Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default Nu pot instala plugins pe dm800

    nici un plugin din temp... cand dau enter pe comanda de instalare imi da urmatoarea eroare:
    *** glibc detected *** ipkg: double free or corruption (out): 0x0041c310 ***
    Aborted
    unde e greseala? Thanks!
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  2. #2
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Posibil ca reinstalarea imaginii sa rezolve problema,
    sau memoria e full

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Karlsruhe- Arad
    Posts
    425
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by skycleaner View Post
    nici un plugin din temp... cand dau enter pe comanda de instalare imi da urmatoarea eroare:
    *** glibc detected *** ipkg: double free or corruption (out): 0x0041c310 ***
    Aborted
    unde e greseala? Thanks!
    scrie si tu te rog mai in amanunte ce image ai-

    cum pui pluginul in temp- manual sau auto- etc-

    ptr. ca s-ar putea daca bagi pluginul manual sa nu aibe definitia buna -

  4. #4
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai urmez pasii exact. Intai copii pluginul in temp cu DCC/ftp si apoi cu DCC/telnet incerc instalarea...
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Karlsruhe- Arad
    Posts
    425
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca le ai in temp - de ce nu instal din telecomanda ? si nu din telnet

  6. #6
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default 3.1234

    Quote Originally Posted by skycleaner View Post
    nici un plugin din temp... cand dau enter pe comanda de instalare imi da urmatoarea eroare:
    *** glibc detected *** ipkg: double free or corruption (out): 0x0041c310 ***
    Aborted
    unde e greseala? Thanks!
    Posibil sa nu fie in extensia .ipk ... corupt, nedezarchivat, virusat etc...

  7. #7
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by BOMBER View Post
    daca le ai in temp - de ce nu instal din telecomanda ? si nu din telnet
    Cum se face? Mersi!
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  8. #8
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    blue panel file manager tmp cu verde install file ipk.
    Inainte de asta il transferi ftp in tmp...

  9. #9
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    aha... multumesc extraordinar! am reusit sa fac ceva in sensul ca pot instala, insa am incercat sa bag Barry Allen insa nu il pot face sa apara la Plugins in Menu.
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top