Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 44

Thread: problema dm800

  1. #1
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    babardia
    Posts
    1,219
    Posts Thanks / Likes

    Default problema dm800

    dupa ce i`am schimbat tunerul cu unul revizie M da chestia asta:
    no data on transponder timeout reading pat
    semnal arata insa nu misca nimic, negru...
    dm`ul e original..tunerul..n`am idee, zice made in japan si arata fix ca originalul numai ca are alt cablaj
    buc. | parabola 1.5 | invacom 0.3 dB | dm500 | dm800 | 62E -> 30W

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    babardia
    Posts
    1,219
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Hmm...chestia descrisa mai sus se intampla cu newnigma 3.1.2 instalat pe curat... Am pus 2.8.4 si surpriza...merge! Care sa fie explicatia? Vreo legatura intre secondstage si tuner (acesta putand fi clona)..sau doar lipsa de drivere/drivere proaste in imaginea noua? E f bizar cum de merge pe o imagine veche de aproape un an si pe asta noua nu..
    Ideea este ca tunerul chiar isi face treaba, semnal cu vreo 2-3 db in plus peste tot, si mai ales stabil...pe acel tp din sky uk cu discovery HD. De la 10.5-11 db cat aveam maxim si juca, acum sta in 13 tzapan si nici urma de macrobloc.
    buc. | parabola 1.5 | invacom 0.3 dB | dm500 | dm800 | 62E -> 30W

  3. #3
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    in canal,langa aurolaci
    Posts
    664
    Posts Thanks / Likes

    Default

    de unde l-ai luat separat si la ce pret ?

    Living an analog lifestyle in a digital world

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    386
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am eu daca te intereseaza.Cauta-ma pe P.M

  5. #5
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    babardia
    Posts
    1,219
    Posts Thanks / Likes

    Default

    de pe alibaba l`am luat undeva la 38 $
    se comporta un pic ciudat, 12692 din astra nu mai intra deloc cu el, insa 12692 din HB merge....la voi mai intra ORF`ul din astra? Initial am crezut ca e gaura in plaja de frecvente da observ ca aceeasi frecventa merge pe alt sat
    buc. | parabola 1.5 | invacom 0.3 dB | dm500 | dm800 | 62E -> 30W

  6. #6
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    babardia
    Posts
    1,219
    Posts Thanks / Likes

    Default

    gata..am pus originalul la loc si a revenit semnal pe ORF. Care sa fie explicatia tehnica ca la un tuner pe un satelit o frecventa nu intra si pe alt sat aceeasi frecventa intra?
    pe mine ma depaseste
    buc. | parabola 1.5 | invacom 0.3 dB | dm500 | dm800 | 62E -> 30W

  7. #7
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,600
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by freeloader View Post
    gata..am pus originalul la loc si a revenit semnal pe ORF. Care sa fie explicatia tehnica ca la un tuner pe un satelit o frecventa nu intra si pe alt sat aceeasi frecventa intra?
    pe mine ma depaseste
    pe vremea cand am testat eu 2 clone, cu tuner rev L3, avea fix ce zici tu..

    in afara de sky uk, 12324V, unde AGC era 50% fata de 99% pe original si facea freeze la greu pe clona,

    nu mi intrau deloc frecventele de la Premiere HD, 11914 H, si de la Hello HD, intrau in rate.. 2db, 5db, apoi sarea la 9-10db.. trebuia sa schimb pe alte canale..

    am pus tunerul de clona in original si invers, si tot facea pb.. si clona cu tuner original si originalul cu tunerul clona.. deci cred ca buba nu e doar de la tuner..
    Last edited by mark21; 22nd December 2010 at 16:17.
    VU+Solo2, Samsung ue40D7000,ue37D5700,Diablo Wifi, Offset 0,9m - 9E-13E-19E-23E, Offset 1.2m -28 E , 1.2m - 36 E, Offset 0.9m - 1w

  8. #8
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    babardia
    Posts
    1,219
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mark21 View Post
    pe vremea cand am testat eu 2 clone, cu tuner rev L3, avea fix ce zici tu..

    in afara de sky uk, 12324V, unde AGC era 50% fata de 99% pe original si facea freeze la greu pe clona,

    nu mi intrau deloc frecventele de la Premiere HD, 11914 H, si de la Hello HD, intrau in rate.. 2db, 5db, apoi sarea la 9-10db.. trebuia sa schimb pe alte canale..

