Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    206
    Posts Thanks / Likes

    Default dm500 + SBox + N3 script restart

    Buna ziua
    am si eu card de N3 in dm500 + SBox.
    As dori sa intreb daca se poate (exista) pune (si cum) un script in SBox ca cand "crapa" sa porneasca automat.
    Va multumesc
    Last edited by ilies; 4th January 2011 at 12:41.

  2. #2
    Memento Mori Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    489
    Posts Thanks / Likes

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2006
    Location
    49°37'N-6°07'E
    Posts
    105
    Posts Thanks / Likes

    Default No crash!

    @Ilies
    Daca folosesti ultima versiune de Sbox 0.0.4-8 si dezactivezi AU (au=0) in users.sbox nu crapa!
    Cu optiunea au=1 e posibil sa se mai ingatuie...
    La mine merge de 3 saptamani fara nici un crash cu card 1802 la 4.66Mhz si cu 1880 la 5.00Mhz.
    In plus nu ocupa spatiu prea mare si e foarte usor de configurat.
    De asemenea merge exceptional si cu cardul viaccess de Max la 3.57 Mhz.
    #NC=user pass slot0 0
    # | | | | |________________ 0=au disabled for this user 1=au enabled for this user
    # | | | |____________________ server to which this user belongs
    # | | |__________________________ password for this user
    # | |_______________________________ username
    # |____________________________________ newcamd client

  4. #4
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu am 3 useri in sbox.users cu au=1 si nu a ,,ca cind " crapat niciodata , sbox 0047 si card caid 1880

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    206
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am pus in user.sbox la toate 4 au=0.
    Si in sbox.cfg am pus la au=0 si am vazut ca la mine sta mhz=300.
    Sa schimb din 300 in 500 ?
    nu parlesc in asa caz cardul 1880 ?

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2006
    Location
    49°37'N-6°07'E
    Posts
    105
    Posts Thanks / Likes

    Default Merge foarte bine la 5.00Mhz

    Pune-l la 5.00Mhz ca merge fara probleme si nu se prajeste...!
    Merge si mai sus dar devine instabil si iti da bad ecm-uri.

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    206
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am pus 5 MHz, am dat reboot , merge ok ... chiar si seara parca ECM-ul e mai bun , dar ..mai pica cate o data / doua ori pe zi ..asa de la sine , fara motive ...
    Cum ii pun un script care sa verifice rularea SBox-lui si cand cade sa reporneasca ?
    multumesc

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top