Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 15 of 15
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    4
    Posts Thanks / Likes

    Default ajutor ptr illusion m3

    hi noroc fratiilor

    am si eu o intrebare am cumparat un recivier illusion m3 si a mers totul bine pana sa schimbat k**yle de la tps multivison.
    intrebarea mea este cum sa bag k**yle in vectra 3,48? exista un prog sau cum se procedeaza?

    sau are cineva un link ptr mine.

    multa fain ptr orice raspuns

    ciau

    @ admins N1 forum

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2003
    Posts
    850
    Posts Thanks / Likes

    Default ILLUCION

    AI NEVOIE DE EDITOR pentru Vectra.

    http://www.croteam-sat.org/aploud/in...ON%20RECEIVERS


    cartela de la MAX face update in ILLUCION.




    sirius

  3. #3
    Senior Member Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    españa
    Posts
    1,125
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am cumparat un receptor illusion sat m3 si am incurcat software-ul in loc sai pun soft de m3 lam confundat cu unul de m5 cum pot sai pun un soft de m3 ca ii blocat
    Fiti Aliati
    Dreambox

  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2003
    Posts
    850
    Posts Thanks / Likes

    Default ILLUCION

    daca vrei te tot ajuta.
    ti-am trimis un PM.

    M3 SAU C3 tot una e dar daca pui M5 ai puso rau de tot.
    DAR nu te speria se rezolva, cauti softul de la C3 sau M3 si e gata in 5 minute.
    daca vrei am mai spus face si update cu cartela de MAX.


    SIRIUS

  5. #5
    Senior Member Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    españa
    Posts
    1,125
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am softul dar nu stiu cum sal pun ca nu merge
    Fiti Aliati
    Dreambox

  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2003
    Posts
    850
    Posts Thanks / Likes

    Default ILL

    TI-AM DAT un pm.

    citeste-l repede si te astept in 5 minute e gata.


    da-mi adresa ta de @yahoo


    sirius

  7. #7
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    4
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu nu cred ca mai inteles

    eu vreau sa bag k**yle und recivier

    exemplu=TPS AES 72 C4 74 5B D8 05 99 13 E3 E2 07 F4 AC 5D AC E1

    si aici nu pricep eu cum si unde sau cu ce.

    mersi fain tenom

  8. #8
    micro '''-ist Teacher
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    romania
    Posts
    269
    Posts Thanks / Likes

    Default ajutor m3

    Quote Originally Posted by tenom22
    nu nu cred ca mai inteles

    eu vreau sa bag k**yle und recivier

    exemplu=TPS AES 72 C4 74 5B D8 05 99 13 E3 E2 07 F4 AC 5D AC E1

    si aici nu pricep eu cum si unde sau cu ce.

    mersi fain tenom
    http://www.la-cafetera.com/illusion.htm aici e softul patch ptr ilussion c3 si m3 .KEYLE se pun in emulatorul VECTRA care se afla in meniul receptorului cu ajutorul telecomenzii.Din cate stiu eu TPS merge de ceva timp fara AES .
    .......nimeni nu sa nascut invatat,chiar daca are experienta

  9. #9
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Bucuresti
    Posts
    23
    Posts Thanks / Likes

    Default Illusion M3 blocat

    In cazul an care ai pus Softul de M5,o rezolvi folosind Boxloader versiunea 1.4,cu care vei incarca pentru inceput Cleaner.dsp apoi softul original....parca 5.18 este ultima versiune....dar mai stabila e 5.16 si se comporta bine in tandem cu vectra 3.48 si Multi-cam 2 versiunea 6.4B. O parte din ele le dai jos de la http://illusionbox.info/ iar de restul nea google te descurcaNu uita sa aplici setarile bydefault dupa flash-uire.

  10. #10
    Senior Member Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    españa
    Posts
    1,125
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Illusion M3 blocat

    Quote Originally Posted by shoimuletz
    In cazul an care ai pus Softul de M5,o rezolvi folosind Boxloader versiunea 1.4,cu care vei incarca pentru inceput Cleaner.dsp apoi softul original....parca 5.18 este ultima versiune....dar mai stabila e 5.16 si se comporta bine in tandem cu vectra 3.48 si Multi-cam 2 versiunea 6.4B. O parte din ele le dai jos de la http://illusionbox.info/ iar de restul nea google te descurcaNu uita sa aplici setarile bydefault dupa flash-uire.
    problema este ca nu pot trimite fisierul ala cleaner.dsp nu il pot trimite sau este un procedeu care trebuie facut ?
    Fiti Aliati
    Dreambox

  11. #11
    Senior Member Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    españa
    Posts
    1,125
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Illusion M3 blocat

    Quote Originally Posted by shoimuletz
    In cazul an care ai pus Softul de M5,o rezolvi folosind Boxloader versiunea 1.4,cu care vei incarca pentru inceput Cleaner.dsp apoi softul original....parca 5.18 este ultima versiune....dar mai stabila e 5.16 si se comporta bine in tandem cu vectra 3.48 si Multi-cam 2 versiunea 6.4B. O parte din ele le dai jos de la http://illusionbox.info/ iar de restul nea google te descurcaNu uita sa aplici setarile bydefault dupa flash-uire.
    problema este ca nu pot trimite fisierul ala cleaner.dsp nu il pot trimite sau este un procedeu care trebuie facut ?
    Fiti Aliati
    Dreambox

  12. #12
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Bucuresti
    Posts
    23
    Posts Thanks / Likes

    Default Illusion M3 blocat

    Incepi cu decuplarea receptorului de la sursa de energie,in boxloader selectezi fisierul cleaner.dsp, dai Send apoi alimentezi receptorul..sper sa functioneze.(Banuiesc ca folosesti cablu NUL MODEM! )

  13. #13
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    4
    Posts Thanks / Likes

    Default

    hai noroc aliat

    1.porneste pc-ul pana la windows
    2.oprestel de tot
    3.pornestel din nou (ptr ca de multe ori seria portul nu primeste destul curent si de aceia nu poti lua legatura cu recivierul)
    4.porneste loaderul 1,4
    5. alege clean.dsp
    6.apasa send si scoate si baga recivierul in priza si lasal sasi faca damblaua
    7.dupa aceia alegeti softul care il vrei si asta este totul


    scuzatim stylul me de scris dar nu sunt din romania.

    ciau tenom



    aici ai un link bun ptr illu:http://satspb.delfi.lv/

  14. #14
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Bucuresti
    Posts
    23
    Posts Thanks / Likes

    Default Illusion M3 blocat

    Incepi cu decuplarea receptorului de la sursa de energie,in boxloader selectezi fisierul cleaner.dsp, dai Send apoi alimentezi receptorul..sper sa functioneze.(Banuiesc ca folosesti cablu NUL MODEM! )

  15. #15
    Senior Member Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    españa
    Posts
    1,125
    Posts Thanks / Likes

    Default

    merci de aor incerc maine
    Fiti Aliati
    Dreambox

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. ILLUSION
    By zanahorio in forum RDI - Español
    Replies: 383
    Last Post: 6th September 2010, 16:08
  2. illusion C3,M3,M5
    By alex2000 in forum SD Receivers
    Replies: 15
    Last Post: 23rd June 2010, 10:40
  3. illusion M5
    By rdi in forum RDI - Satelit
    Replies: 0
    Last Post: 20th January 2006, 20:04
  4. Illusion M5
    By rdi in forum RDI - Satelit
    Replies: 0
    Last Post: 15th January 2006, 19:18
  5. Illusion m5
    By rdi in forum SD Receivers
    Replies: 1
    Last Post: 22nd December 2005, 17:38

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top