Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Paralela 45
    Posts
    374
    Posts Thanks / Likes

    Default 2 sateliti pe Hyundai-ul de la Digi

    Am un prieten care doreste si canalele FTA de pe HotBird (ceva gen MAX TV) . In acelasi timp vrea sa pastreze si abo de la Digi. Ce este mai avantajos, tinand cont ca are un singur receptor, respectiv conserva de la Digi ?
    Nu refuza sa gandesti ... macar din cand in cand .

    Netcity


  2. #2
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2005
    Posts
    55
    Posts Thanks / Likes

    Default

    hi,

    eu mi-am legat patru lnc-uri de conserva, pt. astra, hotbird, sirius si intelsat. pina acum merge fara probleme. nasol e numai cind dai un factory set, atunci tre sa scanezi toti patru sateliti din nou si sa sortezi iar programele in ordinea care-ti place... si asta ia cam mult timp!

  3. #3
    Burtos Expert
    Join Date
    May 2004
    Location
    Gradinita de copii nr.21 grupa mica
    Posts
    2,961
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by geko68
    hi,

    eu mi-am legat patru lnc-uri de conserva, pt. astra, hotbird, sirius si intelsat. pina acum merge fara probleme. nasol e numai cind dai un factory set, atunci tre sa scanezi toti patru sateliti din nou si sa sortezi iar programele in ordinea care-ti place... si asta ia cam mult timp!
    Si sa nu crezi ca nu o sa dai "Factory set"
    Modified Original Smart Cards N3!Pentru clone,pentru piraterie,orice fara bani

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Paralela 45
    Posts
    374
    Posts Thanks / Likes

    Default

    M-am convins intr-un tarziu ca NU merge. La HSS 1120 NU merge Diseq. Am schimbat sursa sa fac up-grade, dar conserva s-a incapatanat si nici up-grade nu a facut. Drept pentru care am sunat la tehnic unde o fatuca a intrebat supervisor-ul care a hotarat ca trebuie schimbata conserva. Amicul meu o cumparase inca de pe la inceputul anului. Ce sa zic ? Mie mi s-a parut foarte corect raspunsul si hotararea luata de cei de la tehnic. De data asta o bila alba pentru RCS .

    Asa ca pentru posesorii de 1120 din primele serii, care nu pot face up-grade; nu va mai chinuiti ca nu v-a merge Diseq niciodata.

    Astept cu nerabdare DigiBox-ul ala odata sa ne scape de conserva asta. Sper ca va fi darul de Craciun facut de RCS.

    In alta ordine de idei mie personal mi se pare mai buna solutia Kit RCS + inca o antena decat MAXTV. Ai in felul acesta o grila mai buna de programe fara imaginea mizerabila de la MAX. Si un pret mai bun.

    Eu nu cred ca este nevoie de reset la HSS1160 cu soft-ul din 8.8.a.c.
    Nu refuza sa gandesti ... macar din cand in cand .

    Netcity


  5. #5
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    iasi
    Posts
    78
    Posts Thanks / Likes

    Default 2 sateliti

    Eu am schimbat sursa dintr-un 1120 cu una din 1160 si nu a facut update.Conserva este din primul lot,in schimb am reusit cu un condensator de 2200 la 16v in 3 minute.Spuneti -mi va rog cum leg a doua antena la conserva(la lnb ma refer)

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2005
    Location
    GALATI
    Posts
    43
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu am un HSS-1160 cu softul din 08.08.2005 si 3 antene;una pe Intelsat,una pe Sirius si una pe Hotbird.Intrebarea mea este daca cu o antena de 80 cm pot prinde,in zona Brailei Astra,satelitul pe care transmit programele nemtesti.

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    260
    Posts Thanks / Likes

    Default salut

    Eu am un 1120 din prima generatie si am pus 2 lnb-uri pe 1west intelsat1002 si pe 5 est sirius,si merg.Am pus Disecq 4 in 1 ca 2in 1 n-am avut la momentul ala.Pina acum n-am avut nici o problema.Eu cred ca nu ai reusit sa-i faci setarea cum trebuie.

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Paralela 45
    Posts
    374
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by francisc
    Eu am un HSS-1160 cu softul din 08.08.2005 si 3 antene;una pe Intelsat,una pe Sirius si una pe Hotbird.Intrebarea mea este daca cu o antena de 80 cm pot prinde,in zona Brailei Astra,satelitul pe care transmit programele nemtesti.
    Pentru Astra iti trebuie o antena mai mare in zona Brailei. Eu am incercat cu o antena de 0.9 si nu am fost multumit de rezultate.
    Nu refuza sa gandesti ... macar din cand in cand .

    Netcity


 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. sateliti extremi
    By MariusT in forum RDI - Satelit
    Replies: 12
    Last Post: 29th August 2006, 23:05
  2. ? D-BOX2 si HYUNDAI DE LA DIGI-TV ?
    By LAURI in forum DREAMBOX
    Replies: 18
    Last Post: 21st April 2006, 05:51
  3. Alternative la receptorul Hyundai HSS 1120-NA (Digi-TV)
    By alfl0012 in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 2
    Last Post: 4th February 2006, 11:39
  4. Probleme receptor HYUNDAI HSS-1120NA de la DIGI TV
    By first_zipper in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 2
    Last Post: 3rd January 2006, 11:32
  5. hyundai de la digi cu dreambox500 in loop.
    By nick1968 in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 6
    Last Post: 13th October 2005, 01:14

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top