Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8

Thread: No CA Found

  1. #1
    soy madridista! Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Regatul Unit
    Posts
    937
    Posts Thanks / Likes

    Question No CA Found

    Fratilor am nevoie de ajutorul vostru.

    am un DM800 HD PVR si am vrut sa-i schimb imaginea.
    totul a fost ok pana ce am dat restart si ca rezultat am primit mesajul NO CA FOUND.
    ce se poate face? de fapt ce as putea face ca sa il repar?
    va multumesc anticipat pentru ajutor.

    Prima imagine a fost Gemini Project 2 si am vrut sa o schimb cu Nabilo.
    "Lumea este condusa de cu totul alte persoane decat cele pe care le vad neinitiatii" - Benjamin Disraeli

  2. #2
    Junior Member Master
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    93
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Vezi in pm .

  3. #3
    Member Mentor
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Earth
    Posts
    815
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up

    Quote Originally Posted by iezuit777 View Post
    Fratilor am nevoie de ajutorul vostru.

    am un DM800 HD PVR si am vrut sa-i schimb imaginea.
    totul a fost ok pana ce am dat restart si ca rezultat am primit mesajul NO CA FOUND.
    ce se poate face? de fapt ce as putea face ca sa il repar?
    va multumesc anticipat pentru ajutor.

    Prima imagine a fost Gemini Project 2 si am vrut sa o schimb cu Nabilo.
    Salut , cred ca ar trebui sa specifici faptul ca receptorul e clona ( daca intradevar e clona ) sau e original ( din ce stiu eu la receptoare originale nu apare astfel de mesaj ) sa stie cei ce abordeaza rezolvarea problemei de la ce date a problemei pleaca .

    Noroc

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    nowhere
    Posts
    480
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by iezuit777 View Post
    Fratilor am nevoie de ajutorul vostru.

    am un DM800 HD PVR si am vrut sa-i schimb imaginea.
    totul a fost ok pana ce am dat restart si ca rezultat am primit mesajul NO CA FOUND.
    ce se poate face? de fapt ce as putea face ca sa il repar?
    va multumesc anticipat pentru ajutor.

    Prima imagine a fost Gemini Project 2 si am vrut sa o schimb cu Nabilo.
    Sal.Parca Sim-ul e de vina.Incearca sa-l apesi putin.

  5. #5
    Mi se rupe Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,953
    Posts Thanks / Likes

  6. #6
    soy madridista! Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Regatul Unit
    Posts
    937
    Posts Thanks / Likes

    Default multumiri

    va multumesc pentru raspunsuri si ajutor
    "Lumea este condusa de cu totul alte persoane decat cele pe care le vad neinitiatii" - Benjamin Disraeli

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    386
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut ,am si eu aceeasi problema cu faza ca la mine scrie Look to www.dm7020.com ,error 01
    Am incercat diverse dreamup-uri paciuite si ne ,nu vrea sa conecteze pe seriala nici pe lan .
    Problema a aparut dupa ce am incarcat aceeasi imagine pe lan ,la alimentarea dreamului a aparut mesajul asta ,daca cineva a mai patit aceasta problema si poate sa dea o indicatie ceva ....
    Repet nu apare la pornire hdcp ,ip ,doar mesajul de eroare ,Error 01 look www.dm7020.com CA NO FOUND.
    Maine voi incerca si pe alt pc .
    Despre ce revizie este discutam pe PM nu vreau sa mai am necazuri si banari din cauza unui...care da ban .
    Am inlocuit si sim-ul si aceeasi problema .
    Last edited by porcusor; 15th January 2011 at 22:15.

  8. #8
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    531
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut
    Am avut si eu aceeasi problema cu un clon, i-am pus prin serial o alta imagine corespunzatoare simului si a luat-o. Simul a fost scris in spatele recului. Prima data am pus un BL mai vechi, pe urma unul actual. Cel putin la mine asa a luat-o din nou.
    Asta a fost prin februarie 2010.
    Bafta

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top