Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    3,755
    Posts Thanks / Likes

    Default O problema de neinteles cu SS-2.

    Ce o fi oare minunea asta ?
    Daca fac restart pe Astra 19,2E nu am probleme, functioneaza perfect.
    Daca ma aflu pe Astra 28,2E si fac restart la PC, dupa repornirea PC-ului, nu-mi porneste placa, sau ce o fi, ca totusi semnal arata ca ar fi. Dar am ecran negru, si n-am nici audio.
    Si orice ii fac, nu reusesc sa o pornesc. Doar daca mut pe Astra 19,2E si apoi fac restart.
    Daca nu opresc PC-ul, pot muta pe orice satelit, ca merge perfect.
    Ce o avea ?
    Ce sa caut, sau ce sa-i fac ?
    Dati-mi o idee, si va voi multumi necontenit.
    Oricum acuma ca stiu "fenta", nu e mare bai, dar pe viitor poate ca da.
    .

  2. #2
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    3,755
    Posts Thanks / Likes

    Default Lucru' dra...lui in casa popii.

    Azi am incercat cu o alta placa versiunea 2.6
    La fel face.
    Acuma spre seara mi-a mai trecut o idee de verificare. Tot cu placa mea 2.3 am mutat antena pe HellasSat si am facut restart. Merge la fix.
    Apoi am mutat pe 16 E si la fel dupa restart perfect.
    Am mutat pe 28,2 si stupoare, nu vrea nici de-al dracului sa mai porneasca.
    Am fost nevoit sa-i dau 3 restarturi ca sa o ia din loc.
    Daca e pornita, am plimbat toti satelitii care-i am de la 39 grade E pana la 4 grade W, si merge.
    Numai sa nu restartez.
    Apoi nu-mi ramane decat sa pun din nou Windowsul ca alta explicatie nu am. Driverele tot alea le folosesc ca si inainte, softurile la fel. Numai Windowsul e pus din nou. Numai asta mai trebuie sa incerc.
    Mda, si codecurile cu o exceprie, nu am mai gasit sa activez HD Pack 2.5 (am ratacit "solutia"), si am pus HD Pack 2.3 dar asta l-am mai folosit odata si a fost bun.
    .

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incearca sa fii coerent.
    Ceri ajutor da tu nu spui ce aplicatie (player dvb) folosesti ... cum ai vrea sa primesti o explicatie/solutie la problema ta ?

  4. #4
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    3,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am rezolvat. Am "ras" totul DVB Viwer (4.2.1.0), codecuri, drivere.
    Curatat registrii, pus totul pe curat, si vad ca merge normal ca inainte.
    Ce o fi tulburat apele prin PC, habar n-am. Bine ca merge.
    Ca era culmea sa fie din cauza unui satelit oricare ar fi fost.
    Numai DVB Viewer il am instalat. ProgDVB si AltDVB imi merg din alta partitie fara instalare. Dar cand am avut 'figurile" alea, nici ProgDVB nici AltDVB nu mergea. Desi alea le tin aiurea, DVB Viewer e cel bun si principal. Pa acela il folosesc 99,99%.
    .

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Puteai rezolva problema foarte simplu, fara nici o dezinstalare a dvbviewer doar debifarea optiunii tune on last channel on stratup.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top