Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 22
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    valle del ebro,cinco villas
    Posts
    236
    Posts Thanks / Likes

    Default ftp not ready!!!

    am un amic cu un dm500,i-a functionat bine cateva luni pana cand vreun vecin s-a legat prin wifi la net-ul lui,moment din care a inceput sa-i mearga cu intreruperi....pana mi-am dat seama ce e,am pus din nou imaginea pe dm am facut setarile necesare,am pus cccam din addons(deci se leaga la net) dar nu reusesc sub nici o forma sa ma leg cu dcc la dream sa-i pun lista canale,cccam.cfg,etc...imi pune tot timpul ftp not ready(user si parola cele clasice)...am schimbat cablul de net,am deschis-inchis porturi in ruter,am repus imaginea prin rs232,am incercat cu dcc-uri vechi si noi...am incercat (cred) tot ce se putea....nu mai am idei...amicul meu e in italia,milano...va rog ceva solutii sau poate cineva de aici care locuieste pe langa el il poate ajuta(ii mananca puradeii ficatii ca n-au desene )....multumesc
    Last edited by bercu giuliano; 11th December 2010 at 09:45.

  2. #2
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Romania-Brasov
    Posts
    257
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pune-i un IP static la dreambox,poate are un IP alocat care nu se afla in clasa de IP-uri cunoscute de router

  3. #3
    member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Kronstadt
    Posts
    1,752
    Posts Thanks / Likes

    Question re...

    Ping-ul merge ?



  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    valle del ebro,cinco villas
    Posts
    236
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ip-ul este static.....in clasa cunoscuta de ruter...
    ping-ul merge...
    vad in explorer ftp tot.....
    nu vrea cu dcc....asta e ideea....
    imaginea e gp4.50 care nu mi-a facut probleme mari pana acum....

  5. #5
    just for fun... Teacher
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Wolverhampton, UK
    Posts
    339
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by bercu giuliano View Post
    ip-ul este static.....in clasa cunoscuta de ruter...
    ping-ul merge...
    vad in explorer ftp tot.....
    nu vrea cu dcc....asta e ideea....
    imaginea e gp4.50 care nu mi-a facut probleme mari pana acum....
    eu cred ca e din cauza firewall-ului.. la prima conectare a dcc-ului, firewall din windows iti ofera optiunea de "unblock" pentru aceasta aplicatie.. daca ai ratat-o, sau ai lasat sa blocheze aplicatia, sigur ca nu merge

    verifica intre exceptiile din firewall (ale windowsului sau ale solutiei de antivirus/internet security) daca exista dcc, daca nu exista se poate adauga manual..
    Last edited by Luke_MS; 11th December 2010 at 18:08.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    valle del ebro,cinco villas
    Posts
    236
    Posts Thanks / Likes

    Default

    dezactivate toate .....si antivirus...

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    258
    Posts Thanks / Likes

    Default re

    Verifica in dcc user si psw sa fie cele potrivite iar in cazul in care acestea sunt asa cum trebuie da-i search in dcc pentru IP.
    Bafta.

    dacianfh.
    RESPECT YOURSELF

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    valle del ebro,cinco villas
    Posts
    236
    Posts Thanks / Likes

    Default

    user root pass dreambox
    la serach in dcc imi vede ip-ul de la dream(192.168.1.13)...in schimb ruterul (192.168.1.1) il vede dar calculatorul(192.168.1.2) nu-l vede...
    aici sa fie problema?

  9. #9
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Romania-Brasov
    Posts
    257
    Posts Thanks / Likes

    Default

    atunci fa cum a zis Luke dezactiveaza fireware de la windows si de la antivirus trebuie sa mearga

  10. #10
    just for fun... Teacher
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Wolverhampton, UK
    Posts
    339
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by bercu giuliano View Post
    user root pass dreambox
    la serach in dcc imi vede ip-ul de la dream(192.168.1.13)...in schimb ruterul (192.168.1.1) il vede dar calculatorul(192.168.1.2) nu-l vede...
    aici sa fie problema?
    daca vrei sa fi sigur, ia controlul IP-urilor si da-le la toate dispozitivele din reteaua ta IP-uri asa cum vrei tu.. DHCP e pentru cei care nu-i intereseaza de fapt ce si cum.. apoi in dcc vei sti exact ce trebuie sa scri in campurile cu IP=uri

    ramane valabila observatia cu firewall-ul.. se va baga in seama cand vei incerca conectarea calculatorului la dream

  11. #11
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    incearca cu o alta placa de retea

  12. #12
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    valle del ebro,cinco villas
    Posts
    236
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by raks67 View Post
    incearca cu o alta placa de retea
    hmmmm....mai greu ca e un laptop.....o sa-i spun sa faca rost de alt calculator...oricum merci de sugestie...daca era la mine era altceva....asa la 1500 km...in ultima instanta ii zic sa mi-l trimita...incerc inca o data tot de la 0 azi sau maine....va voi informa ce si cum...inca o data multumesc tuturor

  13. #13
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,528
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mama mama cate sfaturi ... da nimeni nu ii zice sa schimbe clientul ftp sa fie sigur 100% de unde vine problema.
    Schimba DCC cu total commander si daca tot ai probleme atunci e sigur de la retea (ip-uri) iar daca merge e clar o problema din dcc. Problema care de regula se remediaza inlocuind dcc-ul.

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    258
    Posts Thanks / Likes

    Default re

    Quote Originally Posted by bercu giuliano View Post
    ...imi pune tot timpul ftp not ready(user si parola cele clasice)...am schimbat cablul de net
    Sigur ai schimbat cu un cablu crossover?

    Quote Originally Posted by bercu giuliano View Post
    vad in explorer ftp tot.....
    Nu am citit foarte atent.

    Totusi verifica si cablul!

    dacianfh.
    RESPECT YOURSELF

  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    124
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incerca cu FileZilla sa te conectezi.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top