Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default Mgcamd Client / Cccam Server

    salve @ all

    cine stie cum fac legätura intre un client de Mgcamd si un Server de Cccam ?

    ms fain
    adevärul este inventia unui mincinos

  2. #2
    Bla bla bla... Mentor
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    La malul mării... Negre(Ro) si/sau a Nordului (N)
    Posts
    817
    Posts Thanks / Likes

    Post

    Instalezi Mgcamd 1.35a, in var/keys/cccamd.list se pun linii de genul
    C: server.dyndns.com 12000 user1 pass1
    That's all.
    Am ajuns la concluzia ca in Vest este mai curat pentru simplul motiv ca aici ploua mai des...

  3. #3
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by yogipiti75 View Post
    Instalezi Mgcamd 1.35a, in var/keys/cccamd.list se pun linii de genul
    C: server.dyndns.com 12000 user1 pass1
    That's all.
    ms fain
    trebuie sä fie neaparat Mgcamd 1.35a ?
    clientul este un kkt de azbox care are in multicas optiunea de client mgcamd
    adevärul este inventia unui mincinos

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Ro
    Posts
    304
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by hidric View Post
    salve @ all

    cine stie cum fac legätura intre un client de Mgcamd si un Server de Cccam ?

    ms fain
    serverul cccam trebuie sa fie de la versiunea 2.1.1 in jos. Daca va fi peste nu va functiona stabil...

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Cluj Napoca
    Posts
    307
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu azbox-ul il tin legat de CCcam prin multicas si folosesc optiunea Client CCcam.

    Merge bine si nu ma pot plange.

    Quote Originally Posted by hidric View Post
    ms fain
    trebuie sä fie neaparat Mgcamd 1.35a ?
    clientul este un kkt de azbox care are in multicas optiunea de client mgcamd

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top