Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Romania, Oradea
    Posts
    13
    Posts Thanks / Likes

    Default Problema: imaginea ingheata la Dbox2

    1. Salut, am un receiver Dbox2 2xi si imaginea imi ingheata aleator pe anumite canale (repet: doar ingheata timp de 3-10 secunde, dar nu se vad macroblocuri), imaginea este "kalibo_xmas_enigma mod by BOZKURT1.img".
    Ce ar mai fi de zis aaa, semnalul este:
    SNR: 60, AGC: 70, BER: aprox. 1100
    Satelitul este Hispasat, canalele sunt codate in Nagra 2 sau Via 2,
    dar foarte curios este ca imaginea ingheata si pe free-urile de pe Hotbird !

    Rog pe cineva care are mai multa experienta cu Dbox2 sa imi raspunda ca eu nu mai stiu ce sa fac !

    2. Ce imagine imi recomandati voi la Dbox2 la care sa nu am probleme ?

    Mersi anticipat.

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Romania
    Posts
    505
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca zici ca imaginea "rupe" din cand in cand poate semnalul e la limita. de aia ai si BER. Cand face macroblocuri deja e foarte slab. Incearca sa te uiti la un post pe Hotbird de ex eurosport si vazi sa ai la BER 0. ATunci nu ar mai trebui sa rupa. Ai antena mai mare?
    _________________
    DM500, Kathrein 910 UFS.

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Romania
    Posts
    10
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by stagiaru
    Daca zici ca imaginea "rupe" din cand in cand poate semnalul e la limita. de aia ai si BER. Cand face macroblocuri deja e foarte slab. Incearca sa te uiti la un post pe Hotbird de ex eurosport si vazi sa ai la BER 0. ATunci nu ar mai trebui sa rupa. Ai antena mai mare?
    1. Am antena de 1.5 Metri, si nu am incercat pe Eurosport de pe Hotbird cum zici tu, mersi de idee (sunt foarte suparat ca dintre peste 100 membri pe site, doar unul mi-a raspuns). Mersi stagiaru.

    2. Ce imagine imi recomanzi tu la D-box 2 ?
    Da-mi un nume de imagine stabila, rapida, de ex:
    "kalibo_xmas_enigma mod by BOZKURT1.img"

    Mersi pt. raspuns !

  4. #4
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu nu sunt in clar . E Dbox2 sau Dreambox2 ?

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Location
    bucuresti
    Posts
    445
    Posts Thanks / Likes

    Default da

    @DexterLab
    poate iti dai si locatia. La dbox2 se intimpla sa ii dai comenzi ,ledul de linga afisaj sa clipocesca si receptorul sa nu execute nimic.Atunci inseamna ca s-a blocat si ori il lasi citeva minute dupa care va incepe sa le execute ,ori il resetezi cu apasarea simultana a tastelor power si up de pe fata receptorului.
    Eu folosesc kalibo 0.5/08.02.2005 si e destul de stabila imaginea, blocaje au aparut la scaderea nivelului semnalului,dar in rest nu.

    @ blana
    omul are dbox2 ,nu il mai lua la misto cu dreambox2: nu a stiut ,a facut o confuzie acum ce vrei, sa ii iei gitul?

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Romania, Oradea
    Posts
    13
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by *********
    Eu nu sunt in clar . E Dbox2 sau Dreambox2 ?
    Am gresit nu e Dreambox 2, ci e D-box 2,
    sorry. Sunt incepator

  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Romania, Oradea
    Posts
    13
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: da

    Quote Originally Posted by claudiu
    @DexterLab
    poate iti dai si locatia. La dbox2 se intimpla sa ii dai comenzi ,ledul de linga afisaj sa clipocesca si receptorul sa nu execute nimic.Atunci inseamna ca s-a blocat si ori il lasi citeva minute dupa care va incepe sa le execute ,ori il resetezi cu apasarea simultana a tastelor power si up de pe fata receptorului.
    Eu folosesc kalibo 0.5/08.02.2005 si e destul de stabila imaginea, blocaje au aparut la scaderea nivelului semnalului,dar in rest nu.
    Mersi de raspunsul prompt !
    Apreciez mult astfel de oamenii.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Prog DVB ,,ingheata,, dupa instalare -- ajutor !
    By stavros in forum Placi DVB
    Replies: 6
    Last Post: 3rd December 2006, 09:00
  2. problema flashuire dbox2
    By sosozah in forum DREAMBOX
    Replies: 3
    Last Post: 19th May 2006, 21:48
  3. Problema dupa instalare img dbox2....
    By danetzd in forum DREAMBOX
    Replies: 12
    Last Post: 29th January 2006, 09:47
  4. Problema flashing Dbox2
    By crisbig in forum DREAMBOX
    Replies: 2
    Last Post: 22nd November 2005, 13:21
  5. focus rupe imaginea
    By gavrild in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 5
    Last Post: 31st July 2005, 04:44

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top