Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 11 of 11

Thread: recovery mode

  1. #1
    ¨˜”°º member º°”˜¨ ®™ Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Kronstadt
    Posts
    1,752
    Posts Thanks / Likes

    Question recovery mode

    iPhone 3GS 16GB blocat in recovery mode iOS 4.2.1 , nu merge nici downgrade , exista o cale de a fi adus la viata ?



  2. #2
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,048
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Asa ai incercat?
    Daca t-il recunoaste itunes atunci poti sai dai restore.
    Bafta

    Aktivierung iPhone “Restore mode”

    1. Das iPhone an den Mac/PC anschließen
    2. Beide Knöpfe am iPhone, oben (Power-Knopf) und unten (Viereck), gedrückt halten
    3. So lange gedrückt halten, bis das iPhone neustartet, der leuchtende Apfel erscheint
    4. Wenn der Apfel erscheint den oberen Knopf loslassen
    5. iPhone sollte iTunes Symbol mit Stecker zeigen -> Restore mode

    Aktivierung des iPhone “DFU mode”

    1. Die Schritte 1-2 von oben einleiten
    2. Sobald der rote Slider zum Ausschalten des iPhone erscheint, weiterhin die Knöpfe gedrückt halten, aber ca. 4 Sekunden abzählen (währenddessen geht das iPhone “aus” - Bildschirm schwarz)
    3. Taste unten gedrückt halten, oben los lassen (iPhone Bildschirm sollte noch schwarz sein!- kein Apple-Logo!)
    4. iTunes meldet sich, es habe (nach ca. 5-10 Sekunden), das iPhone im Restore-Modus erkannt (ist aber ein anderer Modus, wenn der iPhone Bildschirm weiterhin schwarz ist -> DFU mode.

  3. #3
    ¨˜”°º member º°”˜¨ ®™ Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Kronstadt
    Posts
    1,752
    Posts Thanks / Likes

    Default re...

    @daniel , nu am incercat eu...cineva il are de vanzare (pret bunicel) si nu stiu ce sa fac...ma gandesc ca a incercat il toate variantele vazute pe net dar nu reuseste , ma gandeam la ceva mai putin cunoscut(ca metoda )



  4. #4
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,048
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by danetzd View Post
    @daniel , nu am incercat eu...cineva il are de vanzare (pret bunicel) si nu stiu ce sa fac...ma gandesc ca a incercat il toate variantele vazute pe net dar nu reuseste , ma gandeam la ceva mai putin cunoscut(ca metoda )
    Daca reusesti sa il recunoasca itunes (prin metodele de mai sus) este ca si salvat.
    Numai sa nu fie bulit ceva hardware :D
    PS: teoretic ar trebui sa mearga!

  5. #5
    Bagator de seama Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2003
    Posts
    481
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ai si de la mine un PM. Poate ma ajuti si pe mine daca poti.

    Am dat si eu ca prostul un reset ca sa-l curat de toate prostiile din el si acum mai apare doar logo-ul. iTunes il recunoaste ca iPhone dar da eroare 1015 la final. Am incercat si cu tutorialul de aici dar nu am reusit.


    Multumiri in avans

  6. #6
    Administrator Expert
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    4,138
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incearca metoda asta :

    "daca incerci sa faci downgrade si nu iti iese deoarece iti da eroarea 1015 , si nu ii mai poti da resotre nicicum, si telefonul este in recovery mode iti arat eu cum se recolva ( si eu am patit la fel)
    1.Daca ai cartela la el, si e condat in reteaua buna, tot ce trebuie sa faci este sa descarci RecBoot si sa intri in program si sa ii dai "exit recovery mode".Iphoneul ti se va restarta si iti va aparea sa bagi cartela si sa il sincronizezi in itunes.(emrgency call mode)
    RecBoot for Windows
    RecBoot for Mac

    In caz ca nu ai cartela potrivita si telefonul e codat in alta retea, trebuie sa il rezolvi cu RedSn0w 0.9.6b5
    RedSn0w 0.9.6b5 for Windows
    RedSn0w 0.9.6b5 for Mac

