 800 prin webif dar sa primesti ip-ul mai legi un cablu mini USB la Pc ,probabil ii trebe doar curent

  4. #4
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Niky View Post
    Sti cineva cum se flasheaza DM800 se ?
    Cu ce imagine?
    Se poate folosii DreamUp? Vad ca nu are serial ci numai USB dar cu ce driver ?
    Se poate pune image cu browserul in 2 min.
    Dreamul il conectezi prin lan la router. Dai shoot down. Apoi se pune butonul din spatele dreamului pe zero. Tii tasta power apasat, se pune tasta din spatele dreamului pe on pana iti apare IP pe display-ul color. Continui flashuitul cu browserul...Bafta.
    Cu dreamup se pune numai daca face figuri. Valabil pentru maj. modelelor. Doar na-i sa astepti 1 ora...
    Image am icvs cu GP3 plugin, merge beton, sant foarte incantat...

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    26.12E / 44.42N
    Posts
    473
    Posts Thanks / Likes

    Default

    de-aia se foloseste driverul si cablul USB (sau cablul serial si cel de retea in cazul dm800, dm600, etc), ca sa nu astepti o ora pentru transferul imaginii

    este motivul pentru care dreamup permite setarea unor ip-uri, altfel doar pentru cablul serial n-ar avea nici un sens

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    la tzara, langa capitala
    Posts
    399
    Posts Thanks / Likes

    Default intrebare

    Quote Originally Posted by chris-walter View Post
    Image am icvs cu GP3 plugin, merge beton, sant foarte incantat...
    te rog ia downloadeaza un settings "de la ei" si spune-mi in cat timp iti face schimbul intre programe? 1-2 sec?

    am trecut de la dm800 la dm800SE si la fel... imaginea nu se misca mai bine cu iCVS-ul cand pui un settings pentru toti satelitii... daca ai acolo cativa sateliti da se misca binisor

  7. #7
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2009
    Location
    rio
    Posts
    87
    Posts Thanks / Likes

    Default asa

    Quote Originally Posted by Niky View Post
    Sti cineva cum se flasheaza DM800 se ?
    Cu ce imagine?
    Se poate folosii DreamUp? Vad ca nu are serial ci numai USB dar cu ce driver ?
    Salut,


    uite asa

    http://www.satmultimedia.tv/blog/?p=6


    Surf Placut!

  8. #8
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cristimate View Post
    te rog ia downloadeaza un settings "de la ei" si spune-mi in cat timp iti face schimbul intre programe? 1-2 sec?

    am trecut de la dm800 la dm800SE si la fel... imaginea nu se misca mai bine cu iCVS-ul cand pui un settings pentru toti satelitii... daca ai acolo cativa sateliti da se misca binisor
    Din pacate am numai astra 19,2 pe acest dreambox care afla in camera lui fica mea.
    Am citit pe i have a dreambox ca este nevoie de un alt sat.xml pentru mai multi sat la Gp3...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top