Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 12 of 12
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2003
    Posts
    196
    Posts Thanks / Likes

    Default Caut meserias "DigiTV pe DBOX sau Dreambox"

    Daca se poate as vrea sa vad Digi pe alt receptor ca conserva odata la 2 saptamini isi uita setingurile, trebuie sa dau revenire la setarile fabricantului, cautare canale, sortare...
    m-am saturat daca ma poate ajuta cineva va rog sa ma contactati pe PM.
    Locatie Deva sau Memmingen (zona Mnchenului)

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Satu Mare
    Posts
    490
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mike1 View Post
    Daca se poate as vrea sa vad Digi pe alt receptor ca conserva odata la 2 saptamini isi uita setingurile, trebuie sa dau revenire la setarile fabricantului, cautare canale, sortare...
    m-am saturat daca ma poate ajuta cineva va rog sa ma contactati pe PM.
    Locatie Deva sau Memmingen (zona Mnchenului)
    suna si tu la relatii clienti 0314004001
    Antena TRIAX TDS88,SKyStar2 2.6D,Optibox,Strong Zapbox,Antena PrimeFocus 1.5AL de dat ...

  3. #3
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,600
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mare dreptate are omu..

    mereu ma cheama mainca mea ca protv nu mai merge..pana nu dau factory default si scan total nu si revine..si am schimbat 3 conserve..se pare ca asta e boala lor..
    VU+Solo2, Samsung ue40D7000,ue37D5700,Diablo Wifi, Offset 0,9m - 9E-13E-19E-23E, Offset 1.2m -28 E , 1.2m - 36 E, Offset 0.9m - 1w

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Constanta
    Posts
    313
    Posts Thanks / Likes

    Default

    SUBSCRIU ! Si eu caut meserias in aceeasi problema, zona Constanta. Contact pe PM !

  5. #5
    Explorer Friend
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    London
    Posts
    15
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Intra in setari generale si dezactiveaza canale dinamic (pune pe inactiv)cred ca asta e rezolvarea problemei voastre.


    Multa bafta,cu respect gigbamse.
    Explorer

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Constanta
    Posts
    313
    Posts Thanks / Likes

    Default

    N-ai inteles, nu caut meserias in problema asta, ci sa scap de conserva... adica sa pot folosi cardul intr-un rec mai bun, dm800 de ex...

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2003
    Posts
    196
    Posts Thanks / Likes

    Default

    asa e gigi ca si daca as face conserva sa mearga parca nu o mai pot vedea dupa cite mi-a facut

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Suceava-Germania
    Posts
    122
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gigi_4476 View Post
    N-ai inteles, nu caut meserias in problema asta, ci sa scap de conserva... adica sa pot folosi cardul intr-un rec mai bun, dm800 de ex...
    Salut ai probat cartela in dm 800 si nu merge? cartela de sky German merge in dm 500 nu au aceiasi codare

  9. #9
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    87.5 - 108
    Posts
    2,404
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by marginea29 View Post
    Salut ai probat cartela in dm 800 si nu merge? cartela de sky German merge in dm 500 nu au aceiasi codare
    cartela digi este imperecheata cu receptorul.
    5W-4W-3,1E-5E-9E-10E-13E-16E-19.2E-39E-42E-45E-46E-52E

    Digi Cablu/Digi Satelit Extra complet/Tivusat/UPC Optim HD
    ATX-91 + LNA177
    Yagi 3elemente vertical + dipol deschis orizontal @10m 87.5-108.0 FM
    My Youtube channel

  10. #10
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2010
    Posts
    14
    Posts Thanks / Likes

    Default

    intra aici si configureazati dreamul pentru digi http://satelitinew.wordpress.com/digitvn3-in-dreambox/

  11. #11
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    19
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by prison View Post
    intra aici si configureazati dreamul pentru digi http://satelitinew.wordpress.com/digitvn3-in-dreambox/
    cum ai spune "ai nevoie de bani ?, joaca la lotto"
    daca castigi , mai vedem bafta cu configurarea

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    133
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ai nevoie de rsa si boxkey...trebuie sa gasesti pe cineva sa le extraga din receptorul tau...incearca pe alt forum.
    Echosmart 661,791,790, DM 500, offseturi de 90 , 120,180, Bucharest

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top