Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    timplar Expert
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Crişana
    Posts
    1,229
    Posts Thanks / Likes

    Default cum se pune cccam manual?

    Pe imaginea darkstar 2 nu se poate da jos de pe server cccam 2.2.1 si intreb cu speranta ca cineva va explica asa ca pentru to(n)ti cum se face treaba asta manual...
    dm500s Vu+Zero hss1170...ş maxim şasă cai frumoşi

  2. #2
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    pe mapamond
    Posts
    4,171
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cu DCC deschizi ftp pui in temp fisierul tar.gz cu cccam apoi mergi in addons/manual instal si dai ok. sau dezarhivezi fisierul si il pui pe bucati unde iti arata,var/etc,bin...samd.

    PS!
    vezi ca aici.
    http://www.sat-universe.com/showthread.php?t=192963

    ai mai multe fisiere CCcam 221 printre care si unul care iti trebuie...tar.gz. pentru imaginea ta.

  3. #3
    Senior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    179
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ptr. fisiere de tip .ipk:

    Se copiaza fisierul .ipk in /tmp prin FTP
    In telnet:
    cd /tmp
    ipkg install /tmp/nume_fisier.ipk

    SAU

    cu DCC:
    Tools ->Ipkg Packages
    Se incarca fisierul .ipk si il va instala automat in box
    Restart si gata
    Last edited by malefycu; 14th December 2010 at 23:45.

  4. #4
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    249
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by delsat View Post
    Pe imaginea darkstar 2 nu se poate da jos de pe server cccam 2.2.1 si intreb cu speranta ca cineva va explica asa ca pentru to(n)ti cum se face treaba asta manual...
    In var/bin pui fisierul executiv CCcam 2.2.1 cu atribut 755
    In var/etc editezi fisierul smartcam.config (si adaugi ce este trecut cu rosu mai jos)

    Code:
    # osd-name n = <softCAM OSD Name>
    # emulator n = <softCAM Description>
    # camd n = <CAMD binary>
    # daemon n = <daemon binary>;<daemon binary>;<daemon binary>; etc etc
    # kill n = <extra process that needs killing>;<extra process that needs killing>; etc etc
    # sleep n = <time in seconds to wait between daemon launches
    # zap-sleep n = <time in seconds to wait between first daemon launch and zap>
    #
    # Where n is the softCAM number 1 - 20
    #
    osd-name 1 = Common Interface
    emulator 1 = Common Interface 
    camd 1 = 
    daemon 1 = 
    kill 1 =  
    sleep 1 = 
    zap-sleep 1 = 
    
    osd-name 2= CCcam 2.2.1
    emulator 2= CCcam 2.2.1
    camd 2= 
    daemon 2= CCcam 2.2.1
    kill 2= 
    sleep 2= 4
    zap-sleep 2= 4
    
    # End of SoftCam List
    
    campath = /var/bin/
    defaultSoftCam = 2
    
    # Remembered providers and channels
    Atentie la denumirea CCcam, trebuie sa corespunda denumirea din var/bin cu ceea ce este in smartcam.config
    Succes !

  5. #5
    timplar Expert
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Crişana
    Posts
    1,229
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mare mulţumire la toată lumea.....da skinu se poate schimba dacă-i n imagine?
    dm500s Vu+Zero hss1170...ş maxim şasă cai frumoşi

  6. #6
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    pe mapamond
    Posts
    4,171
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da se poate,dai jos de pe serverul lor ce skin vrei apoi mergi in meniu-setup-configurare sistem-osd setings-buton albastru si alegi ce skin ai instalat si dai ok,din cate stiu imaginea ta are deja 2 sau 3 skinuri preinstalate,intri cum am spus mai sus alegi si dai ok!
    sau...intri aici:
    http://www.sat-universe.com/forumdisplay.php?f=35
    iti alegi un skin il dai jos il dezarhivezi si il instalezi cu DCC unde iti spun fisierele sa le pui.

  7. #7
    timplar Expert
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Crişana
    Posts
    1,229
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cu tot respectu ,daca dau de pe server si instalez cum ai spus in prima parte imi da "fatal eror",poate nu am fost explicit daca imaginea are skinu preinstalat se poate schimba?

  8. #8
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    pe mapamond
    Posts
    4,171
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by delsat View Post
    cu tot respectu ,daca dau de pe server si instalez cum ai spus in prima parte imi da "fatal eror",poate nu am fost explicit daca imaginea are skinu preinstalat se poate schimba?
    Inseamna ca ai memoria plina,peste 75%,in acest caz va trebui sa mai stergi din addonsuri pentru a instala alt skin.
    Fi atent! cand instalezi o imagine noua primul lucru pe care il instalezi este cam/ul in cazul tau CCcam,apoi urmeaza skinul si...abia dupa aceea daca mai ramane ceva spatiu restul de addonsuri care iti trebuiesc.

  9. #9
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    249
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Poate fi instalat un alt skin in imagine, dar cel default nu poate fi dezinstalat.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top