Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7

Thread: problema dm 500

  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2009
    Location
    alba
    Posts
    177
    Posts Thanks / Likes

    Default problema dm 500

    buna tuturor si La Multi Ani!
    un dm500s clona cu GP4.7
    cccam 2.1.3
    am o probleam cateodata seara pe digi numi apare imaginea; se vede cum decodeaza dar pe unele programe nu imi apare imaginea
    restul de dth nu am probleme numai cu digi
    ce ar putea fi?

  2. #2
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2009
    Location
    hamburg
    Posts
    51
    Posts Thanks / Likes

    Default

    problema ta e ca primesti ecm uri false de la acea linie , la linia care iti face probleme filtreaza acel provider si rezolvi problema

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2009
    Location
    alba
    Posts
    177
    Posts Thanks / Likes

    Default sal

    ms de informatie
    o sa incerc

  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    949
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by franta View Post
    problema ta e ca primesti ecm uri false de la acea linie , la linia care iti face probleme filtreaza acel provider si rezolvi problema
    Am si eu problema asta. Imi spui cum se filtreaza providerul, te rog?. Pana acum am limitat nr.de carduri pe care le primeam de la acel server.

    Multumesc
    Parabola 1,5 Al;DiseqC1.2;Strong SRT A12 maxi;LNB Inverto Twin 0,3 db, 1X DIGI, OPTIBOX 500, Skystar 2 r2.3

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2009
    Location
    alba
    Posts
    177
    Posts Thanks / Likes

    Default sal

    Quote Originally Posted by don Pedro View Post
    Am si eu problema asta. Imi spui cum se filtreaza providerul, te rog?. Pana acum am limitat nr.de carduri pe care le primeam de la acel server.

    Multumesc
    la mine a mers
    am filtrat providerul de la care imi deschidea
    am pus in spate la liia C. asa { 0:0:2,1880:000000 }
    pt. ca pe mine ma interesa digi in loc de 1880 pui ce te intereseaza pe tine
    la mine asa merge
    o seara placuta

  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    949
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ibaginean View Post
    la mine a mers
    am filtrat providerul de la care imi deschidea
    am pus in spate la liia C. asa { 0:0:2,1880:000000 }
    pt. ca pe mine ma interesa digi in loc de 1880 pui ce te intereseaza pe tine
    la mine asa merge
    o seara placuta
    Si daca vreau sa pun si pentru Telenor si UPC cum procezez ? Pun in continuare?
    Parabola 1,5 Al;DiseqC1.2;Strong SRT A12 maxi;LNB Inverto Twin 0,3 db, 1X DIGI, OPTIBOX 500, Skystar 2 r2.3

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    424
    Posts Thanks / Likes

    Default salutare

    Quote Originally Posted by don Pedro View Post
    Si daca vreau sa pun si pentru Telenor si UPC cum procezez ? Pun in continuare?
    adaugi in continuare dupa virgula ,providerul care te intereseaza sa blochezi ,succes!
    Dreambox_82

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top