Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 10 EUR (10%)
Donate to support this site...

Results 1 to 3 of 3
 1. #1
  Junior Member Friend
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Mar 2010
  Posts
  27
  Posts Thanks / Likes

  Default Vizionarea posturilor HD?

  Sezonul 2011 de F1 la automobilism se va transmite nativ HD (e oficial acum!) si desi sunt abonat RCS si am decodor HD mai trag si cu ochiul pe satelit la RTL, RAI si BBC, care bineinteles vor transmite si ei acum in full HD ... Care este cea mai ieftina solutie ca sa pot receptiona aceste posturi in full HD (bine, asta in cazul in care nu vor fi codate)? Cred ca cea mai ieftina ar fi solutia software ... Eu folosesc ProgDVB, insa pt. decodare HD trebuie sa platesc 25 de euro si la bugetul meu de somer e o solutie scumpa. Exista cumva vreun alt program free care sa decodeze si semnalul HD, eventual daca pot lua de undeva codecul H.264 AVC gratis si eventual sa-l adaug la lista de codec-uri ale tuner-ului meu Pinnacle PCTV Dual Sat Pro PCI 4000, pt. ca din pacate nu are decodare HD hardware ... Daca nu se poate atunci trebuie sa iau un stick USB cu decodor HD? De la cine?

 2. #2
  Gold Member Expert
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Dec 2004
  Location
  bucharest
  Posts
  3,468
  Posts Thanks / Likes

  Default

  nu se poate, pentru ca majoritatea programelor HD transmit DVB-S2. Ceea ce tunnerul tau nu stie acest lucru.

 3. #3
  Junior Member Friend
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Mar 2010
  Posts
  27
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Am o nelamurire: de ce atat norma DVB-S si DVB-S2 este codata MPEG-2 sau MPEG-4 sau altfel spus daca nu ai decodare hardware poti avea una software? Sau oare gresesc eu pe undeva ? Nu de alta dar cei de la Pinnacle imi cer 5 euro ca sa primesc activarea codec-ului H.264. Se refera cumva la decodarea semnalului HD transmis prin DVB-T sau merge si pe DVB-S recte DVB-S2? Sau poate fac eu o confuzie ... in acest caz poate imi explica si mie cineva unde gresesc sau care e confuzia creeata.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Back to Top