Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 27
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    padova, Italia
    Posts
    136
    Posts Thanks / Likes

    Default salut,problerma cu hyundai HSS-1160 NA

    Daca ma poate ajuta cineva sa-mi spuna cum se poate rezolva cu acest decodor sa nu se mai schimbe singure canalele care merg in ordine crescatoare. multumesc anticipat

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    padova, Italia
    Posts
    136
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by nirolf View Post
    verifica sa nu fie blocat butonul aferent de pe telecomanda. unghiile lungi ale femeilor pot duce la blocarea butonului in carcasa telecomenzii.
    am scos si bateriile din telecomanda si tot se schimba

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    padova, Italia
    Posts
    136
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am descoperit ce era, am un DVD cu wirleless pt. boxele din spate si cand le-am anulat nu se mai schimba

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    padova, Italia
    Posts
    136
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eroare, nu era DVD imi cer scuze, schimba singur programele. Daca are cineva vreo solutie la aceasta problema va rog sa mi-o ziceti si mie, multumesc.

  5. #5
    Silver Member Expert
    Join Date
    May 2008
    Posts
    2,234
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gusti_padova View Post
    Eroare, nu era DVD imi cer scuze, schimba singur programele. Daca are cineva vreo solutie la aceasta problema va rog sa mi-o ziceti si mie, multumesc.
    Scoate cartela, sterge-o cu ceva alcol, apoi o bagi inapoi, asta cu aparatul oprit
    Succes!
    C.C.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    132
    Posts Thanks / Likes

    Default

    salut, nu are nici o treaba cu cartela. Inclin sa cred ca in timp, condensatorii din sursa isi pierd din caracteristici (de la caldura si pentru ca probabil sunt de calitate proasta), sau receptorul nu are o ventilare prea buna, se incalzeste prea tare si atunci partea de comanda a receptorului o cam ia razna si incep sa se schimbe singure programele. Mi se intampla si mie din cand in cand, cam odata la doua luni, si atunci il opresc din spate sau il scot din priza si apoi mai merge altedoua luni fara probleme. Am receptorul astade vreo 5 ani si in afara de acest mic "neajuns" a mers si merge destul de OK.

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    padova, Italia
    Posts
    136
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by repty74 View Post
    salut, nu are nici o treaba cu cartela. Inclin sa cred ca in timp, condensatorii din sursa isi pierd din caracteristici (de la caldura si pentru ca probabil sunt de calitate proasta), sau receptorul nu are o ventilare prea buna, se incalzeste prea tare si atunci partea de comanda a receptorului o cam ia razna si incep sa se schimbe singure programele. Mi se intampla si mie din cand in cand, cam odata la doua luni, si atunci il opresc din spate sau il scot din priza si apoi mai merge altedoua luni fara probleme. Am receptorul astade vreo 5 ani si in afara de acest mic "neajuns" a mers si merge destul de OK.
    Salut, da cred ca ai dreptate ,io nu cred ca are treaba cu cartela,oricum iti multumesc osa-l opresc sa vedem daca se rezolva

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am avut si eu acel tip de recivier dupa care din cauza inteligentei digi mi-a fost inlocuit cualtul mai petarda.
    schimbarea programelor se rezolva cu inchiderea recivierului cu totul de la sursa si lasat cam un minut,dupa care-l deschizi normal si merge
    acele decodoare hyunday sunt terminate rau softul e cu miii de bugu-ri,daca poti schimba-l cu un humax

  9. #9
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    padova, Italia
    Posts
    136
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by NFS01 View Post
    am avut si eu acel tip de recivier dupa care din cauza inteligentei digi mi-a fost inlocuit cualtul mai petarda.
    schimbarea programelor se rezolva cu inchiderea recivierului cu totul de la sursa si lasat cam un minut,dupa care-l deschizi normal si merge
    acele decodoare hyunday sunt terminate rau softul e cu miii de bugu-ri,daca poti schimba-l cu un humax
    mersi mult, am rezolvat asa cum mi-ai zis sa fac

  10. #10
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Vest
    Posts
    548
    Posts Thanks / Likes

    Post

    Da ai dreptate,acelasi lucru mi s-a intamplat si mie cu recul Hyundai,sare de pe un canal pe altul.Receptoarele astea dupa aproximativ 4ani de functionare sunt terminate!

  11. #11
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    crezi ca dupa un an va mai citi raspunsul tau ?

  12. #12
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Vest
    Posts
    548
    Posts Thanks / Likes

    Talking

    Quote Originally Posted by raks67 View Post
    crezi ca dupa un an va mai citi raspunsul tau ?
    ...poate vor citi cei de la digi raspunsul meu!

  13. #13
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Vest
    Posts
    548
    Posts Thanks / Likes

    Post

    Se pare ca ultima vesiune de soft la recurile hyundai HSS-1120,1160NA au rezolvat unele problema ca de exemplu>>sarirea de pe un canal pe altul si intreruperea brusca a semnalului.Mai cofirma cineva?

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    199
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am instalat noul soft de la digi ,am satelitul cu motor si pentru germani acuma nu mai pot sa vad germani sa fie de la softce as pute-a sa fac

  15. #15
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Vest
    Posts
    548
    Posts Thanks / Likes

    Post

    Quote Originally Posted by maosat View Post
    am instalat noul soft de la digi ,am satelitul cu motor si pentru germani acuma nu mai pot sa vad germani sa fie de la softce as pute-a sa fac
    cu siguranta de la soft,daca ai facut update cale de intoarcere la softul anterior nu mai este. incearca sa introduci manual frecventele pentru germani

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top