Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Sud/Est
    Posts
    76
    Posts Thanks / Likes

    Smile Unde gresesc la Jtag ?

    Salut prieteni . Indiferent pe ce soft lucrez( jKeys ,jtag_up sau STI control) mesajul de eroare este legat de DCU . Toate recunosc procesorul dar mai departe nu vor.Voi ce parere aveti ?Cine este vinovat cablul de pe portul paralel s-au cel care face legatura jtag-receptor ? Multumesc anticipat.
    qazxsw

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    ALBA
    Posts
    379
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ce interfata ai?
    DM 500S-KLASSE

  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Sud/Est
    Posts
    76
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by siti View Post
    ce interfata ai?
    Interfata este cu 74LS244.
    qazxsw

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    ALBA
    Posts
    379
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cablul dintre jtag si receptor sa nu fie mai lung de 25cm
    DM 500S-KLASSE

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Mi-s prin Zona......doar ca uneori nici eu nu mai stiu unde sunt
    Posts
    527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pe SO windows xp SP3 nu ai sorti de izbanda, incearca cu SP2 .

  6. #6
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Sud/Est
    Posts
    76
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Chiar asta am .WIN7 cu XP SP3 .Multumesc pentru ideie .
    qazxsw

  7. #7
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Sud/Est
    Posts
    76
    Posts Thanks / Likes

    Smile

    Quote Originally Posted by DINUS View Post
    pe SO windows xp SP3 nu ai sorti de izbanda, incearca cu SP2 .
    Nu este problema din SO ,am verifict chiar si pe Me.
    qazxsw

  8. #8
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Sud/Est
    Posts
    76
    Posts Thanks / Likes

    Angry

    Incerc un jTag unui Kaon de la Focus de o saptamana si nu reusesc. La conectare pe jkeys vede codul si procesorul corect dar cand sa continui spune : DCU faill.
    am incercat pe toate versiunile de Win XP si nu vrea .Initial am crezut ca s-a paradit procesorul s-au flash-ul ,dar am conectat jTagul pe alt receptor Kaon de la Focus
    functional si tot aceasi simptoma. Pana si cablul de legatura are16 cm . Ce draq o avea ca eu m-am saturat.
    qazxsw

  9. #9
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    incearca
    clik dreapta pe jkey.exe ->properties -> si schimba compatibility = win 98
    verifica sursa / bateria Jtag
    verifica masa PC->Jtag->STB

  10. #10
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Bucuresti
    Posts
    576
    Posts Thanks / Likes

    Default

    O conditie esentiala este sa fie bateriile noi-noutze..... Ca sa functioneze ok, jtag-ul are nevoie de 3,1 - 3,3 volti. Daca sunt baterii luate din vreo telecomanda.... aia e
    DM800, DM7020, DM500S, KSC-570, SRT4355EVO, Conserve diverse, SkyStar 2 Rev 2.6, Offset 1.2, H-H Strong, Twin Inverto 0.3, 53E - 30W, etc....

  11. #11
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Sud/Est
    Posts
    76
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gelvis View Post
    O conditie esentiala este sa fie bateriile noi-noutze..... Ca sa functioneze ok, jtag-ul are nevoie de 3,1 - 3,3 volti. Daca sunt baterii luate din vreo telecomanda.... aia e
    Alimentarea se face printr-un stabilizator cu LM317 ,la care am posibilitatea sa variez tensiunea in plaja 2V-4V. Filtrajul este corect . Am incercat toate tensiunile intre 2,5V si 3.5V , si tot DCU faill.Acum incerc si cu WIN Me.
    qazxsw

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top