Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 4 of 4

Thread: Sky D si cccam

  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    206
    Posts Thanks / Likes

    Default Sky D si cccam

    Doresc sa fac un abonament la Sky D.
    O sa reusesc sa il bag in share cccam ? Stiti ce carduri dau ei acolo ? is legate de reciver / nu ? Care ar fi procedura ? E ok oare acest link ?
    http://www.dreamboxu.net/forumdispla...fid=352&page=1
    Va multumesc

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ilies View Post
    Doresc sa fac un abonament la Sky D.
    O sa reusesc sa il bag in share cccam ? Stiti ce carduri dau ei acolo ? is legate de reciver / nu ? Care ar fi procedura ? E ok oare acest link ?
    http://www.dreamboxu.net/forumdispla...fid=352&page=1
    Va multumesc
    1. Da merge bine cu Ccc*m, sau osc*m.
    2. Nu sint legate de rec. Cere cardul beta crypt, caid 1702.
    3. In linkul postat de tine, ai configuratia oscam pentru ambele carduri.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    206
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by chris-walter View Post
    1. Da merge bine cu Ccc*m, sau osc*m.
    2. Nu sint legate de rec. Cere cardul beta crypt, caid 1702.
    3. In linkul postat de tine, ai configuratia oscam pentru ambele carduri.
    cum adica sa cer cardul cu caid 1702 ? Poti cere caid-ul care il vrei ?Care ar fi "explicatia mea" ? Oare nu miroase din prima intentia mea ulterioara ?
    Din cate stiu la ei poti opta p/u card + receptor ori doar card. Insa cand optezi p/u doar card parca iti cer marca si un serial de la receptorul cu care ai sa folosesti cardul .... ori gresesc cu ceva ?
    Last edited by ilies; 23rd December 2010 at 21:28.

  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    531
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @ilies, exemplu:
    Spunele la telefon ca ai abonat HD+ in Rec Humax ICord si doresti sa abonezi si Sky. Ai citit pe forumuri ca Sky DE se poate abona/vedea cu un CI Modul Alpha Crypt Light, si ai dori sa ati cumperi un Modul, doar daca ei ati confirma ca ati vor trimite o cartela care v-a functiona in acel modul.
    Sau varianta mea:
    Am abonat un Provider strain la care mi-am cumparat - eu - un Receiver Topfield 7700. Folosesc acest Provider cu un VIA Modul, si pe linga acest provider as dori sa mai abonez si SKY daca este posibil sa folosesc cartela intr-un CI Modul, cum ar fi Alpha Crypt Light.
    Si asa am primit o cartela S02 CA ID 1702.

    Bafta

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top