Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 15 of 15

Thread: Gp3

  1. #1
    Banned Mentor
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Unknown
    Posts
    819
    Posts Thanks / Likes

  2. #2
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    US of Europe
    Posts
    2,119
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ............... ................ .si ? baga si tu un comentar !

  3. #3
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am testat eu icvs cu Gp3 plugin pe dm800 HD Se, functioneaza extraordinar de bine stabil si fara crashuri. ( 4 sat pe acest dream)
    La-m instalat si pe dm8000 pe cf ,dar imi da tuner failed cu combinatia 6 sat.
    Mentionez in flash na-m schimbat inca Dream Elite, sigur asta este motivul, are treibere vechi. Cind am timp pun Oozoon 3.**
    Merita testat...

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    la tzara, langa capitala
    Posts
    399
    Posts Thanks / Likes

    Default

    la mine varza. dm800 original...
    dupa ce am pus gemini plug in, am pus cccam 221 si un setings de la ei e varza efectiva: ca sa schimbi un program dureaza 15 sec
    apare rotitzele alea si stai si stai...
    am vazut ca ininte sa downloadez setings alea parca mergea mai oki , schimba canalele dar ...
    deja am facut de 2 ori
    mai fac odata si daca nu merge, go back tp gp 5.1

    Late edit: am impresia ca e de la settings alea ale lor. o sa fac manual. sa vedem...
    Last edited by cristimate; 2nd January 2011 at 19:30. Reason: setings

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    la tzara, langa capitala
    Posts
    399
    Posts Thanks / Likes

    Default

    da, dupa ce pun settings de la ei, se misca ca un cxx. schimba programele dupa o vesnicie

    cum n-am timp de pierdut (si mai ales chef) am revenit la gp 5.1
    cand or mai repara mai incerc odata

    ps: cand cineva rezolva rog sa puna metoda de rezolvare aici...
    Last edited by cristimate; 2nd January 2011 at 21:13.

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    bucharest
    Posts
    3,414
    Posts Thanks / Likes

    Default

    asta e buba cea mai mare la cvs image/delay mare la schimbarea canaleleor si prea putine schinuri valabile in server/in rest pare ok/eu oricum am revenit la peter pan 2.2 care e super
    1,2 offset dish/lnb inverto/dream 500hd/dream 525 hd

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Otopeni
    Posts
    122
    Posts Thanks / Likes

    Default

    4 gladix...am instalat si eu peter pan 2.2 si mie mi s-a parut super imaginea...Cum se pune combinatia cccam+oscam pe peter pan 2.2 am incercat dar nu mi-a reusit? ma poti ajuta
    Offset Triax TDS 110 + montura HH Opticum 3800 (60.0E<->30.0W), LNB Invacom 0.2db,
    VU+ Rules
    Contact Skype: [email protected]

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    la tzara, langa capitala
    Posts
    399
    Posts Thanks / Likes

    Default gp3

    se vede ca gp3 e facuta in graba: lista de sateltit include... Thor 2 si 3 pe ... 0.9w; thor 5 si 6 nu exista

    sat settings sunt de pe vremea lui pasvante chioru' -> cand ESS era inca in viata (cu cele 3 antene de ex)
    si cum le pui de la ei se misca programele cu incetinitoru'

    am pus si vers anterioara 0.17 si la fel... sa mai munceasca sa ajunga la performatele altor imagini; nu recomand

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    100
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merge perfect,

    Am pus Oozoon in flash, icvs pe stick si incarcat gp3.

    La inceput ceva probleme, pana am actualizat in var/tuxbox satellites xml. Am luat cea postata in ihad de kiliantv.

    In ce priveste settings, eu le am pe ale mele, le salvez si le reproduc cu DreamBoxEdit.

  10. #10
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    725
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ai tu pe ale tale. Cate services ai? Ia incearca si pune de proba sa zicem tot de la 62.0E la 30.0w.
    Mersi, cu cativa sat nu e problema. Merge snur. Problema apare daca vrei mai mult. Nu suntem singurii care am sesizat asta. Imaginea noua, ca e icvs ca e dmm ca este dreamelite nu se comporta la fel ca cele vechi. Aici este buba (in imagine) nu in settings.
    Nu mai tipati ca la voi merge. De delay nu scapi. De vina poate fi si procesorul. La imaginile noi nu mai face fata. Pe 800SE sau 8000, e posibil sa nu fie nici o problema in ceea ce priveste settings.

  11. #11
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    45
    Posts Thanks / Likes

    Default icvs

    am avut o si eu pe stick cu ozoon in flash,prea lenta.In flash se comporta altfel,mult mai bine

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    la tzara, langa capitala
    Posts
    399
    Posts Thanks / Likes

    Default

    bine niaba ca nu sunt eu "nebun". au observat si altii de pe forumul lor original... reactia teamului se lasa asteptata...

    intrebarea ce e de facut? tre sa upgradam la noile scule cu procesoare mai bune? au inceput si astia ca billica? cand totul merge oki mai scoatem o versiune noua de vindoz sa cumpere po....tia noi p.c.-uri?

  13. #13
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    725
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am testat si imaginea aparuta ieri http://dreamboxupdate.com/opendreamb...0_20110103.nfi dar tot la fel face. Nu s-a remediat. Ce e de comentat e ca nu se manifesta pe toate canalele. Colac peste pupaza la unele apare si mesajul no data on transponder timeout reading pat. Asa ca iar return la e2 5.1 la care cu aceleasi setari nu se intampla asa ceva.

  14. #14
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    45
    Posts Thanks / Likes

    Default icvs

    asa este ,a fost doar o impresie de moment! nu se misca mult mai bine ,e mult mai lenta decat gemini 5.1

  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    la tzara, langa capitala
    Posts
    399
    Posts Thanks / Likes

    Default icvs pe dm800hd Secc Ed

    se misca la fel de prost daca pui un settings complet de la ei...

    zici ca e o rasnitza de cafea la schimbatul programelor... sincer nu merita imaginea asta acum
    credeam ca e de la DM800 meu vechi da de unde...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top