Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 22
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Germany
    Posts
    350
    Posts Thanks / Likes

    Default Intuneric pe SKY DE

    La mine s-a intunecat SKY DE cu Share cu tot restul merg s-a mai intamplat la cineva?

  2. #2
    ˇsoy madridista! Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Regatul Unit
    Posts
    937
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by medias71 View Post
    La mine s-a intunecat SKY DE cu Share cu tot restul merg s-a mai intamplat la cineva?
    merge fara nici o problema.
    "Lumea este condusa de cu totul alte persoane decat cele pe care le vad neinitiatii" - Benjamin Disraeli

  3. #3
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by medias71 View Post
    La mine s-a intunecat SKY DE cu Share cu tot restul merg s-a mai intamplat la cineva?
    Totul ok...Probabil este vorba de un update la carduri.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Germany
    Posts
    350
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu primesc din Hop1 de la 4 peers dar este intuneric

  5. #5
    Strajernic Expert
    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,884
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merge si la mine! Posibil sa ai ceva probleme cu parteneri de schimb!

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Germany
    Posts
    350
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cum fac ca cel de la care primesc in Hop1 nu-mi deschide ear daca ii opresc abonamentul de SKY DE atunci merge de la ceilalti ce scriu in linie dupa acolada -no { 1702....}nu stiu exact ma ajuta cineva?

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    la tzara, langa capitala
    Posts
    399
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pune asa la lina lui ... no { 0:0:2, 1702:000000 } ca blochezi sa mai vina ceva sky de la el

    daca caidul de sky de e 1702 evident
    Last edited by cristimate; 5th January 2011 at 22:44.

  8. #8
    Strajernic Expert
    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,884
    Posts Thanks / Likes

    Default ........

    Tu vrei sa blochezi linia de sky de? Daca da , fa asa ...no { 0:0:2, 1702:0:0}, eu asa folosesc daca vreau sa blochez o carte de la un perr care nu este Ok! Ai grija sa pui CAID.ul corect, acum nu stiu ce CAID ai tu la SKY DE !

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Germany
    Posts
    350
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da exact asta am vrut dar nu stia corect cum scriu ,multumesc sper sa functioneze.

  10. #10
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Karlsruhe- Arad
    Posts
    425
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by medias71 View Post
    Da exact asta am vrut dar nu stia corect cum scriu ,multumesc sper sa functioneze.
    @medias71

    dar tine cont- daca treci asa in linia F - il blochezi cu totul de la tine din server- nu numai de la tine ci si de la altii

  11. #11
    Strajernic Expert
    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,884
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Configuratia este pt linia C, si nu pentru linia F !

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    la tzara, langa capitala
    Posts
    399
    Posts Thanks / Likes

    Default

    dar inainte sa il blochezi vezi daca mai are ceva locale si ai o discutie amicala cu el. in principiu sa nu fie vre-un card fake si mai bine il scoti definitiv daca asta e singurul lui "local" (asta daca nu cumva are si omul o linie n care mai face probleme si asa mai bine il blochezi si gata)

  13. #13
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by medias71 View Post
    Cum fac ca cel de la care primesc in Hop1 nu-mi deschide ear daca ii opresc abonamentul de SKY DE atunci merge de la ceilalti ce scriu in linie dupa acolada -no { 1702....}nu stiu exact ma ajuta cineva?
    Singura solutie e sa blochezi "nodul" aferent cardului ce nu merge in share,
    ex: IGNORE NODE: ccd536ab515767ad - setare ce o faci in cccam.cfg.
    Celelalte variante blocheaza toate cardurile cu caidul respectiv ce le primesti de la partenerul de sharing.

    @cristimate : De ce nu pui vreo 25 de 0 "pune asa la lina lui ... no { 0:0:2, 1702:000000 }", cccam citeste doar un singur 0 ex: no { 0:0:2, 500:22F00, 500:24F00, b02:0, 1702:0, 1802:0 .... }.

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Germany
    Posts
    350
    Posts Thanks / Likes

    Smile

    De la cel ce primesc Sky de, am inca 21 de linii din Hop 1 interesant el avea 4 doar Sky De,toate full se poate asa ceva?
    Oricum am facut asa cum ati scris mai sus am blocat doar (1702) si celelalte merg brici de la el doar ca am renuntat la cartelele de Sky de ,ce sa fii fost nu pot sa-mi dau seama.
    Dar acum merg toate cu exceptia (1702) de la el,in rest functioneaza de la alti peers.
    Va multumesc pentru ajutor.

  15. #15
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by medias71 View Post
    Oricum am facut asa cum ati scris mai sus am blocat doar (1702) si celelalte merg brici de la el doar ca am renuntat la cartelele de Sky de ,ce sa fii fost nu pot sa-mi dau seama.
    Dar acum merg toate cu exceptia (1702) de la el,in rest functioneaza de la alti peers.
    Va multumesc pentru ajutor.
    Inainte de-a bloca definitiv ecm de la acest peer, te-as sfatui sa-l mai testezi.
    Poate i s-a blocat camul doar temporar, oscam de ex. pana la urmatorul reboot. Cardul fiind vizibil pentru cccam dar fara sa trimita ecm.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top