Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    2
    Posts Thanks / Likes

    Unhappy hd digital pe cablu

    Salut, ma lupt cu urmatoarea problema:
    de curand am trecut la RDS digital si am primit cutiuta humax care merge bine dar nu stie HD + ma enerveaza sa folosesc 2 telecomenzi. Asa ca Mosul a adus un tv LG750 cu DVB-C. Evident nu prind canalele criptate dar la ora asta majoritatea celor care ma intereseaza intra si fara card. Acum vine partea super-enervanta: destul de des ecranul devine negru pt cetava secunde, cateodata chiar apare No signal. Nu cred sa fie problema de tv pt ca orice alta intrare (pc, usb) merge perfect. Poate sugera cineva vreo solutie ?

  2. #2
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Romania-Brasov
    Posts
    257
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca ai zis ca operatorul este RCS ,inseamna ca aici este problema reziliaza cit poti de repede contractul cu ei

  3. #3
    dibaci Expert
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    44.26’24 /26.10'50
    Posts
    10,799
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca pe humax nu face iar pe tv face problema e TV-ul.Daca face si pe humax si pe LG problema e semnalul de pe cablu.
    Daca face numai pe HD problema e TV-ul.Pe analogic semnalul e corect?
    [SIGPIC][/SIGPIC]

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    120
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sa rezilieze si sa mearga la cine ? Sa se uite la ce? Eu am digicablu de la RDS si merge foarte bine .Omul trebuie sa verifice poate are el ceva probleme .

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    1,588
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca scriai si in ce zona poate aflai daca sunt acolo probleme.Asa facea de dimineata si la mine.
    DM 500S,Hyundai Digicablu,Humax DIGI C HD,Diablo CAM,VU+ UNO,HH DM3800s,Triax TDA110,Inverto single black

  6. #6
    Membrana Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Tomis Nord
    Posts
    1,602
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da ce humax ai? Macar ce culoare are? sa vedem daca stie HD prima data.
    Una din telecomenzi ar trebui sa fie doar pentru pornit/oprit TV pentru ca altfel nu vad ce ai putea face cu ea daca ai receptor humax digital chiar daca nu e HD.

    Baga mai multe detalii...ca asa ne dam toti cu presupusul. Nu fii sfios de la prima postare.
    spersanutiiamulttimpsacitesticanuamsemnatura

  7. #7
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    2
    Posts Thanks / Likes

    Default precizari

    Multumesc pt raspunsuri, incerc sa dau mai multe detalii:
    Nu sunt acasa acum nu stiu sa spun exact tipul cutiutei, e un humex gri, cand l-am primit m-am documentat si se spunea clar ca nu stie hd, in plus pe orice canal hd scrie ceva de genul "not available".
    Pe semnal analogic LG-ul nu are intreruperi.
    Se mai intampla si la Humex sa "inghete" imaginea din cand in cand dar parca mai rar decat se intuneca tv-ul.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top