    1.trebuie sa downloadezi firmware-ul pe care il vrei de aici
    2.Deschide Redsn0w
    3.Selecteaza browse si alege firmware-ul pe care l-ai descarcat.
    4.Apasa Next
    5.Selecteaza de acolo "just enter pwned DFU mode right now
    5.Apoi deschide itunes 10.1 (daca nu ai itunes 10.1 il poti updata din itunes sau il poti downloada de pe apple.com)
    6.dai shfit in itunes si delecteaza "restore", apoi alegeti firmware-ul tau si iti va aparea eroarea 1015
    7.deschide RecBoot si dai "exit recovery mode" si iti va aparea pe ecranul de la iphone Emergency call mode
    8.Deschide din nou redsn0w
    9.selecteaza din nou firmware-ul tau
    10.Apasa Next
    11.Selecteaza doar "install cydia" si asteapta sa se instaleze
    12.Deschide din nou redsn0w
    13.selcteaza firmware-ul tau
    14.Apasa next
    15.Selecteaza "install cydia" si "install Ipad baseband"

    Ai reusit sa faci jailbreak si sa scapi de eroare 1015 , poti oricand sa intri in itunes si sa-l sincronizezi sau sa-i dai restore.(acum iphone-ul e ca nou"

    http://www.iphoneforum.ro/index.php?showtopic=6377
    Last edited by Zgrongy; 23rd January 2011 at 04:45.

  7. #7
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Germania
    Posts
    2,111
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Zgrongy View Post
    ...Ai reusit sa faci jailbreak si sa scapi de eroare 1015 , poti oricand sa intri in itunes si sa-l sincronizezi sau sa-i dai restore.(acum iphone-ul e ca nou"...
    Desi offtopic, iphon-ul cu baseband de ipad nu mai e ca nou deloc, a zburat automat din garantie pentru totdeauna, iar pe linga faptul ca la 90% din cazuri nu va mai functiona GPS-ul nici nu vei putea face restore din itunes, niciodata; sincronizare da, dar nu restore. De asemenea, nici o alta firmware originala nu va mai putea fi pusa pe el, doar custom-firmware.




    .
    19,2°E + 0,8°W => DM800 + DM520 + VuZero

    Avantajul unui om inteligent este ca poate face usor pe prostul, invers e ceva mai dificil.....

  8. #8
    Bagator de seama Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2003
    Posts
    481
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Rezolvat cu metoda lui Zgrongy si un custom firmware 4.2.1 luat de aici :
    http://thepiratebay.org/torrent/6007....1_8C148a_ipsw
    (poate se mai loveste cineva de problema asta)

    Acum are 6.15 si GPS-ul merge

  9. #9
    Bagator de seama Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2003
    Posts
    481
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Later edit :
    GPS-ul se pare ca merge doar cu google maps , si acolo cu delay...cu iGO sau TomTom nu merge.

  10. #10
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Germania
    Posts
    2,111
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sfat prietenesc: scapa-te de asta cu modem de ipad si ia altul normal.


    .
    19,2°E + 0,8°W => DM800 + DM520 + VuZero

    Avantajul unui om inteligent este ca poate face usor pe prostul, invers e ceva mai dificil.....

  11. #11
    Banned Mentor
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Unknown
    Posts
    819
    Posts Thanks / Likes

    Exclamation Salut!

    Quote Originally Posted by dan_y View Post
    Rezolvat cu metoda lui Zgrongy si un custom firmware 4.2.1 luat de aici :
    http://thepiratebay.org/torrent/6007....1_8C148a_ipsw
    (poate se mai loveste cineva de problema asta)

    Acum are 6.15 si GPS-ul merge

    Cu ce versiune de RedSn0w ai incarcat ?
    De pe acest torent "iPhone 3GS Custom Restore Firmware 4.2.1 8C148a ipsw" nu vrea sa incarce in RedSnow.
    La mine nu vrea in ruptul capului.
    Se da asa Iphone 3GS 16Gb baseband 05.14.02 cu versiunea 4.1 fara unlock si fara jailbreak, am facut cu Redsn0w versiunea de baseband pt. Ipad 6.15.01.
    Acum cand porneste imi apare cablul usb plus discul rotativ si asa ramane.
    Am incercat prin varianta descrisa de voi mai sus si nu am reusit, la restore custom firmware "iPhone2,1_4.2.1_8C148a_Restore" se oprese undeva la final apare eroarea 1015.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top