Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 20
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    317
    Posts Thanks / Likes

    Default ceva legat de subtitrare

    am mutat si eu antena pe sirius acum sa ma uit la tv1000. si cand am selectat la subtitles: romanian, imi merge subtitrarea foarte bine, dar la 5-10 secunde se aude un bipait din ala de la windows cand te avertizeaza ceva, dar nu imi apare nici un mesaj de eroare sau sa imi zica ceva, doar bipaie si me enerveaza la culme ! care o fi treaba ?
    Bravo J.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    195
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Confirm pe progdvb, si mie imi face la fel, pe twinhan card.

    Bipaie numai cind pun subtitrarea (nu conteaza daca e romana sau bulgara).

    E ceva probabil cu progdvb-ul...

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Chiar acum ma uit pe TV 1000 cu ultimul ProgDVB si subtitrarea e OK (are chiar si caracterele specifice romanesti î, ş, ţ, â)...incearca sa schimbi ProgDVB VideoRender, VMR etc...
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    195
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @yang

    Subtitrarea e intr-adevar buna, cu diacritice, si merge bine, dar bipaie sistemul...

    Am incercat sa schimb render-ul, codec-urile, etc., degeaba.

    Pe alte posturi nu bipaie.

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ok , sunt nevoit sa rectific.....se aude un bip (ca si cum ar fi un mesaj de eroare) in boxe....credeam ca va referiti la tiuitul acela care se aude in mini speakerul PCului cand e eroare de sistem...
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    317
    Posts Thanks / Likes

    Default

    si ce e de facut in cazul asta ? ..... mi-a venit o idee. sa umblu pe la sunetele de avertizare ale windows-ului si sa dezactivez de acolo , sa vedem, daca o mai face ?!
    Bravo J.

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    317
    Posts Thanks / Likes

    Default

    se pare ca a dat rezultate! merge bine. nu se mai aude bipaitul ala (dang dang )
    Bravo J.

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    195
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Super idee

    Totusi, de unde o fi de fapt ?

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    317
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mai , nu stiu. dar e bine ca merge si asa.
    Bravo J.

  10. #10
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    742
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mai cum ati facut voi sa va mearga subtitrarea?
    ca mie nu-mi merge pe progdvb;selectez subtirare in romana, dar ma aleg doar cu acel kkt de bipait de eroare din win...
    TV LCD TOSHIBA fullHD 82", DM800+1.4m offset MST-tabla cu 4 lnb+ toroidala cu 12 lnb =>>> acces 53est-5vest

  11. #11
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by khristian
    mai cum ati facut voi sa va mearga subtitrarea?
    ca mie nu-mi merge pe progdvb;selectez subtirare in romana, dar ma aleg doar cu acel kkt de bipait de eroare din win...
    La DirectShow trebuie sa selectezi ProgDVB Video Render sau VMR....tu probabil ai selectat doar Video Render....si vezi ca nu toate filmele au subtitrare in romana...asca ca incearca si bulgara si ce mai e pe acolo..
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  12. #12
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    491
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Subtitrarile nu sunt transmise prin teletext ci prin pid-uri separate. Poate are legatura cu eroarea aia. Si la mine la fel tzacane






    bafta

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    317
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pai eu v-am zis , umblati la control panel acolo la sounds si nu se mai aude bipaitul !
    Bravo J.

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    317
    Posts Thanks / Likes

    Default

    la voi mai merge subtitrarea ?! ca la mine de fiecare data cand am dat nu mi-a mai mers. doar nu am nimerit eu numai filme fara subtitrare ?
    Bravo J.

  15. #15
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gabipopa
    la voi mai merge subtitrarea ?! ca la mine de fiecare data cand am dat nu mi-a mai mers. doar nu am nimerit eu numai filme fara subtitrare ?
    Nu cumva ai instalat noua versiune de ProgDVB si ai uitat sa schimbi VideoRenderu?
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Ceva legat de....
    By Fanta in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 11
    Last Post: 11th December 2006, 18:48
  2. Legat de semnalul Digi
    By rpintea in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 8
    Last Post: 26th August 2006, 17:44
  3. Legat de TP 7
    By Fanta in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 78
    Last Post: 27th June 2006, 08:54
  4. Am vazut ceva de subtitrare pe GIGI?
    By soporan_emil in forum DREAMBOX
    Replies: 12
    Last Post: 30th May 2006, 09:34
  5. Ceva legat de Digi Tv
    By Pisti in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 38
    Last Post: 17th February 2006, 01:55

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top