Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Germany
    Posts
    350
    Posts Thanks / Likes

    Red face DM 800 HD clona cu probleme

    Salutare tuturor
    as avea o intrebare legata cu o clona de DM 800 HD.
    in momentul cand ii dau un nou reset nu-mi mai porneste ramane agatat la (boo_tloader)
    Dupa cateva o ora ii dau drumul din nou apoi merge ,dar asta se intampla in fiecare zii si observ pe zi ce trece tipul de odihna ii trebuie chiar si 3-4 ore pana la pornire
    Sa mai intamplat la cineva?
    Mi-am cumparat si un racitor dar tot degeaba,nu se mai incalzeste asa dar tot nu imi porneste .
    Ceva idei.
    Multumesc anticipat

  2. #2
    Silver Member Expert
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    OLTENIA
    Posts
    2,109
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Probabil e defect ... Lasand gluma la o parte nu inteleg de ce trebuie sa-i dai reset in fiecare zi ?

  3. #3
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Banat.Ro
    Posts
    2,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mai scrie-i o data imaginea sau foloseste alta.
    Video: Vu+Uno (HDD 80Gb) /offset 1.2 H-H/42E<=>30W;
    Optibox Gekko Cable HD
    Audio: Harman Kardon HK680+Monitor Audio B2+WD Elements Play (2Tb)

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Germany
    Posts
    350
    Posts Thanks / Likes

    Default

    in seara asta am sa incerc sa-l fac nou.
    cu o alta imagine poate merge mai bine.

  5. #5
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca ai posibilitatea incearca sa schimbi tunerul, de acolo s-ar putea sa fie problema...




  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Germany
    Posts
    350
    Posts Thanks / Likes

    Default

    S-a rezolvat a trebuit sa scriu din nou imaginea si merge brici,va multumesc mult,deci pot sa-i resetez ca urca fara problema.
    Va multumesc mult si Sarbatori fericite tuturor

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Germany
    Posts
    350
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Acuma am alta problema 80% din peers sunt deconectati dau restart si tot asa ce sa fac?

  8. #8
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    dyndns-l e actualizat ? sa nu ai cumva prea multi peeri si implicit trafic prea mare , se stie ca dm800 nu suporta decit un anumit numar maxim de linii ca altfel face figuri , cel putin majoritatea celor care folosesc servere pe dm800 asa zic , mai sint si care zic ca nu sint probleme , poate depinde de imagine sau varianta de cccam

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Germany
    Posts
    350
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am in total 27 de peers cred ca nu asa de mult de activat am activat dyndns din dreambox,din care doar 10 sunt activi asa nu am avut niciodata.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top