Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7

Thread: dbox2

  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Romania
    Posts
    365
    Posts Thanks / Likes

    Default dbox2

    Sunt proaspat posesor dbox2 sagem cablu.Unde gasesc o telecomanda pentru el ?Ce imagini recomandati pentru el?

  2. #2
    Junior Member Master
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    91
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut. Recomand Enigma1 sau Neutrino( Neutrino keywelt a mai folosit eu).
    Detalii model: Sagem Philips Nokia Este adus in debug mode sau nu? daca nu e atunci inainte de a incerca sa pui vreo imagine trebuie pus in debug mode.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Romania
    Posts
    365
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am pus imagine pe el.Acum incerc sa-i pun cccam.Cea mai mare problema este ca nu am telecomanda.Am una universala, are cod de sagem, dar nu are butonul de Menu si Exit. Practic nu pot intra in menu nu pot cauta canale...

  4. #4
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by julius6 View Post
    Sunt proaspat posesor dbox2 sagem cablu.Unde gasesc o telecomanda pentru el ?Ce imagini recomandati pentru el?
    Pe ebay in De sint o multime. Posibil s-o trimita si in Ro. Cauta prima data pe ebay.ro
    http://shop.ebay.de/?_from=R40&_trks...All-Categories

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Romania
    Posts
    365
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu reusesc sa pun cccam.Banuiesc ca se pune cu un ftp.Unde gasesc un cccam care sa functioneze pe sagem dbox2 si cum se instaleaza?

  6. #6
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by julius6 View Post
    Nu reusesc sa pun cccam.Banuiesc ca se pune cu un ftp.Unde gasesc un cccam care sa functioneze pe sagem dbox2 si cum se instaleaza?
    La majoritatea image Pb enigma;Glj si altele se poate downloada camuri cu telecomanda direct de pe serverul lor.
    Camul se instaleaza in var/bin dai atribut755 in caz ca-l instalezi manual, in cccam.cfg iti copiezi liniile. (var/etc).

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Romania
    Posts
    365
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am rezolvat.Merci!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top