Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8

Thread: Solutii....!!!

  1. #1
    Special Member Teacher
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Romania
    Posts
    301
    Posts Thanks / Likes

    Default Solutii....!!!

    De curand mi-am facut un nou cont la dyndns...toate bune si frumoase, pana cand a trebuit sa verific cccam...la server e ok dar la clienti nici macar nu apar off, lipsesc efectiv! Cu acelasi router ,la contul vechi , e totul in regula!
    Ceva sugestii...?

  2. #2
    Member Mentor
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Earth
    Posts
    815
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up

    Salut , o varianta e sa treci pe NO-IP . Din fericire nu apar atatea probleme ca la dyndns .....
    Noroc .

  3. #3
    Special Member Teacher
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Romania
    Posts
    301
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by savin stelian View Post
    Salut , o varianta e sa treci pe NO-IP . Din fericire nu apar atatea probleme ca la dyndns .....
    Noroc .
    Merci! O sa incerc si va tin la curent!

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Ro
    Posts
    304
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut! trebuie sa le comunici tuturor peers care ii ai noua adresa dyndns ca sa se poata conecta la serverul tau.

  5. #5
    Special Member Teacher
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Romania
    Posts
    301
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am schimbat dyndns cu no-ip! In zadar...clienții tot nu sunt recunoscuți...

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Ro
    Posts
    304
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by dark7 View Post
    Am schimbat dyndns cu no-ip! In zadar...clienții tot nu sunt recunoscuți...
    Trebuie sa faci exact ceea ce ti-am spus mai sus sa le comunici partenerilor pe care ii ai noua ta adresa no-ip (in acest caz). Altfel ei nu se vor putea conecta la serverul tau!
    Daca linia c pe care ai dat-o unui peer era de forma xyzw.dyndns.tv 12000 user pass acum trebuie sa le comunici noul domeniu iar linia va fi de forma zwxy.no-ip.tv 12000 user pass etc. (unde zwxy.no-ip.tv este actuala ta adresa)

  7. #7
    EXPERT GIGABLUE & IPTV Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    912
    Posts Thanks / Likes

    Default

    binenteles,pana nu anunti toti partenerii poi sa faci conturi pe unde vrei ca va fi la fel

  8. #8
    Special Member Teacher
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Romania
    Posts
    301
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu merge varianta oferita...Mentionez ca problema in cauza face referire la cel de al doilea rec....din casa...cu primul e ok! Am anuntat noua linie dar fara rezultat...!Multumesc tuturor pentru intentie...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top