Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    España
    Posts
    91
    Posts Thanks / Likes

    Default imagine pentru dm 800 cu sim1?!

    Am si eu o intrebare de pus specialistilor de pe rdi,pentru dm 800 hd cu sim1 nu se mai fac imagini?Sau e vreo modalitate de a adapta imaginile noi pt aparatele cu BL 70,72?
    Un 2011 fericit tuturor!

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    206
    Posts Thanks / Likes

    Default

    se patchuesc pana in prezent.
    Adica exista si Gemeni 5.10 pentru ss70/72
    gasesti pe www.8a8f8.com
    Bafta

  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    España
    Posts
    91
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Gemini e singura relativ mai noua ce-am gasit,am avut-o instalata dar nu prea m-a incantat!Cel mai mult am folosit dream elite,care functioneaza perfect,dar fara addons,youtube,etc...,nu prea mai are farmec.As vrea sa mai intreb,daca se instaleaza o imagine in flash si i se pune bootloader-ul secondstage corespunzator nu functioneaza?
    Last edited by mig31; 12th January 2011 at 17:20. Reason: error

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    206
    Posts Thanks / Likes

    Default

    imaginile se pun dupa ss (second stage) care il are receptorul respectiv.
    De un an in urma au aparut sim-le 2.01 care permit din prima upgrade-ul la ss 76B / 76C/ 76D care , atentie , permit instalarea IMAGINILOR ORIGINALE !
    in cazul D-va ss72 permite sa instalati imagini doar patchuite. Dar asta nu inseamna ca e sf.lumii. Instalati patchuite si tot inainte.
    daca e sa vorbim despre imagini ? de ce ziceti ca Gemeni nu e OK ?
    Daca doriti sa va "incante" poate potriviti un skin incantator ?
    Majoritatea folosesc Gemeni , daca e sa ne luam dupa sondaje.
    Eu personal folosesc Gemeni de cand am DM , am mai incercat si altele si mi-am dat seama ca de fapt toate is la fel, doar ca altele is un pic croite altfel , dar la baza sta acelasi meniu si aceleasi (in majoritatea cazurilor) functii . Iar cand citesc aprecieri de genul "se misca mult mai rapid" ori "este cu totul deosebita" - no coment. Si cum ati specificat , gemeni pana in prezent are si serverul lor de downlad activ.
    Last edited by ilies; 12th January 2011 at 18:33.

  5. #5
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    España
    Posts
    91
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ilies View Post
    in cazul D-va ss72 permite sa instalati imagini doar patchuite. Dar asta nu inseamna ca e sf.lumii. Instalati patchuite si tot inainte.
    daca e sa vorbim despre imagini ? de ce ziceti ca Gemeni nu e OK ?
    Daca doriti sa va "incante" poate potriviti un skin incantator ?
    Majoritatea folosesc Gemeni , daca e sa ne luam dupa sondaje.
    Asta e problema ca imaginile noi nu mai le patchuieste nimeni!
    Nu zic ca nu e ok Gemini,folosesc Gemini de vreo 3 ani pe un Dm500+ si merge perfect,e adevarat ca pentru acest model nici nu prea ai de unde alege,dar pentru Dm800 Dream Elite mi s-a parut o imagine mai reusita!E doar parerea mea!Cu Gemini aveam intreruperi foarte dese,ceea ce la Dream Elite au lipsit!
    Pentru Dm 800,cel putin atat timp cat a functionat addons-ul la Dream Elite,eu nu cred ca Gemini a fost majoritar!

  6. #6
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    zona sud
    Posts
    539
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mig31 View Post
    Am si eu o intrebare de pus specialistilor de pe rdi,pentru dm 800 hd cu sim1 nu se mai fac imagini?Sau e vreo modalitate de a adapta imaginile noi pt aparatele cu BL 70,72?
    Un 2011 fericit tuturor!
    cu sim1 poti sa faci upgrade la sim ferrari ( mergi la ei pe site) si descarca imaginea pentru upgrade, dupa aceea poti sa pui ce imagine vrei tu cu ss76 patciuit de la ei

  7. #7
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    España
    Posts
    91
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by lore View Post
    cu sim1 poti sa faci upgrade la sim ferrari ( mergi la ei pe site) si descarca imaginea pentru upgrade, dupa aceea poti sa pui ce imagine vrei tu cu ss76 patciuit de la ei
    As vrea eu,dar se poate actualiza doar sim1 T1,al meu e sim1 T2!Din cate stiu eu doar T1 se poate actualiza la ferari!Sau ma insel?

  8. #8
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    zona sud
    Posts
    539
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mig31 View Post
    As vrea eu,dar se poate actualiza doar sim1 T1,al meu e sim1 T2!Din cate stiu eu doar T1 se poate actualiza la ferari!Sau ma insel?
    vezi pe site la ferari team este imaginea 1.3 pt upgrade de la ss67 la ss72

  9. #9
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    74
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mig31 View Post
    As vrea eu,dar se poate actualiza doar sim1 T1,al meu e sim1 T2!Din cate stiu eu doar T1 se poate actualiza la ferari!Sau ma insel?
    Doar sim1 T1.

  10. #10
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    España
    Posts
    91
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by crystyano View Post
    Doar sim1 T1.
    Exact,din pacate al meu e T2!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top