Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 21

Thread: DM 800 si HDD

  1. #1
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,358
    Posts Thanks / Likes

    Default DM 800 si HDD

    Am bagat un HDD in mufa USB a dreamului , HDD e recunoscut dar cand vreau sa inregistrez spune ca HDD inexistent sau nu e initializat , cand dau sa initializeze , spune No Mount . Are cineva o idee ?

    Mersi !

  2. #2
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    12
    Posts Thanks / Likes

    Default Sper ca te pot ajuta

    Quote Originally Posted by miloo View Post
    Am bagat un HDD in mufa USB a dreamului , HDD e recunoscut dar cand vreau sa inregistrez spune ca HDD inexistent sau nu e initializat , cand dau sa initializeze , spune No Mount . Are cineva o idee ?

    Mersi !
    Daca folosesti imagine gemini 5.10 apesi albastru te duci pe Device manager si iti apare hdd cu capacitatea lui si despre el apesi din nou albastru ( menu ) dai initializare si iti apare Device label la care editezi un nume care vrei si la choose filesystem lasi ext3 apoi apesi verde ( start ) dupa care el isi face initializarea si mount apoi iesi si te duci in meniu setup system recording paths si la prima apesi ok de pe telecomanda si ii dai calea ex. /media/numele hdd care l`ai dat/lost+found salvezi si aceaiasi chestia faci si la a 4-a optiune aceiasi cale. dupa ce ai salvat modifici cu tasta volum a 2-a si a 3-a optine aceiasi cale. Dupa toate astea facute ai hdd montat si poti face recording si timeshift. Sper ca am fost de ajutor

  3. #3
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,358
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am NewEnigma dar am gasit unde e device manager ! Incerc sa rezolv acum se pare ca HDD trebuie formatat...revin dupa ce am terminat !
    mersi !

  4. #4
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    US of Europe
    Posts
    2,119
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pune tu acolo gemini si ai sa vezi ca va fi recunoscut...., am testat si eu maidemult ,cu diferite imagini ,singura cu care a mers a fost geminii! (Formatarea_Initializarea)
    DM=studiu

  5. #5
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,358
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu merge nici cum cu newenigma , e recunoscut , mounted da cand vreau sa inregistrez zice ca nu e initializat cand dau sa initializez zice Mkfs failed .
    Daca are cineva newenigma si a reusit sa puna HDD spuneti-mi si mie va rog ce trebuie facut !

    Mersi

    @Sommersby nu schimb img cu care is deja de 1 an de zile si multumit si cu care s-a obisnuit toata familia numa ca nu merge HDD... ca doar nu vine moara la sac !

  6. #6
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    US of Europe
    Posts
    2,119
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ..ei o fi mergand atunci Mahomed la munte
    Prijatno ! ...i uspjeh
    ,,*** Time is an illusion ! ***,,


  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Nedelea,Prahova
    Posts
    107
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu nu reusesc sa-i dau de cap la un hd extern conectat esata cu un dm 800.am facut cred tot ce scria mai sus si tot nu merge.daca e cineva dispus sa ma ajute ii pot lasa id de mess in pm.multumesc mult

  8. #8
    Silver Member Expert
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    OLTENIA
    Posts
    2,109
    Posts Thanks / Likes

    Default

    parca imi aduc aminte ca se discuta ca merg doar unele tipuri de HDD-uri. eu am pus numai interne Western Digital si nu am avut probleme cu nici un fel de imagine.

  9. #9
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,358
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ok a trebuit demountit si instalat tot din linux . Acum merge !

  10. #10
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    59
    Posts Thanks / Likes

    Default Dm 800 s Clone

    Buna!
    Vreau sa intreeb si eu ceva , cu Hdd. Vreau sa pun si eu una de 320 gb extern, este in fat32, am date pe el. Daca vreau sa il folosesc trebe naparat folmatat din box? Sau din telnet? Nu am sanse sa il recunoasca? De obicei Dm -u in ce format foloseste un Hdd ,sau un stic?
    Pot sa pun si intern un Samsung 320gb. Daca pun trebe neaparat schimbat ventilatoru? Am originalu in box , momentan.
    Multumesc pt raspuns!

  11. #11
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,358
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ok deci eu a trebuit sa formatez din nou din telnet si a mers deci am pierdut tot ce era pe hdd ...acum insa am alta problema vreau sa vad filme cu format mkv dar sunteu nu merge ...

  12. #12
    iphone unlocker Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Costa Tropical(ESPAŃA)
    Posts
    1,561
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by miloo View Post
    ok deci eu a trebuit sa formatez din nou din telnet si a mers deci am pierdut tot ce era pe hdd ...acum insa am alta problema vreau sa vad filme cu format mkv dar sunteu nu merge ...
    Daca audio e in format dts poti sa uiti,nu merge nici prin homecinema(cu cablu optic).Singura varianta e sa faci conversie de sunet din dts in ac3.
    If you want unlock your iPhone contact me.

    Nobody is Perfect
    I am Nobody


  13. #13
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    bucharest
    Posts
    3,460
    Posts Thanks / Likes

    Default

    din cate am citit, tot aici pe forum exista un plugin DTS, care face downmix. s-ar putea sa mearga.

  14. #14
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    26.12°E / 44.42°N
    Posts
    473
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pe dm800 din pacate nu ajuta
    doar pe dm8000, dm800se sau dm500hd

  15. #15
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,358
    Posts Thanks / Likes

    Default

    asa si cam care ar fi solutia ?( cum fac convertirea din DTS in AC3 )

    Imposibil o scula asa de mult laudata pe toate forumurile sa nu stie asa un fleac ...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top