Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16
  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Ardeal
    Posts
    874
    Posts Thanks / Likes

    Default activare card akta viacces

    salut,
    in dream 8000 nu reusesc sa fac update la cardul de mai sus numai intr-un modul introdus tot in acest receptor. ce recomandati sa faca AU ? imagine,emulator,configurare in fisier. eu cu ce am incercat,citind si din practica altora pe forum,n-am reusit cu nimic.

    va multumesc.

  2. #2
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,358
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cred ca pe un modul viacess vei putea face fara probleme ...in rest cred ca doar pe mgcamd+newcs daca nu ma insel ...

  3. #3
    Junior Member Master
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Valcea
    Posts
    67
    Posts Thanks / Likes

    Default Au AKTA

    Quote Originally Posted by ghita_49 View Post
    salut,
    in dream 8000 nu reusesc sa fac update la cardul de mai sus numai intr-un modul introdus tot in acest receptor. ce recomandati sa faca AU ? imagine,emulator,configurare in fisier. eu cu ce am incercat,citind si din practica altora pe forum,n-am reusit cu nimic.

    va multumesc.
    Numai cu mgcamd+newcs .Daca ai NewNigma2 merge cu mgcamd1.30+newcs1.62.La GP mai sus de 4.5 nu mai merge cu mgcamd+newcs.
    DM 800+DM 500+SUNRAY R4 SE+Samsung 55 UH 8590(UltraHD)3D-138cm+
    Offset 1,2m H-H+Offset 1,2m +Toroidala 90 -2lnb.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    111
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pe Gemini face si cu Camd 3.902 descarcat direct de pe server.
    Bafta!
    Sunaray SR4, Dreambox DM 800 HD PVR, Dreambox 500 s, antena 1,2 m, montura H-H

  5. #5
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Germania
    Posts
    2,111
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cu newnigma instalata versiunea 3.1.3 (ultima) am facut update la akta aproape instantaneu cu scam v3.6 disponibila pe serverul lor.



    .
    19,2°E + 0,8°W => DM800 + DM520 + VuZero

    Avantajul unui om inteligent este ca poate face usor pe prostul, invers e ceva mai dificil.....

  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    531
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Azi noapte am facut update la card ID 024f00 cu scam 3.59 pe VU+ Duo/VTI 2.3.
    Bafta

  7. #7
    un simplu user Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    138
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Aceeasi intrebare o am si eu, cum sa fac AU la card A**a 24f00, dar pe un DM500s cu GP4.7.
    Last edited by eddyg; 14th January 2011 at 14:55.
    1 x DM800SE + 1 x Offset 0,9 m + 1 x LNB Inverto Black Ultra 0,3dB + 1 x H-H mount DM 2400
    UPC Ro (FocusSat) Full & FreeSat Ro

  8. #8
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Instalezi scam din addons - gemini sever , din blue panel activezi scam , bagi cardul restart scam si in citeva minute pe un anumit program ( tvr1 cred ) se activeaza .

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    206
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by raks67 View Post
    Instalezi scam din addons - gemini sever , din blue panel activezi scam , bagi cardul restart scam si in citeva minute pe un anumit program ( tvr1 cred ) se activeaza .
    comfirm. ba mai mult, adaug : nu cateva minute ci .... cred max. pana in 10-15 sec.

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    149
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am si eu un card de Max 024f00 am incercat sa ii fac AU cu scam 3.59 pe VU+Duo imagine VTI si pe DM800 imagine Nabilo Black Hole Hyperspace dar nu a vrut, a mers in schimb in combinatia newcs + mgcamd 1.35 asa cum procedam de fiecare data.

  11. #11
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by raks67 View Post
    Instalezi scam din addons - gemini sever , din blue panel activezi scam , bagi cardul restart scam si in citeva minute pe un anumit program ( tvr1 cred ) se activeaza .
    Ca o completare la ce am spus : update la card Focus am reusit pe dm500 GP4.7 scam dar pe acelasi receptor cu imagine Nabilo v8 si scam nu a mers , nu a dat nici macar mesajul conax card inserted .
    Asta ar fi o explicatie ca nu a mers nici la tine pe acele imagini cu scam

  12. #12
    un simplu user Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    138
    Posts Thanks / Likes

    Default

    OK, mersi mult de informatii, deci voi folosi scam pt. activarea cardului, va voi da raspunsul daca a functionat sau nu luna viitoare in data de 10.
    Pana acum faceam AU in fiecare 10 a lunii intr-un echosmart 790.
    Last edited by eddyg; 14th January 2011 at 22:32.
    1 x DM800SE + 1 x Offset 0,9 m + 1 x LNB Inverto Black Ultra 0,3dB + 1 x H-H mount DM 2400
    UPC Ro (FocusSat) Full & FreeSat Ro

  13. #13
    un simplu user Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    138
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da, intr-adevar, a facut update la card in aprox. 1 min. cu scam 3.58. Inca o data, multumesc pt. ajutor si informatii.
    1 x DM800SE + 1 x Offset 0,9 m + 1 x LNB Inverto Black Ultra 0,3dB + 1 x H-H mount DM 2400
    UPC Ro (FocusSat) Full & FreeSat Ro

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Belgia
    Posts
    177
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Confirm si eu, face update cu Scam 3.60 pe DM8000 imagine GP in mai putin de 1 min.

  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    112
    Posts Thanks / Likes

    Default

    da, corect, dar ideea e ca trebuie tinut mai mult de un minut ca sa se activeze toate programele, mai ales daca ai pachetul full.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top