    am pus tunerul de clona in original si invers, si tot facea pb.. si clona cu tuner original si originalul cu tunerul clona.. deci cred ca buba nu e doar de la tuner..
    dreamboxul e original, crede`ma
    buc. | parabola 1.5 | invacom 0.3 dB | dm500 | dm800 | 62E -> 30W

  9. #9
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    bucharest
    Posts
    3,460
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mark21 View Post
    pe vremea cand am testat eu 2 clone, cu tuner rev L3, avea fix ce zici tu..

    in afara de sky uk, 12324V, unde AGC era 50% fata de 99% pe original si facea freeze la greu pe clona,

    nu mi intrau deloc frecventele de la Premiere HD, 11914 H, si de la Hello HD, intrau in rate.. 2db, 5db, apoi sarea la 9-10db.. trebuia sa schimb pe alte canale..

    am pus tunerul de clona in original si invers, si tot facea pb.. si clona cu tuner original si originalul cu tunerul clona.. deci cred ca buba nu e doar de la tuner..
    in concluzie, daca nu vrei sa ai batai de cap cumpara un original si nu o clona este cu cateva sute de lei mai scump originalul, dar merita.

  10. #10
    Senior Member Expert
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    1,019
    Posts Thanks / Likes

    Default sat xml file

    Quote Originally Posted by freeloader View Post
    gata..am pus originalul la loc si a revenit semnal pe ORF. Care sa fie explicatia tehnica ca la un tuner pe un satelit o frecventa nu intra si pe alt sat aceeasi frecventa intra?
    pe mine ma depaseste
    Sterge totate canalele din lista. Da reboot si apoi sterge din /etc/tuxbox fisierul satellites.xml si pune unul curat de aici:

    http://satellites-xml.eu/

    Apoi da reboot si apoi scanare manuala satelit cu satelit.

    Da un feedback daca a mers.

  11. #11
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    babardia
    Posts
    1,219
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by scary View Post
    in concluzie, daca nu vrei sa ai batai de cap cumpara un original si nu o clona este cu cateva sute de lei mai scump originalul, dar merita.
    nu cred ca m`am facut inteles, dreambox`ul nu e clona, s`a cumparat doar tuneru;l de la chinezi ptr ca e o revizie mai noua. Nu inteleg de ce nu se citeste coerent macar daca se raspunde la un thread.
    In fine, voi etsta treaba satlex insa nu vad relevanta , am dat scanare manualasi nu a mers, voi incerca deseara cand ajung, mersi fain de sfat
    buc. | parabola 1.5 | invacom 0.3 dB | dm500 | dm800 | 62E -> 30W

  12. #12
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by freeloader View Post
    nu cred ca m`am facut inteles, dreambox`ul nu e clona, s`a cumparat doar tuneru;l de la chinezi ptr ca e o revizie mai noua. Nu inteleg de ce nu se citeste coerent macar daca se raspunde la un thread.
    In fine, voi etsta treaba satlex insa nu vad relevanta , am dat scanare manualasi nu a mers, voi incerca deseara cand ajung, mersi fain de sfat

    vaporuuuuuuuuuuuu
    adevärul este inventia unui mincinos

  13. #13
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    babardia
    Posts
    1,219
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by hidric View Post
    vaporuuuuuuuuuuuu
    chinezi`s multi frate...
    buc. | parabola 1.5 | invacom 0.3 dB | dm500 | dm800 | 62E -> 30W

  14. #14
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    386
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mai baieti ,ati desfacut un tuner ,capacul la unul de e o clona si unul de pe original?
    Sant la fel ,asa ca problemele nu sant ca ala e clona si alalalt e de original ,,dupa cum spunea @mark21,am facut testul de a inlocui tunerele intre ele aceeasi problema si pe unu si pe celalalt .
    Am testat un tuner cu revizie M ,tunerul este diferit constructiv ,radiator pe integratul intern ,semnal mult mai bun pe 28 E sant programe la care nu aveam calitate deloc gen skyhd1 cu revizie K ,cu revizie M am 25-30% .
    Am sa fac teste cu tuner 401 pe placa de tuner 801 revizia noua sa vedem diferentele ,sant de la tuner sau nu.

  15. #15
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    babardia
    Posts
    1,219
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca vrea cineva tunerul revizie M e de vanzare. Il dau cu fix aceiasi bani pe care i`am dat, adica 200 ron (38$+shipping-ul..total vreo 60). Nu fac bijnitza cu nimeni, cine e interesat pm, si`i fwd`ez si proforma de la paypal daca e nevoie.
    buc. | parabola 1.5 | invacom 0.3 dB | dm500 | dm800 | 62E -> 30W

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top