Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    2
    Posts Thanks / Likes

    Default ajutor instalare digi tv

    la multi ani si tot ce va doriti in 2011.

    Sunt in Anglia si am luat din tara un receptor digi tv si lam adus in uk.As putea sa pun receptorul direct pe antena de sky care o am la geam? fara sa mai schimb nimic la ea, decat sa o pozitionez?Latimea antenei este 52 iar inaltimea este 39, oare as putea sa o folosesc ? sau trebuie sa iau antena noua?LNB-ul este compatibil cu digi tv ?

    eu am incercat oricum sa gasesc un pic de semnal de la ora 11 dimineata si acum e 7 seara,nu am reusit sa gasesc nimic, semnalul nu vrea sa apara deloc, ce pot sa fac sau ce anume ar trebui sa fac? m-am dus la un prieten care digi instalat si am pus busola langa si am puso si eu pe a mea la fel.. dar degeaba nu gasesc nici un pic de semnal. orice ajutor e bine venit

    multumesc

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Otopeni
    Posts
    122
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am verificat pe:

    http://www.satbeams.com

    diametrul recomdat este de 80cm undeva langa Londra pentru spotul k2/thor 6 pentru intel este aproximativ la fel semnaul pt uk



    Uploaded with ImageShack.us

    poti verifica personal cu locatia exacta
    Last edited by dorinelu; 16th January 2011 at 23:00.
    Offset Triax TDS 110 + montura HH Opticum 3800 (60.0E<->30.0W), LNB Invacom 0.2db,
    VU+ Rules
    Contact Skype: [email protected]

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    greenwich
    Posts
    220
    Posts Thanks / Likes

    Default

    merge brici,am pus eu cateva minidish-uri deja pe digi si pe dolce...
    daca e de zona 2(60 cm)ca a ta e si mai bine.
    am sucit odata una si mi-a gasit urmatorii sateliti:1`w,5`e,7`e,9`e,13`e,19`e,23`e,28`e si 39`e,acum nu stiu daca ia chiar toti transponderii.
    ridica si lnb-ul la 5(skew)sky e pe 3.

  4. #4
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Iasi / SE UK
    Posts
    1,025
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Depinde in ce zona a angliei esti , cu cat mai in nord cu ata mai mare antena .
    In sud merge cu Zone 2 dar cand e mai inourat se duce .
    Skew nu prea merge cu lnb-ul original , mai bun unul de antena offset cu suportul dedicat .

  5. #5
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    2
    Posts Thanks / Likes

    Default

    stau mai jos de londra.... mai exact in aylesford/maidstone ...credeti ca e mai bine da montez lnb care lam adus de acasa? ca am luat si lnb-ul de acasa

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    greenwich
    Posts
    220
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cauta pe cineva care se pricepe,pe mareaunire,iti salveaza mult timp si nervi
    trebuie sa gasesti unul din cei 50 de romani care lucreaza pt sky,numai pe postcoduri de londra plus ca mai sunt si prin imprejurimi!

  7. #7
    dibaci Expert
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    44.26’24 /26.10'50
    Posts
    10,799
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Alo,baieţii.
    Cu 80 de cm in România la prima ploaie de vara cade semnalul pe Digi.Nu va mai luaţi dupa calcule teoretice.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

  8. #8
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Iasi / SE UK
    Posts
    1,025
    Posts Thanks / Likes

    Default

    80cm e recomandat in zona ta . Cum am spus mai sus , am instalat si 60cm dar daca nu o pui bine la prima ploaie se cam duce semnalul . In special daca cine o pune nu prea e in cunostinta de cauza .

  9. #9
    dibaci Expert
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    44.26’24 /26.10'50
    Posts
    10,799
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by dorinelu View Post
    Am verificat pe:

    http://www.satbeams.com

    diametrul recomdat este de 80cm undeva langa Londra pentru spotul k2/thor 6 pentru intel este aproximativ la fel semnaul pt uk



    Uploaded with ImageShack.us

    poti verifica personal cu locatia exacta
    Vezi ca tu ai dat spotul de Thor.Digi e pe Intelsat 10-02
    [SIGPIC][/SIGPIC]

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Otopeni
    Posts
    122
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Digi are transpondere si pe thor6, din calcule reiese ca pt intelsat este necesar doar 70cm, de asta am pus doar imagine cu thor6!
    Offset Triax TDS 110 + montura HH Opticum 3800 (60.0E<->30.0W), LNB Invacom 0.2db,
    VU+ Rules
    Contact Skype: [email protected]

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top